Am revenit!

 
Durata articol - 2 minutes

Keep-Calm-I-am-back[1]

Salutare,

După o absență îndelungată în care m-am ocupat de o serie de lucruri personale (am schimbat două job-uri, m-am mutat în casă nouă și mă pregătesc de însurătoare) am hotărât să revin pe site și să rezum munca pe care am început-o cu ceva ani în urmă.

După cum puteți vedea site-ul are o nouă interfață grafică (sper să vă placă) și încă o categorie de hărți numerologice. Este vorba despre hărțile de compatibilitate numerologică. Este un proiect nou la care lucrez, în care încerc să distilez experiența pe care am acumulat-o lucrând cu numerele.

Trebuie însă să menționez că între timp am reluat studiile de Astrologie, cu care am cochetat când și când în ultimii zece ani, și sunt hotărât să integrez cele două abordări într-o analiză unitară a personalității, caracterului și destinului unui individ.

De asemenea, am început să acord consultații fie live în București, fie prin Skype, în toată țara și internațional, din dorința de a fi mai aproape de oameni.

Voi continua seria de articole numerologice (semnificația numelor și Hărțile Numerologice ale personalităților celebre), dar voi încerca să adaug și conotația astrologică acolo unde este cazul. Mai mult, mi-am propus ca în anii ce urmează să adaug din ce în ce mai multă teorie numerologică, astfel încât oricine să își poată face o impresie corectă despre ceea ce presupune numerologia, care sunt posibilitățile și limitările ei, și la ce ne folosește în ultimă instanță. Voi vorbi și despre latura ezoterică a numerelor, așa cum prea puține cărți o fac în zilele noastre, și voi încerca să aduc în actualitate stilul inițial de studiu al practicii numerologice.

În acest sens, unul din proiectele mele viitoare este de a înființa un curs de numerologie (și ulterior astrologie) ezoterică, în care filosofia, gândirea critică și practica mistică se îmbină în mod armonios pentru a ne releva tainele existenței umane.

Ca întotdeauna, apreciez comentariile și feedback-ul vostru.

Vă mulțumesc că sunteți alături de mine.

Cu drag,

Andrei

4 comentarii

  1. Cu mult drag îți spun și eu Bine ai revenit, Andrei!!! Să-ți meargă din plin, să te bucuri de toate cele dorite și împlinite !!! Să fiți fericiți !!! Pe curând !!!

  2. Bine ai revenit si mult succes cu planurile tale de viitor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *