[Astrologie] Harta Temporală Anuală – Exemplu Personal [I]

 
Durata articol - 5 minute

Deși nu vorbesc foarte des despre viața mea personală, m-am gândit să dau un exemplu din propria mea experiență cu Analiza Astrologică Predictivă, respectiv cu Harta Temporală Anuală.

Pentru cei ce nu știu, în viața de zi cu zi lucrez ca Project Manager într-o multinațională, și am o experiență generală de 8 ani de zile pe acest rol. La începutul anului am creat pentru mine o Hartă Astrologică Temporală Anuală, pentru perioada anului 2019, pentru a identifica ce fel de momente cheie vor apărea în viața mea (dacă vor apărea), pe plan personal, profesional, medical, etc., și cam în ce perioade vor apărea.

Sunt foarte entuziasmat în legătură cu rezultatele pe care le-am obținut cu această metodă până acum, atât din experiența personală cât și din cele cu clienții mei, și vreau să împărtășesc acest lucru și cu voi pe această cale.

Ce este o Hartă Temporală Anuală?

O hartă astrologică temporală este în esență un grafic pe care se adaugă mai multe metode predictive, selectând o anumită perioadă de interes. Suprapunând diferitele tehnici predictive putem observa acele perioade în care mai mulți indicatori astrologici par să indice o anumită temă/eveniment.

Harta mea temporală pentru 2019 arată în felul următor:

Harta Temporală Anuală 2019 – Andrei

Pe această hartă temporală desenată de mână, caci nu există încă software astrologic (din câte știu eu) care să poată crea o astfel de diagramă, sunt prezentate următoarele tehnici predictive:

  • Profecții Anuale – Stăpânul Anului
  • Profecții lunare – Stăpâni intermediari
  • Eliberări Zodiacale (Pars Fortunae, Pars Spiritus) – Stăpâni de perioade generale
  • Direcții Primare – Perioade cu aglomerări de evenimente, relevante în cazul stăpânilor de perioade
  • Tranzite – Evenimente punctuale, relevanteîn cazul stăpânilor de perioade.

Și mai pot fi adăugate încă altele, dar pentru ceea ce mă interesa este suficient.

Analiza Hărții Astrologice Temporale

În urma analizei datelor, am constatat că mă aflu într-un An de naștere guvernat de Saturn, o planetă în general malefică, dar fiind bine plasată în harta mea natală mă așteptam ca anul acesta să fie în general unul bun, axat pe teme legate de profesie/carieră, deși nu lipsit de anumite provocări saturniene.

La începutul anului așadar, atunci când am început această analiză, preconizam ceva evenimente legate de sfera profesională în intervalul Martie-Mai, dat fiind elementele predictive concomitente care aduceau confirmări în acest sens:

  • În Martie Profecția lunară se muta în Gemeni, semnul Ascendentului meu, stăpânit de Mercur, el fiind activ ca stăpân al unei sub-perioade.
  • În sfera Profesiei, Saturn este stăpân de sub-perioadă, până în Mai 2019, urmând a preda ștafeta către Jupiter, pentru 12 luni
  • În această perioadă Jupiter în tranzit aplică spre un sextil cu Luna natală, element favorabil, Luna fiind stăpână de perioadă principală (Fortuna, Spirit), cât și stăpâna Profecției lunare pentru Aprilie
  • Mai mult, Jupiter ajunge prin Direcție Primară la un Trigon cu Luna natală, întârind considerațiile de mai sus.

Date fiind configurațiile de mai sus, am tras concluzia că perioada Martie-Mai voi vedea ceva mai multă activitate în sfera profesională, și așa a și fost!

Începând cu luna martie am început să fiu contactat de câțiva recrutori de la alte companii cu intenția de a mă recruta pentru poziții de Project Management.

Tot în luna martie am fost inclus în cadrul companiei actuale într-un grup de persoane cu potențial, beneficiind de mai multă vizibilitate la nivelul conducerii companiei. În urma acestei promovări am beneficiat și de o evaluare complexă a competențelor și stilului de lucru, cu scopul de a-mi construi ulterior un plan de dezvoltare profesională.

În ce privește sfera Astrologică, în luna Aprilie am început să creez primele Talismane Astrologice, ceva ce mi-am dorit de multă vreme să fac. Acest proiect este un mare succes pentru mine, reușind a concretiza mulți ani de studii în acest domeniu aplicativ.

Acum, aștept cu interes să văd ce îmi aduce luna mai, odată cu intrarea lui Jupiter în atribuțiile de stăpăn de sub-perioadă pentru următoarele 12 luni, el fiind acum în domiciliul lui din Săgetător și puternic.

Mergând mai departe cu analiza, vedem cum începând cu luna Iulie, Jupiter în Tranzit va face un careu cu Jupiter din harta mea natală, într-o vreme în care Jupiter se află în stăpânirea unei subperioade, și chiar a celei pentru carieră!

În întreaga perioadă Iulie – Octombrie, Jupiter este activ pentru mine în mod clar în sfera profesională, dat fiind că Jupiter în harta mea natală stăpânește chiar Casa X a profesiei, unde se și află, în domiciliu său din Pești. Mai mult, Jupiter aplică în această perioadă spre Saturn, stăpânul Anului meu de naștere, încă o confirmare că Jupiter este acum unul din actorii principali pe această scenă.

Această configurație indică pentru a doua jumătate a anului un beneficiu, o schimbare, o evoluție în plan personal și profesional, dar asta numai fiindcă Jupiter în harta mea natală indică acest potențial pe care să îl pot urmări apoi în timp.

Iată așadar cam cum arată o analiză a unei Hărți Temporale Anuale în timp real. Acest model predictiv

Dacă te-am facut curios/curioasă, citește mai departe și află cum arată propria ta Harta Temporală Anuală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *