Nicolaie Stoian

 
Durata articol -

Salut Andrei,

Multumesc mult pentru harta numerologica si interpretarea ei; iti marturisesc ca nu stiam ca este o munca de o asemenea anvergura; probabil ca daca as fi avut constienta asupra efortului necesar pentru intocmirea acestei lucrari, fie nu ti-as fi cerut asta, fie as fi actionat cu multa prudenta, in ideea in care sa nu te impovarez cu acest exercitiu, mai ales facut la modul voluntar.

Ma gandesc sincer sa incerc sa-ti recompensez efortul, de indata ce acest lucru va deveni posibil din pdv material pentru mine.

Ceea ce pot sa-ti ofer pentru moment este feed-back-ul de care am discutat anterior.

Asadar cred ca lucrarea este completa, si marcheaza in mod cuprinzator informatii de natura generala care se potrivesc in cele mai multe cazuri realitatii; sunt desigur si diferente, insa ele nu par a fi semnificative.

Gasesc utile in special informatiile si sugestiile legate recomandari, in zona numerelor anilor, lunilor, zilelor, precum si cele legate de lectiile karmice si de provocari.

Cred ca explicatiile despre cum se calculeaza totul nu sunt neaparat folositoare cititorului, si mai ales nu cred ca sunt in avantajul celui care redacteaza lucrarea, dandu-i cumva posibilitatea celui care citeste sa reproduca la randul sau harti numerologice pentru altii, deci cumva e o initiere generala, pe care eu personal nu o recomand.

De ce? Pentru ca nu harta este totul, ci harta plus interpretarea ei; iar daca dai cuiva o masina si o legislatie rutiera, iar acel cineva citeste legislatia rutiera si si-o asuma, asta nu-l face neaparat sofer.

Daca el crede ca e sofer in acest context, pe baza a ceea ce a citit, poate iesi in trafic si poate fi un pericol pentru sine cat si pentru ceilalti.

Cu alte cuvinte, sugestia mea este ca informatia despre cum si ce se calculeaza sa fie mai degraba prezentata cu index, in subsolul paginii, si cu litere mici-mici-mici, daca este necesar, iar daca nu sa ramana „taina” celui care face harta.

Multumesc mult si sper sa-mi ajute Dumnezeu sa ma pot recompensa pentru efortul tau.

Voi folosi recomandarile zilnice incepand de azi, si-ti voi da din cand in cand cate un semn de cum s-au transpus ele in realitate ca efect.

Doamne Ajuta!

Toate cele bune si inca odata multumesc

Nicu

Nicolae Stoian Nicolaie StoianBucurești

Comentariile sunt închise.