Roxana Elena Gîngu

 
Durata articol -

Buna seara!

Am avut o mare surpriza cand am inceput sa citesc analiza trimisa de d-voastra, a fost ca si cum mi-as fi pus o oglinda in fata sufletului si mi-as fi citit reflectia. Cred ca cele spuse acolo se potrivesc intr-o proportie de 90%! As avea si o intrebare…cum se explica faptul ca numerele pot avea o influenta asa de mare asupra oamenilor? (imi cer scuze daca e raspunsul dat deja in pdf, am sarit peste unele lucruri, dornica sa citesc analizele concrete). Va multumesc mult pentru efortul depus!

Chiar mi-ati facut o mare bucurie Citesc cu interes analizele facute de dvs., iar la un moment dat un articol scris de dvs a contribuit la crearea unei coincidente interesante. Mi se intampla de multe ori sa am parte de coincidente, sa se repete anumite lucruri/idei etc intr-un interval scurt de timp. Ati facut la un moment dat harta numerologica a lui Constantin Brancusi. Pentru mine a fost un mic soc sa vad acea analiza, deoarece venise dupa un sir de repetitii ce il aveau drept subiect pe Brancusi.

Stiu ca atunci era ziua lui de nastere, o sa spuneti ca era logic sa se vorbeasca mai mult despre el, dar repetitiile au venit absolut aleatoriu, fara sa aiba legatura cu aniversarea. A fost si un articol, e drept, vazut la intamplare pe Facebook, dar acolo nu se pomenea nimic de aniversarea lui. Si nici macar nu stiusem in ziua respectiva de acea aniversare pana nu am vazut articolul comemorativ scris de dvs.

In rest, au fost mai mult franturi de discutii, imagini vazute din intamplare etc. In fine, poate vi se vor parea doar vorbe goale cele spuse aici, dar pentru mine a avut totul o semnificatie deosebita, mai ales ca il iubesc mult pe Brancusi. Am vrut doar sa va spun ca ati contribuit, intr-un fel, la bucuria mea de atunci.

Va multumesc mult inca o data si sa realizati in continuare niste analize la fel de pertinente!

testimonial Roxana Elena Gîngu24 August 2013București

Comentariile sunt închise.