Numărul Destinului 2

 
Durata articol - 4 minute

empathy-brains-130911[1]Ai un talent considerabil pentru a lucra împreună cu alți oameni; și ești înzestrat cu tact și rafinament. Intuiția ta este dezvoltată, iar asta te ajută să percepi mai multe informații despre oameni și situații. Prin urmare, acțiunile tale sunt adesea pline de tact și convingere.

Mai mult, intuiția ta acționează ca un fel de radar care te ajută să eviți zonele sensibile prezente în personalitățile și caracterele oamenilor și să scoți la iveală bunăvoința acestora.

Aceste abilități te descriu drept un diplomat desăvârșit. Eviți conflictele de orice fel, iar calitățile tale ies în evidență în mod pregnant atunci când faci parte dintr-o echipă. În același fel, te descurci și te simți mult mai bine într-o relație de parteneriat, decât într-o poziție de lider.

Ești genul de persoană care caută echilibrul și pacea în orice ar face, fie că e vorba despre relații, muncă, afaceri sau orice altfel de situație în care s-ar putea afla. Cheia personalității tale este sensibilitatea, dar câștigi de două ori: pe de-o parte ai abilitatea de a percepe gândurile și emoțiile altora, iar pe de altă parte ești capabilă să lucrezi în armonie cu colegii tăi pentru a atinge un țel comun. Acest dar este extrem de valoros pentru acțiunile de grup în care te-ai putea implica.

Cu toate astea, sensibilitatea ta profundă te predispune către o anumită vulnerabilitate în fața cuvintelor aspre, conflictelor sau condițiilor ostile în  mediul de lucru sau în mediul personal. Aceste situații te deranjează mult mai mult decât oamenii cu o sensibilitate mult mai scăzută decât a ta. Atunci când aceștia din urmă trec prin situații dificile cu doar un anumit grad de îngrijorare sau agitație interioară, tu ai tendința de a trece prin cele mai teribile chinuri, ca și cum ar fi vorba despre însăși supraviețuirea ta. Există o puternică tendință de a amplifica orice fel de senzații (grație sensibilității tale dezvoltate).

În schimb, în fața dificultăților perseverezi până când forțele opuse cedează. Poți fi asemuit cu un vânt blând care, în timp, ajunge să erodeze până și cei mai trainici munți.

Ești o persoană prietenoasă și deschisă, și un sprijin deosebit pentru cei din jur. Pe cei din jurul tău îi ajuți să își scoată la iveală calitățile și destul de des ajungi să fii „conducătorul din spatele cortinelor”. Datorită sfaturilor și îndrumărilor tale, poți ajunge deseori să fii indispensabil persoanelor aflate în poziții de autoritate. Nu îți place în mod special lumina refletoarelor, dar în ciuda serviciilor tale extrem de valoroase adesea nu ți se acord meritul cuvenit. Acest lucru îți poate crea situații stresante sau sentimente de frustrare. Modestia ta naturală și bucuria pe care o ai atunci când știi că ești folositor și important sunt de obicei suficiente.

Relațiile apropiate sunt esențiale pentru fericirea ta. Atunci când ești singur, visezi deseori la „sufletul tău pereche”. Când ești însurat ești întotdeauna atent la nevoile, emoțiile și gândurile partenerului tău. În ceea te te privește, ești un partener deosebit, atent, care își dorește să ofere și să împlinească nevoile jumătății sale. În ceea ce privește cariera, îți sprijini întotdeauna partenerul în orice fel de întreprinderi.

Ești un amant pasional, iar iubirea este un aspect esențial pentru tine. A fi părinte nu este tocmai un lucru ușor pentru tine, în principiu datorită faptului că îți lipsește tăria de a impune disciplina. Ai nevoie, firește, de un mediu liniștit, delicat și plin de armonie.

Este foarte probabil să fii înzestrat cu un talent muzical deosebit. Ai un foarte bun simț al ritmului și armoniei. Poți fi un consilier strălucit, cu înclinații naturale către psihologie și intuiție.

Calculează-ți Numărul Destinului aici!

Personalități care au Numărul destinului 2:

  Află mai multe despre destinul tău

  Pentru un tablou cu adevărat personal, care să îți descrie caracterul și personalitatea, semnificațiile numerelor din acest articol trebuiesc privite prin prisma întregii hărți Numerologice sau Astrologice.
  Dacă ești în căutarea unei analize practice și concrete pe baza Vieții și Destinului tău, poți continua călătoria cu una din analizele de mai jos, sau oricare din analizele din secțiunea SHOP a acestui site.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  * Copy This Password *

  * Type Or Paste Password Here *