Semnificația numelui Andra: Potențial

 
Durata articol - 1 minut

Etimologia numelui Andra

Raspindit si frecvent, de veche traditie la romani, Andreea, Andrei reproduce numele pers. gr. Andreas, bine atestat in epoca greco-romana. in mod obisnuit explicat prin subst. andreia „barbatie, curaj” (adj. andreios „curajos”). In vechea onomastica greaca asemenea compuse, atestate inca de la Homer, erau foarte numeroase si frecvente. Numele grecesc, patruns in latina (Andreas sau Andrea) si chiar in ebraica, se raspindeste rapid in lumea crestina datorita faimei unuia dintre cei 12 apostoli ai lui Iisus.

https://www.interpretare-nume.ro/Andreea-Andrei.html

Semnificația numelui Andra

Expresia numelui Andra este 146, care se reduce mai departe la numărul 11. 146 este un număr circular și se compune din numere prime.

Femeile Andra sunt așadar originale, unice, cu o gândire profundă, înzestrate cu o sensibilitate deosebită. Sunt femei de regulă timide, care au nevoie de afecțiune, compasiune și relații profunde în care să se poată cunoaște și dezvolta.

Sunt ambițioase, dar ambiția lor este orientată către sine, către dezvoltarea și transformarea lor pentru a-și împlini potențialul. Acest potențial este văzut și de către cei din jur, care percep femeia Andra ca pe o persoană caldă, sinceră, animată de sentimente nobile.

De obicei, femeile ce poartă acest nume oferă mai mult decât primesc, iar uneori cei din jur profită de bunătatea lor, fără a-i returna aceeași bunătate în schimb.

Câteva cuvinte cu aceeași expresie numerică: clasic, copaci, (a) delibera, drăgălică, fleașcă, flăcăraie, handicap, jecmăneală, lipeală, sâcâială.

Află mai multe despre destinul tău

Pentru un tablou cu adevărat personal, care să îți descrie caracterul și personalitatea, semnificațiile numerelor din acest articol trebuiesc privite prin prisma întregii hărți Numerologice sau Astrologice.
Dacă ești în căutarea unei analize practice și concrete pe baza Vieții și Destinului tău, poți continua călătoria cu una din analizele de mai jos, sau oricare din analizele din secțiunea SHOP a acestui site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *