Astrologie pentru Business-ul tău

 
Durata articol - 11 minute

157109416_ac924d26ac_o

În cele ce urmează vă propun să analizăm împreună conceptul de Astrologie în Business. Cu toții știm că în România viața unui business  depinde de foarte mulți factori, cei mai mulți neaflându-se sub controlul patronului, iar orice avantaj competițional este binevenit.

Aici intervine Astrologia și tehnicile de investigație practică cu rezultate concrete. În România acest domeniu este aproape neexplorat, dat fiind faptului că la noi în țară există foarte puțini astrologi tradiționali care studiază tehnicile tradiționale clasice ale Astrologiei. Cei mai mulți astrologi de pe meleagurile noastre practică așa numita Astrologie Modernă sau Psiho-Astrologie (genul de Astrologie pe care îl vedeți astăzi la televizor în diferite emisiuni).

Față de varianta modernă care se bazează adesea pe „intuiție” și pe afirmații generale și destul de vagi, interpretabile, Astrologia Tradițională se bazează pe o știință astrologică fundamentată pe principii și legi clare, cu o deontologie proprie, și cu o vechime de mai bine de 2500 de ani.

Astrologia tradițională a fost fundamentată în forma actuală în Grecia antică undeva în perioada 500-300 î.en., de către o grupare de filozofi din școala lui Platon, bazându-se pe concepte și teorii cosmologice platonice. Acest fapt este foarte puțin cunoscut în lumea academică, pentru că foarte puțini filozofi clasici studiază astrologia, și foarte puțini astrologi studiază filozofia clasică greacă.

Astrologia tradițională greacă cuprindea inițial tehnicile de delineație (analiză) natală, dar peste mai bine de un mileniu Tradiția Astrologică greacă avea să se întâlnească cu cultura și civilizația arabă în perioada sa de boom cultural, tehnologic și ideologic, atunci când învățații arabi au tradus în limba lor toate manuscrisele grecești pe care le-au găsit, de la presocratici, Platon, și până la Aristotel și neoplatoniști. În Europa evului mediu Astrologia împreună cu celelalte filosofii grecești au intrat în obscuritate.

Între timp, mințile arabe fertile au analizat și dezvoltat conceptele și teoriile astrologice grecești și au lăsat moștenire lumii întregi Astrologia Orară, Elecțională, Mundană și Medicală. Astrologia a renăscut în Occident, așa cum a renăscut și filozofia în această perioadă, prin intermediul manuscriselor arabe traduse în latină în perioada Renașterii.

Astrologia tradițională a cunoscut o înflorire în Europa în perioada Renașterii și a avut o creștere exponențială timp de câteva secole, după care a intrat din nou într-un con de umbră odată cu revoluția industrială, când progresul tehnologic a detronat progresul filozofic.

Deși nu a dispărut complet, Astrologia s-a diluat treptat într-o formă de Astrologie combinată cu psihologie și practicile de self-help (ceea ce găsim astăzi în mass media și în milioanele de cărți publicate pe acest subiect), din care au dispărut însă multe din tehnicile grecești și arabe dezvoltate și rafinate timp de două milenii de către cele mai strălucite minți ale omenirii.

Aceste tehnici au fost redescoperite recent atunci când interesul academicienilor clasici s-a îndreptat spre manuscrisele de greacă antică unde au descoperit tratate despre planete, zei și destine omenești.

Acestea fiind spuse, Astrologia Tradițională se află astăzi în plină renaștere. Tehnicile astrologice tradiționale despre care am tot vorbit sunt următoarele:

Pentru a înțelege tehnicile în sine, metodele de calcul și principiile de delineație (analiză) tradițională este nevoie de ani de studiu a manuscriselor grecești și arabe, dar și de studiul principiilor filosofice platonice, fără de care conceptele astrologice sunt lipsite de valoare. În acest studiu sunt implicat în prezent.

În cele ce urmează voi descrie pe scurt tehnicile relevante pentru Business-ul tău.

Astrologia Natală

61f0e8487d7eaa666a20eaf4d6e51f8f[1]Este cea mai dificilă formă de astrologie. Se calculează pornind de la data, ora și locul nașterii unui individ (patron, angajat, partener de afaceri etc.), acolo unde se cunosc. Acoperă următoarele sectoare ale vieții:

 • Caracter/Puncte tari/slabe
 • Finanțe
 • Frați/Familie
 • Casă/Parinți
 • Copii/Dragoste
 • Sănătate/Muncă
 • Relații/Parteneriate
 • Moarte
 • Credință
 • Profesie/Reușită profesională/Succes/Business
 • Anturaj/Prieteni/Idei
 • Suferințe/Probleme/Încercări

Vezi aici un articol detaliat despre Astrologia Natală.

Astrologia Orară

sun-dial[1]Este o formă de investigație prin care se pot obține răspunsuri la aproape toate tipurile de întrebări, de la cele personale, până la cele de business. Se calculează pornind de la momentul exact în care Astrologul primește și înțelege întrebarea.

Exemple de întrebări:

 • Cum se va desfășura proiectul X? Va fi profitabil?
 • Cum se va derula colaborarea cu Partenerul X?
 • Voi câștiga licitația pentru contractul X?
 • Este mulțumit clientul de serviciile mele?
 • Prețul pentru produsul X este corect?

Vezi aici un articol detaliat despre Astrologia Orară.

Astrologie Elecțională

ptolemy3[1]Această tehnică astrologică urmărește găsirea momentului astrologic prielnic pentru a întreprinde o acțiune de orice fel, pentru a începe un proiect, o colaborare etc.

În funcție de rezultatul dorit, se caută o serie de configurații astrologice prielnice pentru activitatea respectivă. Cele mai bune rezultate se obțin atunci când această tehnică este combinată cu Astrologia Natală și Astrologia Orară. Astfel, înainte de a alege un moment propice pentru un proiect nou este important să aflăm dacă există potențial de manifestare în harta natală a individului sau entității respective, după care ridicăm o hartă astrologică orară să vedem ce șanse de reușită și ce finalitate va avea proiectul respectiv.

Astfel, înarmați cu aceste cunoștințe, și dacă se decide continuarea acțiunii, se caută momentul propice pentru a iniția proiectul. Tehnica Elecțională însă se poate folosi și fără celelalte două tehnici, dar având în vedere factorii implicați (constrângeri natale, șansa de reușită intrinsecă a proiectului etc.) randamentul său este mai mic.

Cu toate acestea, chiar și în condițiile în care potențial natal nu există sau este minim, iar harta orară indică slabe șanse de reușită, o hartă astrologică elecțională foarte puternică însă poate aduce sorți de izbândă în ciuda tuturor obstacolelor.

Exemplu de analiză elecțională: Pentru începerea unor proiecte noi se caută momentul în care Saturn și Jupiter se află în poziții favorabilă. O poziție favorabilă pentru Saturn înseamnă obstacole sau blocaje cât mai mici sau mai ușoare, în timp ce Jupiter favorabil asigură o acțiune profitabilă, rodnică.

Vezi aici un articol detaliat despre această tehnică.

Astrologie Mundană

mundane-astro[1]Această tehnică astrologică este mai puțin menționată în manuscrisele medievale pentru că era considerată o tehnică secretă, destinată uzului personal al regilor și împăraților. Descoperirile făcute de către Astrologul regal prin tehnica mundană erau considerate secrete de stat și aveau un impact major asupra deciziilor capetelor încoronate ale vremii.
Astăzi această tehnică astrologică este folosită în investigația evoluției evenimentelor geopolitice, a diferitelor industrii și linii de business, a pieței bursiere etc.

Se calculează și se analizează trenduri planetare pe perioade lungi de timp. Se folosește cu precădere în investițiile financiare.

Vezi aici un articol detaliat despre Astrologia Mundană.

Servicii

Am conceput serviciile de mai jos pentru a veni în întâmpinarea nevoilor business-ului tău, pentru a-ți pune la dispoziție un avantaj competitiv

Programul Business Chiron – presupune o investigație unică cu ajutorul tehnicilor de Astrologie Natală, Elecțională și Orară. Învestigațiile Orare (întrebările dvs.) sunt comparate cu harta astrologică natală pentru a vedea dacă există potențial pentru manifestare, iar în funcție de obiectivul propus în investigația orară, se calculează o fereastră de timp propice pentru acționare (tehnica elecțională).

Programul Business Mercur – acoperă necesitățile de bază ale unui business. Consultații Orare și Elecționale pentru diferite investigații, planificări de proiecte, parteneriate, evenimente etc.

Programul Business Saturn – acoperă atât consultațiile Orare și Elecționale din programul Mercur, cât și cele Natale, necesare pentru analizarea potențialului uman.

Programul Business Jupiter – acoperă toate tehnicile astrologice discutate până acum: Astrologie Natală, Orară, Elecțională, Mundană.

[price_table id=3870]

De ce?

În caz că te întrebi de ce ai apela la astfel de servicii, permite-mi să încerc să îți răspund la întrebare cu o altă întrebare: De ce nu ai face-o? 

În zilele noastre o societate profitabilă solicită numeroase sacrificii personale care cel mai adesea se traduc în timp cheltuit aiurea. Din punctul meu de vedere aici este cel mai mare beneficiu al unui astfel de serviciu, și anume acela că te ajută să identifici oportunitățile în care merită să îți investești timpul dintre cele în care nu merită să investești.

În cele din urmă timpul este cea mai prețioasă resursă de care dispunem, iar eu sunt adeptul filosofiei care ne orientează către investirea cu înțelepciune a timpului nostru limitat în direcțiile care ne sunt cele mai profitabile, fie că vorbim despre mai mult timp petrecut cu familia, sau despre timp petrecut în practicarea unui hobby.

Poate că aceste servicii pe care ți le pun la dispoziție nu vor da rezultatul scontat, și te vei convinge de acest lucru destul de repede, dacă este cazul, dar dacă dau întradevăr rezultatul scontat, timpul câștigat se transformă într-un capital foarte prețios.

Garanții

Nu afirm că dețin toate tainele acestor tehnici, dar admit că sunt foarte pasionat de acest domeniu pe care îl studiez de mai bine de 10 ani, împreună cu filozofia și limba greacă veche, aprofundez continuu și investesc în manuscrise rare pentru perfectarea tehnicilor de calcul și analiză, iar toate provocările pe care le întâmpin mă ajută să dezvolt o înțelegere din ce în ce mai fină a mecanismelor și tehnicilor astrologice cu care lucrez.

Nimeni nu este perfect și nimeni nu le știe pe toate, motiv pentru care nu pot garanta o acuratețe de 100%, dar pot promite că voi face tot ce îmi stă în putință pentru a-ți asigura avantajele competitive de care ai nevoie pe piață.

Nici măcar nu trebuie să fii convins de validitatea principiilor și teoriilor astrologice pentru a beneficia de acest serviciu. Este suficient să experimentezi și vei decide pe baza rezultatelor dacă merită sau nu.

Mulțumesc.

Metode de plată

 • Transfer Bancar
 • Moneygram
 • Paypal (se adaugă și comisionul de retragere).

Detaliile vor fi comunicate ulterior.

Plata se poate face lunar, semestrial sau anual. La cerere, se face contract și se emite factură (Servicii/Consultanță).

Citate

carl-jung-1-sized[1]“Astrology is assured of recognition from psychology, without further restrictions, because astrology represents the summation of all the psychological knowledge of antiquity.”
― C.G. Jung

 

 

Franklin-Benjamin-LOC-head[1]Courteous Reader, Astrology is one of the most ancient Sciences, held in high esteem of old, by the Wise and the Great. Formerly, no Prince would make War or Peace, nor any General fight in Battle, in short, no important affair was undertaken without first consulting an Astrologer.

— Benjamin Franklin

 

plato_bust[1]Perhaps there is a pattern set up in the heavens for one who desires to see it, and having seen it, to find one in himself.”
— Plato

 

Comentariile sunt închise.