Numărul Destinului 7

 
Durata articol - 3 minute

nautilus-shell-with-golden-ratio-spiral-overlay-2[1]Ești înzestrat cu o minte analitică și un apetit enorm pentru a răspunde la întrebările ascunse ale vieții. Te interesează în mod special studiul științei, filozofiei și chiar a misticismului. În căutatea adevărul avansezi cu claritate și persistență. Poți fi un mare cercetător, educator sau filozof.

Nevoia de cunoaștere și adevăr te împinge mereu înainte. Trebuie să înveți să discriminezi între iluzie și realitate, dar ești bine echipat pentru această sarcină. Mintea ta strălucită îți oferă intuiții în legătură cu misterele ascunse ale vieții și ai o bună perspectivă asupra lucrurilor. Undeva în interiorul tău se află un loc secret, plin de pace, în care te refugiezi atunci când treci prin perioade dificile. Ai nevoie de timp pentru a fi cu tine. Prea multă activitate socială poate deveni stresantă pentru tine, și ai nevoie de intimitate și un loc în care să te poți izola de agitația vieții. Îți păstrezi gândurile pentru tine și ai tendința de a fi secretos. În cazul în care cifra șapte nu este echilibrată de cifre cu caracteristici extroverte (1, 3, 5, 8) te poți izola în interiorul tău, în detrimentul relațiilor cu cei din jur.

Lucrurile superficiale și mondene te plictisesc. Ești adesea surprins de lipsa de profunzime în înțelegere a celor din jur care nu iau în serios atât de mult ca tine cercetarea adevărului. Din această cauză poți fi destul de critic la adresa altora, chiar cinic cu privire la viață în general. Cu cât te îndepărtezi mai mult de oameni cu atât mai mult motivele tale vor părea ascunse acestora.Odată ce îți vei dezvolta înțelegerea asupra oamenilor și asupra vieții, sfaturile tale vor avea mare căutare printre cei care vor avea nevoie de înțelepciunea ta. Eși un adept al specializării cunoașterii și al aprofundării  domeniului ales. Ești un perfecționist. Ar fi indicat să îți finalizezi studiile devreme în viață și să nu fii prea tare condus de dorința de a avea succes.

Lasă lucrurile să vină la timpul lor, fii deschis oportunităților dar ține minte că răsplata, satisfacția și mulțumirea țin de planurile mai înalte ale vieții. Poți fi distant față de cei din jur. Dacă ești dominat de caracteristicile întunecate ale acestei cifre, poți fi necredincios, mincinos și crud. Abilitățile analitice te ajută să privești o anumită problemă într-o manieră detașată, aproape chirurgicală. Cercetătorii, analiștii, investigatorii, inventatorii, tehnicienii, academicienii, avocații, bancherii, ceasornicarii, preoții, filozofii, teologii și orice altă profesie legată de domeniul științific sau tehnic sunt printre cele mai căutate vocații ale celor cu această cifră.

Calculează-ți Numărul Destinului aici!

Personalități care au Numărul destinului 7:

Află mai multe despre destinul tău

Pentru un tablou cu adevărat personal, care să îți descrie caracterul și personalitatea, semnificațiile numerelor din acest articol trebuiesc privite prin prisma întregii hărți Numerologice sau Astrologice.
Dacă ești în căutarea unei analize practice și concrete pe baza Vieții și Destinului tău, poți continua călătoria cu una din analizele de mai jos, sau oricare din analizele din secțiunea SHOP a acestui site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *