Exemplu Astrologie Natală – Radu

 
Durata articol - 4 minute
Car cu patru boi - Nicolae Grigorescu

Car cu patru boi – Nicolae Grigorescu

Acest articol reprezintă primul dintr-o serie nouă de articole exemplificative pentru arta Astrologică pe care o studiez. Această nouă serie de articole presupune selecția periodică a unui subiect din lista de abonați ai acestui site pentru o analiză sumară a câtorva elemente importante ale unei hărți astrologice şi publicarea sa ulterioară pe acest site, sub sigla anonimității.

Subiectele abordate în această analiză sunt următoarele:

  • Noroc general în viață
  • Sănătate
  • Dragoste și căsătorie
  • Muncă și carieră
  • Părinți

Subiectul analizei de astăzi este Radu, unul dintre cei 369  de abonați ai acestui site (total 792), care și-au completat corect și inteligibil toate datele de naștere (data, locul și ora nașterii). Așadar și prin urmare, iată harta astrologică a lui Radu:

Analiza Astrologică Radu

Noroc și succes în viață

În harta lui Radu, Partea Norocului este poziționată în Casa XII, în Rac, împreună cu Jupiter, o poziție nefastă, în timp ce Soarele este poziționat în Casa IX, în Berbec (în exaltare), iar Luna este peregrină în Casa VII.

Plecând de la aceste considerații, putem spune că Radu va avea un succes moderat în viață (nu lipsit de încercări și eșecuri), iar cel mai bun sprijin în viața sa vine din partea tatălui (Soare), care este de o condiție mai bună decât cea a mamei (Luna). Mama, în schimb, are o influență puternică asupra modului în care Radu relaționează cu oamenii din jur, în special cu partenerele de viață.

Sănătate

Radu are în general o vitalitate destul de bună. Pot exista tendințe depresive în diverse perioade ale existenței sale, alături de tendințe către surmenaj (datorită muncii excesive).

Dragoste și Căsătorie

În privința dragostei în viața lui Radu, ne vom uita la cei trei guvernatori triplicitari ai lui Venus (Saturn, Mercur, Jupiter).

Astfel, pe planul relațional Radu tinde să aibă multe relații și multe lecții de viață de învățat în fiecare dintre ele. În general, ultima perioadă a vieții va fi mai bună în ceea ce privește relațiile amoroase, dar nici aceasta lipsită de încercări.

În harta sa, Venus, planeta dragostei, este poziționată la limita ”bucuriei”, sub semnul zodiei lui Saturn, ca să zic așa, ceea ce indică faptul că Radu va avea de furcă  și cu acest capitol al vieții sale. Relațiile sale tind să fie afectate de o anumită seriozitate.

Muncă și Carieră

În ceea ce privește profesia, Radu are o atitudine practică, serioasă și în general conservatoare, datorită semnelor de pământ care ocupă Casele II, VI și X, și a poziției lui Saturn în casa VI, în Capricorn, în domiciliul propriu.

În ceea ce privește profesiile recomandate, Casa X este ocupată de Taur, fiind deci guvernată de Venus. Ținând cont și de influența lui Saturn, aș spune că cele mai profitabile meserii (atât material cât şi personal) sunt cele care îi permit să lucreze cu lucruri practice, concrete, să producă bunuri sau să ofere servicii care să aibă un grad de practicalitate și utilitate foarte mare. Un exemplu bun ar fi domeniul administrativ, management, industria corporate dar și industria agricolă. Radu este înzestrat cu o minte iute, dar pragmatică. Nu îi sunt favorabile (nici plăcute) meseriile care implică vorbit mult (pe principiul ”vorba multă, sărăcia omului”), și în general meseriile care presupun lucrul cu aspecte abstracte, lipsite de practicalitate imediată.

Rolul important pe care îl are Saturn în tema muncii și profesiei arată că Radu va munci destul de mult pentru a ajunge la un nivel de trai care să îi asigure confortul de care are nevoie. Mai mult, materializarea dorințelor și aspirațiilor sale va avea loc mai degrabă în a doua parte a vieții, după maturitate.

Aceasta ar fi analiza foarte sumară a hărţii Astrologice a lui Radu. O analiză detaliată merge mult mai în profunzime, până la analiza vectorilor de destin şi liber arbitru.

Am încercat să arăt doar câteva coordonate ale vieții pe care Radu are toate șansele să le atingă pe parcursul vieții sale, în diferite momente și circumstanțe. Alegerile și deciziile pe care Radu le va lua în punctele de cotitură vor determina calitatea finală a destinului său.

Notă: Am trimis această analiză şi proprietarului său de drept şi aştept cu interes feedback-ul său.

Sursă Foto: http://picturi.art-zone.ro/

Află mai multe despre destinul tău

Dacă vrei și tu propria ta hartă natală, ca să te cunoști mai bine, îți recomand Cursul Gratuit de Numerologie Hermetică, sau oricare din analizele natale și predictive disponibile pe site în secțiunea SHOP a acestui site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *