Calea Vietii 11

 
Durata articol - 6 minute

 

Calea Vietii 11Te-ai născut sub calea vieții cu numărul 11. Numerele maestre indică o dezvoltare completă sau aproape completă a trăsăturilor asociate cu numărul la care ele se reduc (în acest caz 2). Numerele maestre vin atât cu libertate cât și cu responsabilitate. Ai libertatea de a alege să permiți trăsăturilor numărului maestru să se manifeste sau nu.

Dacă alegi să fii responsabil și să îți folosești puterile înalte în folosul omului, vei descoperi că răsplata este chiar alegerea pe care o faci. Dacă, în schimb, alegi să îți ignore talentele este posibil să descoperi în cele din urmă că „ai făcut un pas înapoi”
Ai potențialul de a fi o sursă de inspirație și iluminare pentru oameni.

Ești înzestrat cu o intuiție și o energie neobișnuită. Întrucât psihicul tău este foarte încărcat poți fi înțeles greșit încă din copilăria timpurie, ceea ce te poate transforma într-o persoană timidă și retrasă. Ai mult mai mult potențial decât ai putea crede.
Aprinzi orice conjunctură în care te-ai afla. Inspiri oamenii fără un efort conștient. Energia pare a „curge” prin tine fără a o putea controla. Acest lucru îți conferă atât putere și cât dezechilibru emoțional. Ești un canal prin care informația circulă între dimensiunile superioare și cele inferioare, între târămul arhetipurilor și al lumii relative. Idei, gânduri, înțelegere și intuiție – toate acestea îți pot apărea fără a fi nevoie să treci prin procesul gândirii raționale.

Se pare că există un fel de pod sau conexiune, între conștient și inconștient, care te acordează la o intuiție înaltă prin care poate apărea chiar și informații de dincolo de percepție. Toate acestea conduc către un mare potențial pentru invenție. Mulți inventatori, artiști, lideri religioși, profeți și figuri centrale ale istoriei au avut un 11 proeminent în harta lor numerologică.
Aceste caracteristici „încărcate” le vei trăi ca pe o sabie cu două tăișuri. Ești înzestrat cu abilități deosebite, dar te scufunzi în mult prea multă auto-reflecție și auto-critică. Adesea ești ultra-conștient de tine însuți.

La un anumit nivel simți că ieși în evidență. Chiar și atunci când încerci să te integrezi în mediul înconjurător, adesea te simți nelalocul tău, extraterestru, străin. Ești binecuvântat cu un mesaj, sau un rol specific pe care trebuie să îl joci în viață, un fel de atingere a destinului. Dar trebuie să te dezvolți suficient de mult pentru a putea beneficia de avantajele care vin cu o asemenea oportunitate. Până atunci, dezvoltarea ta personală este prioritară în fața abilității de a materializa acea misiune pentru care ai fost ales să o împlinești. În consecință, cei născuți cu calea vieții 11 par a se dezvolta încet, sau mult mai încet, dar pur și simplu au mult mai multe de împlinit în evoluția lor decât cei mai mulți dintre oameni, iar asta necesită timp. Astfel, adevăratul tău succes începe să apară abia la vârsta maturității, între 35 și 45 de ani, când ai deja o anumită experiență și ai progresat suficient de mult pe calea vieții tale.

Adesea te poți simți frustrat, în mare parte datorită așteptărilor extrem de înalte pe care le ai de la tine. Însă aceste așteptări pot fi nerealiste, și te pot împiedica în a realiza orice. Poți fi extrem de nepractic, visând la un zgârie noi acolo unde poate era suficientă o clădire cu două etaje. Poți suferi deasemenea de crize de confuzie și lipsă de direcție. Acestea pot duce către pierderea încrederii în sine și pot genera depresii adânci. Cauza acestor probleme emoționale este lipsa înțelegerii tale a propriei sensibilități și a propriului potențial. Dorința ta de a împlini un mare destin este enormă. Simți potențialul colosal cu care ești înzestrat, și care necesită o încredere la fel de mare în puterea de a-ți materializa visul. Încrederea este cheia care deschide ușile către realizarea potențialului tău.

Pe un nivel strict fizic, trebuie să îți protejezi sistemul nervos care este foarte vulnerabil la stres datorită senzitivității tale ridicate. Depresia este rezultatul unor perioade îndelungate de stres care nu a fost eliberat. Caută medii de viață liniștite și armonioase, muzică relaxantă și compune-ți o dietă sănătoasă pentru a restaura echilibrul și pacea. Calea vieții 11 este o versiune supraîncărcată a căii vieții cu numărul 2 și ești înzestrat cu multe dintre caracteristicile și talentele sale.

Poți fi un dimplomat extraordinar și plin de tact. Ești răbdător și cooperant. Lucrezi bine cu grupuri de oameni și găsești aproape întotdeauna o cale de a crea o stare de armonie chiar și acolo unde există opinii divergente. Aprecizi muzica, poezia și ai nevoie de un mediu înconjurător armonios. Ai un simț estetic dezvoltat și un bun simț al echilibrului și al ritmului

Ai capacități de vindecător, în special în zone precum: masajul, acupunctura, terapia fizică și psihoterapia. Ești un amant sensibil și pasional; perceptivitatea ta te ajută să fii conștient de nevoile și dorințele partenerului de viață, pe care reușești să le împlinești cu o delicatețe aproape magică. Cu toate astea, dacă simți că nu ai fost tratat corespunzător, poți reacționa cu o putere devastatoare, uneori folosind chiar critici răzbunătoare.
Ești un prieten de nădejde, și ești înzestrat cu un bun simț al umorului. Când îți vei fi găsit „nișa” de activitate și vei începe să îți manifești adevăratul potențial, recompensele vor acoperi cu vârf și îndesat încercările din tinerețe.

 

Află care este calea vieții tale aici: Calea Vieții

Personalități care au Calea Vieții 11

Află mai multe despre destinul tău

Pentru un tablou cu adevărat personal, care să îți descrie caracterul și personalitatea, semnificațiile numerelor din acest articol trebuiesc privite prin prisma întregii hărți Numerologice sau Astrologice.
Dacă ești în căutarea unei analize practice și concrete pe baza Vieții și Destinului tău, poți continua călătoria cu una din analizele de mai jos, sau oricare din analizele din secțiunea SHOP a acestui site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *