Semnificația numelui Estera – Part-time Superstar

 
Durata articol - 2 minute

Estera_fundal

Etimologia numelui Estera

ESTERA. Potrivit cu Estera 2:7, numele evreiesc al Esterei a fost Hadasa (Mirt). Numele Estera ar putea să fie echivalentul termenului persan stara(„stea”), deşi unii fac legătura cu zeiţa babiloniană Iştar.

Semnificația numerologică a numelui Estera

Estera

Femeile născute cu acest nume sunt persoane deschise, joviale, dornice de experiențe noi și fascinate de tot ceea ce e strălucitor, extravagant și necunoscut.

Sunt genul de femei care nu pot fi ținute cu forța într-un loc, având nevoie să fie provocate și stimulate aproape constant. Una din slăbiciunile lor este aceea că tinde să le fie greu să finalizeze diversele și numeroasele proiecte pe care le încep. Ar vrea să le încerce pe toate, dar tinde să uite să mai și ducă lucrurile la capăt. Pentru a se echilibra, au nevoie de parteneri stabili, practici, de la care să poată învăța cum să ducă un proiect la bun sfârșit.

Că tot veni vorba de parteneri, femeia Estera are nevoie nu doar de un bărbat practic, ci și de unul care să îi atingă sufletul și să o provoace să se depășească, să se cunoască pe sine și să devină mai mult decât își poate imagina. Aceasta este dorința ei lăuntrică.

În ceea ce privește personalitatea ei, așa cum poate fi cunoscută la prima vedere, Estera pare genul de om deschis oricăror experiențe, plină de viață și dornică de a se exprima în toate felurile posibile. Tinde să fie sufletul oricărei petreceri (combinația 5/3) și acaparează toate privirile cu personalitatea ei magnetică. Rareori se întâmplă să nu obțină ce își dorește datorită puterii de convingere și a magnetismului personal.

Printre slăbiciunile ei putem enumera: egoismul, dificultate în a finaliza proiecte, tendință către excese de tot felul, absența limitelor, comportamente necuviincioase în situații nepotrivite, limbaj licențios (?)

Află mai multe despre destinul tău

Pentru un tablou cu adevărat personal, care să îți descrie caracterul și personalitatea, semnificațiile numerelor din acest articol trebuiesc privite prin prisma întregii hărți Numerologice sau Astrologice.
Dacă ești în căutarea unei analize practice și concrete pe baza Vieții și Destinului tău, poți continua călătoria cu una din analizele de mai jos, sau oricare din analizele din secțiunea SHOP a acestui site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *