Numărul Destinului 6

 
Durata articol - 3 minute

harmony%20day%20photo[1]Ești un individ sensibil și plin de compasiune, cu o tendință accentuată de a pune nevoile celor din jur înaintea nevoilor tale. Ești responsabil, de încredere și ai o înaltă apreciere pentru dreptate și sinceritate. Simțul datoriei te urmărește în viață în orice ai face, dar adesea o poți resimți ca pe o povară. Ești o persoană cu un bun simț artistic și estetic. Armonia și frumusețea ocupă locuri înalte pe lista ta de necesități. Ai talent muzical, dar abilitățile creative ale numărului 6 pot rămâne nedezvoltate datorită tendinței de a-ți sacrifica timpul și energia pentru a fi de ajutor celor din jur. În schimb, ești foarte creativ în mai toate zonele vieții tale, în special în legătură cu tot ceea ce ține de simțul vizual.

Poți fi un om de afaceri strălucit și ești capabil să muncești în mod sistematic pentru a-ți atinge scopurile.

Ai un dar extraordinar de a lucra cu plantele și animalele, și ai putea fi un grădinar excepțional. Dragostea ta pentru copiii este proverbială în numerologie, unde numărul 6 este privit ca un „Tată sau o Mamă Universală”. Însuși simbolul numărului 6 seamă cu o femeie însărcinată. Poți fi un consilier și un vindecător talentat, dar trebuie să fii atent să nu interferezi cu liberul arbitru al celor pe care cauți să îi ajuți. Ești recunoscut drept un idealist, în special în ceea ce privește căsătoria, prietenia și umanitatea. Numărul 6 este cel mai echilibrat dintre toate, dar cuprinde și unele dintre cele mai mari paradoxuri. Este ca și cum tendințele opuse și-ar găsi echilibrul delicat în însăși persoana ta. Acest dar de a armoniza trăsăturile opuse, te pregătește foarte bine pentru a echilibra și integra contradicțiile tale interioare. Datorită acestui lucru cei mai mulți dintre cei născuți sub acest număr al destinului se regăsesc în vocații de consilieri, vindecători, medici și pacificatori, creând armonie între puncte de vedere contradictorii sau conflicte interne.

Cu toate că poți fi extrem de idealist, poate exista o anumită tendință de a dobândi obiecte frumoase prin mijloace oarecum „improprii”. Trebuie să te ferești și de a-ți băga prea mult nasul în oala altora, de a căpăta un comportament tiranic sau de a avea întotdeauna ultimul cuvânt în disputele familiale. Ești genul de persoană care se poate pune în locul celuilalt pentru a-i înțelege dilema și de a găsi o soluție creativă pentru aceasta.

Ești înzestrat cu o abilitate naturală de a oferi sprijin și căldură sufletească, în special celor care suferă. Atragi atenție și apreciere și pe bună dreptate, căci și tu la rândul tău oferi același lucru.

Ai potențialul de a fi un bun pedagog (în special cu copiii mici), om de afaceri, vindecător, consilier, asistent social, psiholog, artist, designer, grădinar, florar și fermier! În linii mari, vei avea succes în tot ceea ce faci și are legătură cu ajutorul acordat oamenilor, într-o formă sau alta.

Calculează-ți Numărul Destinului aici!

Personalități care au Numărul destinului 6:

Află mai multe despre destinul tău

Pentru un tablou cu adevărat personal, care să îți descrie caracterul și personalitatea, semnificațiile numerelor din acest articol trebuiesc privite prin prisma întregii hărți Numerologice sau Astrologice.
Dacă ești în căutarea unei analize practice și concrete pe baza Vieții și Destinului tău, poți continua călătoria cu una din analizele de mai jos, sau oricare din analizele din secțiunea SHOP a acestui site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *