Semnificația numelui Aurora: Visătoarea

 
Durata articol - 2 minute

Aurora

Etimologia numelui Aurora

– in limba latina inseamna “zori / rasarit”

Semnificația numerologică a numelui Aurora

Aurora

Configurația numerologică a acestui nume mă duce cu gândul la o intuiție bogată, la o minte foarte activă și curioasă. Femeile care poartă acest nume tind să fie destul de cerebrale, deschise în gândire și în concepții despre lume. Pot fi atrase de filosofie sau științe matematice, datorită dorinței puternice de a se cunoaște pe sine.

Sunt genul de femei pe care nu știi exact cum să le iei,pentru că ele tind să evite vorbăria inutilă și caute să afle adevăruri, caută să te cunoască și să înțeleagă mistere universale, natura umană și își pun tot felul de întrebări. Pot fi văzute ca timide, dar tind să fie neobișnuit de puternice. Sunt deseori subestimate, iar tăcerea lor este luată ca și slăbiciune sau neîncredere. Este adevărat că pot fi cuprinse deseori de sentimente de îndoială, dar asta fiindcă își pun mult prea multe întrebări și sunt obișnuite să se îndoiască de orice pentru a putea a-și păstra obiectivitatea atât de necesară muncii lor interioare.

Femeia Aurora este un spirit aparte care are nevoie de o stimulare intelectuală constantă. La început poate părea ciudată și retrasă, dar odată ce reușești să pătrunzi în sferele ei interioare descoperi o bogăție de trăiri și uragane de emoții cum rar întâlnești. Este însă destul de greu să îi câștigi încrederea astfel încât să poți pătrunde în forul ei interior, și nu poate fi păcălită. Este o femeie lângă care trăiești mereu o experiență intensă.

În cea mai intensă formă de manifestare (întărită prin indicatorii din harta natală), femeia Aurora poate dezvolta o intuiție foarte dezvoltată marcată prin viziuni puternice.

Dintre slăbiciuni putem enumera: lipsa practicalității, rătăcirea în gândire, îndoieli puternice/paralizatoare, cinism.

Considerații Generale

Pentru un tablou cu adevărat personal, care să îți descrie caracterul și personalitatea, semnificațiile numerelor din acest articol trebuiesc privite prin prisma întregii hărți Numerologice sau Astrologice.
Dacă ești în căutarea unei analize practice și concrete pe baza Vieții și Destinului tău, poți continua călătoria cu una din analizele de mai jos, sau oricare din analizele din secțiunea SHOP a acestui site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *