Semnificația numelui Cosmin, Cosmina – Ordine

 
Durata articol - 2 minute

Etimologia numelui

Izvoarele latine din epoca imperiala atesta existenta numelor pers. Cosmas, Cosmia, Cosmos (de la acesta s-a format si derivatul Cosminus), imprumuturi din onomastica grecilor si corespondente ale lui Kosmas, Kosmia, Kosmos. 
In greaca veche kosmos avea doua sensuri: „ordine” si „ornament, podoaba”. Primul dintre acestea este continuat de actualul cosmos (de aici si cosmic, cosmografie, cosmopolit — la origine „,cetatean al lumii”, compus cu gr. polites „cetatean”), folosit cu semnificatia pe care o cunoastem astazi incepind de la filozofii pitagoreeni; al doilea sens al lui kosmos s-a pastrat in derivatul cosmetic (de la gr. kosmeticos, format de la vb. kosmein „a impodobi”).

https://www.interpretare-nume.ro/Cosmin.html

Semnificația numelui Cosmin


Numele Cosmin are o expresie numerică (262) feminină, nedefinită și deficientă, și este compusă din numere PRIME. Se reduce mai departe la cifra 1, un alt număr prim.

Această expresie numerică ne spune despre bărbații ce poartă acest nume că sunt încrezători în forțele proprii, independenți, sinceri și direcți. Înțeleg opiniile celor din jur, și sunt conștienți de rezultatele și implicațiile acțiunilor lor atunci când aleg să facă ceva.

Cu toate acestea, au o latură sensibilă care transpare prin acțiunile lor îndreptate către îmbunătățirea vieții celor din jurul său. Este un om practic, organizat, disciplinat, căre reușește să îmbine utilul cu plăcutul în viața sa de zi cu zi.

Cuvinte cu aceeaşi expresie numerică (262)

Acaparare, (a) asasina, bicicletă, bipolar, boss, cascador, cântec, coechipier, (a) consilia, (a se) încrâncena, timid

Semnificația numelui Cosmina

Deși împart aceeași rădăcină a numelui, expresia numerică a numelui Cosmina este masculină, definită și este totodată un număr PRIM. Cosmina așadar este o persoană centrată mai mult pe propria sa ființă, de obicei timidă și rezervată, mai degrabă gânditoare decât activă.

Are o viață interioară bogată (pe care uneori o ascunde celor din jur), într-o continuă transformare, fiind curioasă de regulă să se cunoască mai bine și să exploreze diversele fatețe ale vieții. Este inteligentă și sensibilă, și reușește de cele mai multe ori să obțină ceea ce vrea folosindu-și intuiția, inspirația, inteligența și simțul practic.

Cuvinte cu aceeași expresie numerică (263):

(A) ceremonia, coechipieră, (a) felicita, Icaros, încăierare, masonic, noroc, omenesc.

Află mai multe despre destinul tău

Pentru un tablou cu adevărat personal, care să îți descrie caracterul și personalitatea, semnificațiile numerelor din acest articol trebuiesc privite prin prisma întregii hărți Numerologice sau Astrologice.
Dacă ești în căutarea unei analize practice și concrete pe baza Vieții și Destinului tău, poți continua călătoria cu una din analizele de mai jos, sau oricare din analizele din secțiunea SHOP a acestui site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *