Numărul Destinului 11

 
Durata articol - 5 minute

Alex_Grey-Praying[1]Acest număr este cel mai încărcat număr dintre toate! Ești la fel de intens precum un fulger! Atragi idei puternice, intuiții și chiar informații de natură psi. Ai o prezență impresionantă, chiar și dacă tu nu realizezi că ai vreo anumită putere personală. Se poate spune despre tine că ești un canal prin care curg vibrații înalte, dar pentru ca tu să poți fi echilibrat din punct de vedere emoțional și psihologic, trebuie să înveți să controlezi acest flux de energie.

În altă ordine de idei, în mintea ta există o punte solidă între inconștient și conștient. Dificultatea constă în faptul că inconștientul este o resursă infinită, în timp ce conștientul este un „spațiu limitat”. Cele două laturi vor fi într-o permanentă contradicție atâta timp cât nu înveți să trăiești cu ele în armonie. Aici intervine controlul pe care îl menționam mai devreme. Până ce nu vei putea controla în mod conștient fluxul acestei energii superioare, vei simți adesea că te afli sub influența capriciilor sale, răvășit constant de către acesta atât în plan emoțional cât și nervos.

Aceste lucruri le-ai simțit dintotdeauna. Ai știut cumva că ești aparte, dar era un sentiment greu de definit. Erai extrem de sensibil, în special în copilărie. Acest lucru te-a făcut să fii oarecum vulnerabil în fața conflictelor și a situațiilor dureroase.

În cea mai mare parte a timpului nu realizai că oamenii din jur nu sunt la fel de sensibili ca tine, sau că nu văd lucrurile așa cum le vezi și tu.

Acest lucru a dat naștere unui imens rezervor de emoții care a fost blocat de impotența de a-ți exprima emoțiile, chiar și față de propria ta persoană. Din acest motiv, cei mai mulți dintre cei născuți cu acest număr al destinului au o copilărie dificilă. Senzitivitatea ta extremă te-a transformat într-o persoană foarte timidă și emotivă, vulnerabilă și ezitantă, chiar și ca adult.

Erai foarte atent în legătură cu persoanele față de care te deschideai sau când trebuia să îți alegi prietenii deși e foarte probabil să fi avut puțini prieteni.

Ca o compensație pentru toate aceste lucruri pe care le-ai trăit, ai fost înzestrat cu o imaginație foarte bogată, o minte curioasă, inteligentă și iute. În cel mai probabil caz, îți petreceai mult mai mult timp pe culoarele imaginației și ale lumilor fantastice pe care le imaginai, decât ceilalți copii. Chiar și ca adult vei avea deseori tendința de a lucra foarte mult cu imaginația și de a-ți pune întrebări cu privire la diferite fenomene și evenimente care au loc în viața ta.

Provocarea ta în această viață este aceea de a scoate la iveală puterea ta primitivă, specifică pământului. Pentru a gestiona cum trebuie străfulgerările intuiției și imaginației tale trebuie să ai o bază solidă, o împământare serioasă. Trebuie să îți descoperi puterea și tăria interioară pentru a putea beneficia din plin de „iluminările”, aspirațiile și ideile care apar în viața ta ca urmare a senzitivității tale crescute. Odată ce această împământare este realizată, ceea ce până atunci era un potrivnic, acum devine cel mai bun atu al tău!

Ești o persoană foarte emoțională și ai nevoie de relații profunde ca de aer. Planul emoțional poate deveni un soi de carusel dacă nu reușești să găsești acea persoană care te completează.

Ești idealist, impractic și adesea dezordonat. Ai așteptări foarte înalte de la tine și de la cei din jur, dar ele se nasc dintr-un amestec de logică, emoții și intuiție care nu poate fi exprimat cu ușurință celor din apropierea ta care privesc lucrurile ceva mai rațional decât tine.

Cu numărul 11 ca număr al destinului, vei avea nevoie de toate celelalte numere primare din harta ta pentru a-ți descoperi vocația! Numărul 11 este ca o torță incandescentă care aprinde tot ceea ce atinge, dar are nevoie de o vocație care să îl împământeze și să îi ofere disciplină pentru putea deveni eficient. Un „11” echilibrat devine unul dintre cele mai impresionante și mai unice persoane din câte există. Un astfel de om este înzestrat cu darul intuiției și iluminării, pe care le poate transmite și celor din jur.

Acest lucru te face să devii un învățător natural în orice domeniu ai alege să profesezi.

Calculează-ți Numărul Destinului aici!

Personalități care au Numărul destinului 11:

Află mai multe despre destinul tău

Pentru un tablou cu adevărat personal, care să îți descrie caracterul și personalitatea, semnificațiile numerelor din acest articol trebuiesc privite prin prisma întregii hărți Numerologice sau Astrologice.
Dacă ești în căutarea unei analize practice și concrete pe baza Vieții și Destinului tău, poți continua călătoria cu una din analizele de mai jos, sau oricare din analizele din secțiunea SHOP a acestui site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *