Numărul Destinului 9

 
Durata articol - 4 minute

the-hands-of-god-and-man[1]Ești o persoană umanitară prin excelență și ești atras întotdeauna de o cauză sau o mișcare al cărei scop este să ajute omenirea. Ești extrem de idealist, adesea chiar până la naivitate, și ești înzestrat cu o mare compasiune și o dorință de a crea o societate mai bună, mai umană.

Te simți atras de oamenii care suferă, din cauze fizice sau din cauza injustiției, și te simți responsabil pentru aceștia. Dorința ta cea mai puternică este să transformi lumea în care trăiești și ești în stare să te sacrifici pentru a-ți atinge idealurile nobile.

Aceasta este tema întregii tale vieți. Din timp în timp te vei găsi implicat în proiecte a căror viață depinde de capacitatea ta de a sacrifica ceva ce are legătură directă cu ego-ul tău.

Ești un om vizionar, cu abilitatea de a influența și conduce mase mari de oameni. În adâncul tău, îți dorești să ai parte de dragostea și aprecierea oamenilor, și urmărești gloria. O parte din dorința ta pentru glorie are legătură cu nevoia ta de a fi validat; ești cel mai dur critic al tău. Realizezi că ești cu adevărat fericit atunci când faci parte dintr-un proiect sau activitate care vine în sprijinul comunității sau oamenilor de pretutindeni.

Domeniile în care poți avea succes sunt: justiție, politică, ecologie, pedagogie, vindecare. Viziunea ta largă asupra umanității nu este încătușată de prejudecăți, și reușești să îți faci prieteni din toate categoriile societății, de toate culorile și de toate religiile. Oamenii te fascinează și te îmbogățesc. O mare varietate de oameni și de experiențe te stimulează și te ajută să îți dezvolți abilități și capacități care, altminteri, ar rămâne în stare latentă.

Este foarte probabil să fii înzestrat cu un talent artistic considerabil. Mulți dintre cei născuți sub acest număr al destinului își găsesc drumul către arte, în special literatură, pictură și artele vizuale sau dramatice. Numărul 9 indică finalizarea unui ciclu sau a unei lecții majore. Acest număr sugerează ci ai ajuns într-un punct în care poți trece printr-un salt fantastic; în timpul acestei vieți poți pune în aplicare tot ceea ce ai învățaț în cursul evoluției tale și să închei o etapă majoră în creșterea și dezvoltarea ta. Din această cauză multe genii au numărul destinului 9. Printre altele, ai capacitatea de a uni diferite bucăți de informație într-un tot unitar.

Ești atent la modul în care te percep cei din jur, motiv pentru care ești perceput ca o persoană cu un bun autocontrol. În același timp, ești văzut ca o persoană carismatică, atrăgând oamenii în jurul tău, în ciuda aerului tău aristocratic și ușor distanțat.

Ai tendința de a-ți exprima dragostea oarecum impersonal, general, și te preocupi mult mai mult de cauze și viziuni mărețe, decât de oamenii din apropierea ta. Este nevoie să ți se reamintească faptul că trebuie să îți oferi dragostea și la nivel personal, față de cei apropiați ție, și să fii mult mai dechis. În mod paradoxal, ești o persoană foarte iubitoare și sinceră, dar nu reușești sau uițu să îți exprimi emoțiile în întreaga lor complexitate. Poți uita chiar și de propriile tale nevoi.

Este foarte probabil să amâni satisfacția imediată pentru o satisfacție ulterioară, mult mai mare. Fii mai spontan și mai curajos în ceea ce privește deschiderea ta, și în special latura ta vulnerabilă.

Credința ta în bunătatea omului este de nestrămutat. Acest lucru te face să scoți la iveală ce e mai bun în oameni, dar te face să fii și extrem de vulnerabil pentru cei care vor să profite de tine. Nu te pricepi la judecat caracterul omului.

Cea mai sigură cale de a dobândi satisfacția personală este să faci parte dintr-o cauză nobilă căreia să i te dedici trup și suflet. Ești cel mai fericit atunci când ajuți alți oameni să devină mai buni, să se depășească.

Calculează-ți Numărul Destinului aici!

Personalități care au Numărul destinului 9:

Află mai multe despre destinul tău

Pentru un tablou cu adevărat personal, care să îți descrie caracterul și personalitatea, semnificațiile numerelor din acest articol trebuiesc privite prin prisma întregii hărți Numerologice sau Astrologice.
Dacă ești în căutarea unei analize practice și concrete pe baza Vieții și Destinului tău, poți continua călătoria cu una din analizele de mai jos, sau oricare din analizele din secțiunea SHOP a acestui site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *