Octombrie: Luna Talismanelor Astrologice

 
Durata articol - 4 minute
Jupiter

După o lungă perioadă de timp, Jupiter este în sfârșit într-o poziție favorabilă pentru realizarea talismanelor jupiteriene pentru bunăstare, bani, prosperitate, dezvoltare personală și spirituală și înțelepciune!

Talismanele Jupiteriene sunt cele mai căutate talismane, însă acest lucru nu este o surpriză având în vedere că Jupiter este Marele Benefic.

Ce este un Talisman?

Un Talisman Astrologic este un obiect însuflețit de către Spiritele Planetare care, conform doctrinelor filosofice antice, corespund celor 7 astre din Astrologia clasică: Luna, Mercur, Venus, Soare, Marte, Jupiter, Saturn.

Talismanele sunt obiecte magice, așadar, realizate într-un moment astrologic identificat cu precizie pe baza unui algoritm astrologic în așa fel încât Planeta pentru care dorim să construim un Talisman este suficient de puternică încât să poată susține Spiritul Planetar care se coboară pe Pământ pentru a însufleți Talismanul.

În mod ideal, un Talisman se construiește dintr-un Inel sau un Pandantiv în care se fixează o Plantă și o Piatră specifică Planetei respective.

Spiritele Planetare pot fi asemuite ierarhiilor cerești din tradiția creștină, și au rolul de a ne susține existența. Asemenea nașterii unei ființe umane, construirea unui Talisman este un act de creație care conduce la însuflețirea unui obiect inert (un corp) de către un Spirit. Ca atare, ritualul construirii presupune multe etape pregătitoare, atenție, pasiune, dar și dragoste și pregătire sufletească.

În general, este indicat ca planeta pentru care se construiește un Talisman să nu fie extraordinar de afectată în harta natală a unui individ, caz în care pot apărea și unele efecte adverse. Totodată, atunci când Planeta în cauză este și Stăpânul Nativității, efectele sale sunt sporite considerabil.

Cine/ce este Jupiter?

În Astrologie, Jupiter este Marele Benefic, alături de Venus (Micul Benefic). Este o planetă diurnă, masculină, benefică, ce simbolizează puterea, conducerea, regalitatea, prosperitatea și abundența, banii, religia/spiritualitatea, filosofia, înțelepciunea, și cumpătarea.

Domiciliul său diurn se află în Săgetător (preferat de Jupiter), cel nocturn în Pești, iar exaltarea sa se află în Rac. În aceste zodii se construiesc cele mai puternice talismane jupiteriene.

Proprietarii acestor talismane devin „purtătorii de cuvânt” ai lui Jupiter pe Pământ, și sunt astfel înzestrați cu toate onorurile și darurile pe care acesta le poate oferi.

Talismanul lui Jupiter

În luna octombrie 2019, Jupiter se află în Săgetător în condiții foarte favorabile și avem parte de o fereastră îngustă, poate singura disponibilă pentru a realiza aceste talismane. Următoarea fereastră mai apare în 2022, atunci când Jupiter întră în Pești, domiciliul său nocturn.

Mai mult, în luna Octombrie am mai găsit o fereastră pentru realizarea Talismanelor Venusiene! Este cu siguranță luna talismanelor benefice a anului 2019.

Personal, aștept această fereastră talismanică de multă vreme, cu atât mai mult cu cât Jupiter este și Stăpânul Nativității mele, pentru ocazia de a realiza primele talismane Joviale, pentru prosperitate, bani și împlinire personală și spirituală.

Galerie de imagini

O serie anterioară de talismane Solare și Venusiene

Instrumentarul talismanic (în speță pentru Jupiter) cuprinde:

 • Instrument gravură cu vârf diamantat pentru gravarea metalului și/sau a pietrei
 • Stylus manual cu vârf diamantat pentru gravură fină
 • Guma flexibilă pentru fixarea talismanului în timpul gravării
 • Gumă mastic, tămâie, Șofran pentru ardere și fixare în talismanul Jupiterian
 • Cărbuni cu aprindere rapidă și suport de ardere
 • Tarot pentru validarea și confirmarea însuflețirii talismanului
 • Adeziv puternic pentru asamblarea talismanului (metal+plantă+piatră, sau metal+piatră)

Construcția și Ritualul de Consacrare

 • Material Talisman Jupiterian: Ametist, Carneol, Citrin și Quartz.
  • Ideal ar fi un Inel/Pandantiv dintr-un metal, o piatră și o plantă asociată cu Planeta respectiv, acestea fiind asamblate în momentul de maximă intensitate a ferestrei astrologice.
 • Sufumigația: lacrimi de Mastic din Chios și șofran.
 • Invocație: Imnul orfic al lui Jupiter
 • Dietă: Fructe, ceai din rădăcină de lemn dulce, sau mentă
 • Vestimentație: haine de calitate, fine, alb, galben-miere, auriu etc.
 • Muzică: „Jupiter”, din suita„Planetele” de Gustav Holst

Talismanele sunt gravate manual de către mine cu simbolurile specifice planetei Jupiter. Intervalul orar este foarte strâns așa că nu voi reuși să fac prea multe talismane.

Comenzi si Precomenzi

Talismanele și precomenzile disponibile se află mai jos.

Plata se face cu 50% avans, pentru achiziționarea materialelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *