[Astrologie Orară] Sunt însărcinată?

 
Durata articol - 2 minute

Primesc multe întrebări de acest gen, și deși sunt destul de încrezător în ceea ce privește acuratețea răspunsului, în cazul de față rezultatul a fost unul răsunător, cu atât mai mult cu cât confirmarea răspunsului a destul de repede.

Întrebarea clientei: Sunt însărcinată?

În întrebările legate de o posibilă sarcină, stăpânul Ascendentului reprezintă Clientul, în timp ce Stăpânul casei a V-a reprezintă topicul Copiilor. În practica astrologică, natală sau orară, măsor casele într-un dublu sistem Whole Sign și Equal.

În harta de mai sus, stăpânul Ascendentului este Mercur ( ☿ ) , iar stăpânul casei a V-a este Venus ( ♀ ). Așadar ne uităm să vedem dacă între cele două astre există o relație: ele se află în conjuncție, în același grad, cu Mercur apropiindu-se de Venus.

Este una dintre cele mai puternice mărturii afirmative pentru o astfel de întrebare. Mai departe, Luna ( ☽ ) se află în domiciliul lui Jupiter ( ♃ ), angulară, iar Jupiter se află în domiciliu și el angular. Încă două mărturii pozitive!

Planetele malefice nu au suficientă putere aici pentru a înclina balanța spre un răspuns negativ, astfel că răspunsul la întrebarea: Sunt însărcinată este… DA!

Testul de Sarcină

Ulterior clienta a făcut un test de sarcină, care a ieșit negativ! Nu înțelegeam cum era posibil, pentru că algoritmul astrologic era foarte clar. Am rugat-o să mai facă un test de sarcină peste o săptămână…

La al doilea test de sarcină, răspunsul a fost surprinzător: testul a confirmat până la urmă sarcina!

Concluzia a fost că în momentul ridicării hărții orare, concepția se realizase de foarte puțin timp, astfel că la primul test sarcina nu a fost confirmată.

Putem afla Sexul copilului din această hartă?

În mod surprinzător, astrologii din antichitate ne spun că uneori se poate determina și sexul copilului nenăscut.

În principiu se cântăresc mărturiile astrologice pentru semne masculine cât și pentru semne feminine și acolo unde există o preponderență se judecă sexul în conformitate. În lipsa unei preponderențe însă nu ne putem pronunța asupra sexului copilului.

Comandă o analiză astrologică orară

Analiza astrologica orară poate fi aplicată cu succes și altor tipuri de întrebări. De ex.:

  • Voi rămâne însărcinată anul acesta?
  • Mă va cere în căsătorie?
  • Mă voi căsători?
  • Voi avea copii?
  • Îmi voi găsi de lucru?
  • Va avea succes afacerea mea?
  • etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *