Semnificaţia numelui Tudor: Darul Zeului

 
Durata articol - 1 minut

Semnificația etimologică a numelui Tudor

Theodoros, folosit frecvent de vechii greci cu multe secole inaintea erei noastre si pastrat in onomastica tuturor popoarelor europene, sub diverse forme, care se bucura de aceeasi popularitate ca si in antichitate, se incadreaza intr-o bogata familie de nume teoforice compuse cu tema lui theos „zeu”.

Toate numele formate dupa acest model exprimau initial sentimentele parintilor fata de divinitate la nasterea copilului, asa cum ne dovedeste clar Theodoros, ai caror purtatori erau la inceput considerati drept „daruri ale zeului”. 

(Sursa)

Semnificația Numerologică a numelui Tudor

Semnificatia numelui Tudor

Din punct de vedere numerologic, acest nume se corelează foarte puternic cu semnificația sa etimologică: „Darul Zeului”, fiindcă în numerologie și în cabala 6 este Zeul oglindit în om.

Bărbatul Tudor este un om sensibil, preocupat de binele și bunăstarea celor din jur, familist, curajos și înzestrat cu o inimă mare.

Este de asemenea înzestrat cu un caracter puternic, încrezător, și poate ajunge deseori în poziții de conducere, fiind empatic, șarmant și inspirând încredere celor din jur.

Tinde să fie familist, corect, justițiar, iar atunci când știe că are dreptate, își susține punctul de vedere și își apără interesele.

Este genul de om pe care te poți baza atunci când ai nevoie de ajutor, și un prieten de nădejde.

Considerații Generale

Pentru un tablou cu adevărat personal, care să îți descrie caracterul și personalitatea, semnificațiile numerelor din acest articol trebuiesc privite prin prisma întregii hărți Numerologice sau Astrologice.
Dacă ești în căutarea unei analize practice și concrete pe baza Vieții și Destinului tău, poți continua călătoria cu una din analizele de mai jos, sau oricare din analizele din secțiunea SHOP a acestui site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *