Semnificaţia numelui Claudiu, Claudia

 
Durata articol - 2 minute

Etimologia numelui

Destul de frecvente in epoca noastra, Claudiu si Claudia sint corespondentele romanesti ale vechilor nume gentilice latine, Claudius, Claudia. Inca din antichitate, Suetoniu afirma ca ginta Claudia este de origine sabina si anume din Regillus, cetate a sabinilor (veche populatie italica supusa de romani in urma celui de al treilea razboi samnit, 298—290 i.e.n.).

Actualele noastre prenume Claudiu, Claudia, mai rar Claudian, au patruns in romana in secolul trecut, odata cu cea mai mare parte a numelor romane folosite astazi. Preluate pe cale culta, numele au fost modificate din punctul de vedere al accentului, Claudius devine Claiidiu. in mod exceptional apare la noi si fem. Clodin, imprumutat din fr. Claudine [clodin].

https://www.interpretare-nume.ro/Claudia-Claudiu.html

Semnificaţia numelui Claudiu

Expresia numerică a acestui nume (647) este masculină, definită, și este totodată un număr prim. Numărul 647 se compune din cifrele 6, 4 și 7 și se reduce mai departe la cifra 8. Descrie bărbați independenți, organizați, disciplinați, care își urmăresc obiectivele cu perseverență, ambiție și determinare.

Dorința Inimii 610/7 arată că în sinea lor sunt persoane romantice și curajoase, care sunt capabile să facă orice pentru ceea ce își doresc. Personalitatea 37/1, un număr masculin, prim, ne arată că au o personalitate magnetică, activă, energică, gata mereu de acțiune.

Cuvinte carea au aceeași expresie numerică (647): Antrenant, culminaţie, echinocţiu, gluton, perfecţionism, revanşă

Semnificaţia numelui Claudia

Numele Claudia are o expresie numerică feminină, abundentă, care se compune din cifrele 3, 4 și 8, și se reduce mai departe la cifra 6. Descrie o femeie creativă, sensibilă, cu un puternic instinct de auto-conservare, având tendința de altfel de a fi protectivă și cu cei din jur, și care oferă

Este spirituală și visătoare, o natură artistică, poetică, dornică de a încerca experiențe și lucruri noi, în căutare de noi aventuri și călătorii pe diverse meleaguri (311), și nu în ultimul rând are o natură activă, pozitivă, deschisă față de lucrurile din jurul său.

Cuvinte care au aceeași expresie numerică (348): Bumbac, Cassiope, ceahlău, desfrânare, dramatic, fâstâceală, înlesnire, poetică.

Află mai multe despre destinul tău

Pentru un tablou cu adevărat personal, care să îți descrie caracterul și personalitatea, semnificațiile numerelor din acest articol trebuiesc privite prin prisma întregii hărți Numerologice sau Astrologice.
Dacă ești în căutarea unei analize practice și concrete pe baza Vieții și Destinului tău, poți continua călătoria cu una din analizele de mai jos, sau oricare din analizele din secțiunea SHOP a acestui site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *