Semnificația numelui Laura – Ambiție și Putere

 
Durata articol - 2 minute

Semnificația numelui Laura

Mă gândesc de multă vreme să fac o hartă pentru acest nume, cu atât mai mult cu cât este numele unei prietene dragi mie. Este un nume cu o rezonanță frumoasă, o istorie bogată și o configurație numerologică interesantă.

Etimologia numelui Laura

Prenume feminin modern, raspindit, apreciat si destul de frecvent in onomastica noastra actuala, Laura are o istorie interesanta si elocventa in ceea ce priveste capacitatea literaturii de a impune si sustine vreme indelungata un nume personal. Consacrat lui Apolo si renumit prin forta sa purificatoare, laurul incununa fruntile invingatorilor in lupte sau in jocuri, ale poetilor, imparatilor (de aici cuv. laureat). Corespondentul fem. Laurea, probabil o traducere a gr. Daphne (-> Daiina), devenit mai tirziu Laura, a avut sansa de a deveni celebru, inca din sec. 14, datorita nemuritoarelor poezii de dragoste ale lui Petrarca.” (sursă)

Analiza Numerologică a numelui Laura

harta laura

Numele Laura are o configurație foarte dinamică. Voi începe chiar cu literele care îl compun. Toate literele sale sunt numere masculine, dinamice, reprezentate prin cifrele: 1, 3 și 9. Acest lucru este semnificativ pentru că este semnătura principală a acestui nume. El spune despre femeile Laura că sunt puternice, dinamice, energice, independente și creative.

Au o personalitate efervescentă, adoră să se distreze și să fie înconjurate de oameni și au obiceiul de a radia întreaga încăpere. Oamenii se simt bine în jurul ei și îi caut deseori compania. Mergând ceva mai adânc, descoperim o latură interioară dornică de aventură, de noutate. Cu cât experiențele de viață sunt mai diverse, cu atât se simte mai împlinită. Are nevoie de varietate, de provocări, și este genul de persoană care are nevoie de cât mai multe experiențe diferite pentru a se dezvolta și evolua. Femeile Laura îmbrățișează schimbarea și au nevoie de ea ca de aer.

Vibrația Generală 8 ne spune despre Laura, în special în ceea ce privește manifestarea exterioară, că este o femeie puternică, ambițioasă, cu o voință de fier și înzestrată cu puterea de a obține ceea ce își dorește, întotdeauna. Sunt încrezătoare, creative și foarte active, în toate aspectele vieții lor.

Dintre slăbiciunile femeii Laura putem enumera următoarele: megalomanie, împrăștierea energiei în prea multe direcții, dificultatea de a echilibra planul material cu cel personal, tendința de a acțiuna fără a gândi, atitudine agresivă atunci când ar fi nevoie de înțelegere, superficialitate, instabilitate emoțională.

Află mai multe despre destinul tău

Pentru un tablou cu adevărat personal, care să îți descrie caracterul și personalitatea, semnificațiile numerelor din acest articol trebuiesc privite prin prisma întregii hărți Numerologice sau Astrologice.
Dacă ești în căutarea unei analize practice și concrete pe baza Vieții și Destinului tău, poți continua călătoria cu una din analizele de mai jos, sau oricare din analizele din secțiunea SHOP a acestui site.

3 comentarii

  1. Acum inteleg de unde provin setea de cunoastere si sensul de superioritate 😉
    Multumesc

  2. Interesant..:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *