Semnificația numelui Bianca: Curiozitate

 
Durata articol - 1 minut

Etimologia numelui Bianca

Prenume feminin modern destul de frecvent astazi, Bianca este un imprumut pe cale culta din italiana, unde numele are semnificatie clara, intrucit corespunde adj. bianco „alb” (formele masculine Bianco, Bianchi sint cunoscute nume de familie). Numele de culori, in special alb Alba) si negru sint foarte frecvente si vechi in onomastica multor popoare, functia lor initiala fiind aceea de supranume sau porecla, atribuita ca o aluzie la culoarea pielii sau a parului (la noi, Albu, Negru si numeroase derivate de la acestea sint frecvente nume de familie).

Sursa: https://www.interpretare-nume.ro/Bianca.html

Semnificația Numerologică a numelui Bianca

Numele Bianca are o expresie numerică interesantă. Vibrația generală 66 (3) este un număr triunghiular, abundent, și descrie o persoană sociabilă, deschisă, sinceră, caldă, cu un suflet cald și primitor.

Este în general un prieten bun, gata oricând să sară în ajutorul celor aflați la ananghie. Femeile Bianca tind să fie așadar femei frumoase, inteligente, sensibile și rezistente.

Dorința Inimii 11 ne arată că în adâncul său, Bianca este o femeie cu pasiuni puternice, curioasă, dornică de a se cunoaște pe sine și pe cei din jur, și adesea emotivă, fiind înzestrată cu o senzitivitate deosebită; uneori însă poate fi schimbătoare și inconstantă.

În sfârșit, Personalitatea 1 ne arată prin numărul rădăcină 55 că Bianca este văzută ca fiind curajoasă, ambițioasă, aventurieră și în general dornică să exploreze lucruri noi, încercând mereu să își lărgească orizonturile.

Cuvinte cu aceeași expresie numerică: academic, bine, fain, (a) defăima, jenă, gândac, naiadă

Află mai multe despre destinul tău

Pentru un tablou cu adevărat personal, care să îți descrie caracterul și personalitatea, semnificațiile numerelor din acest articol trebuiesc privite prin prisma întregii hărți Numerologice sau Astrologice.
Dacă ești în căutarea unei analize practice și concrete pe baza Vieții și Destinului tău, poți continua călătoria cu una din analizele de mai jos, sau oricare din analizele din secțiunea SHOP a acestui site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *