Semnificația numelui Csaba: Orgoliu

 
Durata articol - 1 minut

Etimologia numelui Csaba

Destul de frecvent in Ungaria, dar si in spatiul romanesc, fiind purtat de multi vorbitori de limba romana, prenumele de baiat Csaba are o semnificatie clara, si anume de „pastor”. Potrivit unei ipoteze, se pare ca numele in discutie ar insemna si „dar”. Nu putem sa omitem, de asemenea, nici legenda potrivit careia acest nume ar fi fost purtat de fiul lui Attila Hunul.

https://familist.ro/nume-unguresti-si-semnificatia-numelui

Semnificația numelui Csaba

Numele Csaba are o expresie numerică puternică. Numărul 107 este un număr prim, masculin, definit și deficient.

Este compus din cifrele 1 și 7, și se reduce mai departe la cifra 8. Ca atare, descrie bărbații ce poartă acest nume ca fiind ambițioși, adesea orgolioși, uneori materialiști, organizați și practici, și originali. Sunt independenți și au nevoie de spațiul lor propriu, însă în adâncul sufletului lor au o sensibilitate care rareori transpiră dincolo de aparențele unui om puternic.

Cei din jur îl consideră în general un om bun, pe care se pot baza la greu, prieten cu toată lumea, însă doar cu câțiva prieteni de suflet este cu adevărat el însuși.

Cuvinte cu aceeași expresie numerică 107

Berbec, Boem, Draci, Riga (arhaic. „rege”)

Află mai multe despre destinul tău

Pentru un tablou cu adevărat personal, care să îți descrie caracterul și personalitatea, semnificațiile numerelor din acest articol trebuiesc privite prin prisma întregii hărți Numerologice sau Astrologice.
Dacă ești în căutarea unei analize practice și concrete pe baza Vieții și Destinului tău, poți continua călătoria cu una din analizele de mai jos, sau oricare din analizele din secțiunea SHOP a acestui site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *