Viața Valeriei Doina Ogășanu – Sacru, Artă, Teatru

 
Durata articol - 6 minute
Familia Ogasanu

Familia Ogășanu

Înainte de a începe, vreau să spun că articolul de față are la bază concursul a doi oameni minunați. Acestor doi oameni vreau să le mulțumesc pentru sprijinul pe care l-am aflat din partea lor.

Cu toate că doamna Ogășanu este o prezență rară și deosebită în universul mediatic al zilelor noastre, astăzi îi dedic aceste cuvinte cu ocazia aniversării sale de naștere!

Harta Numerologica Valeria Ogășanu

VALERIA DOINA MARIAN (OGASANU)

VALERIA DOINA MARIAN (OGASANU)

 

Chiar și fără să fi știut care este profesia dnei Valeria, aș fi spus că este o persoană care adoră să se exprime, să se manifeste și să exploreze întregul spectru de trăiri și emoții umane. Cifra 7 este cifra Căutătorului, al celui ce caută adevărul, în toate formele sale, după care caută să îl exprime prin propria sa ființă, iar atunci când apare cu o frecvență atât de mare sunt nevoit să îi acord o atenție sporită.

Pentru dna Valeria acest număr este Guvernatorul hărții, personalității și caracterului dânsei. El este responsabil atât pentru firea retrasă și intimă cât și pentru talentul expresiv și capacitatea de a evoca cu fidelitate trăirile omenești. Așa cum am mai spus și în alte locuri, numărul 7 este caracterizat atât prin expresivitate și curiozitate pentru tot ceea ce îl poate aduce mai aproape de țelul său, cât și de o dorință și o sete de nestrămutat de a se cunoaște pe sine, de a se afunda în sine. Din acest motiv oamenii marcați de acest număr tind să devină oameni singuratici, oameni care se simt bine în largul interior al ființei proprii. Perioada tinereței și a adolescenței poate fi marcată de timiditate.

Acest timp câștigat este folosit pentru auto-analiză, reflecție și studiu intens. Pentru dna Valeria, acești trei de șapte pot avea nenumărate valențe, iar în ceea ce privește credința, căci 7 este un număr spiritual ce tinde spre o formă sau alta de credință… putem vorbi despre cel mai înfocat credincios, ori cel mai aprig susținător al științei, progresului și înțelepciunii umane. Persoanele marcate de cifra 7 simt intuitiv adevărul, motiv pentru care sunt numite Căutători. Au o intuiție mai degrabă rațională decât emotivă, și tind să fie persoane analitice și cerebrale. Sunt mereu dornice să învețe și au o sete de cunoaștere inegalabilă, fie că vorbim despre cunoaștere de sine, experiență de viață, știință sau religie.

Sunt convins că toată această experiență interioară dobândită astfel este în cele din urmă revărsată în exterior sub forma expresivității și bogăției în interpretare a acestei doamne minunate, în special prin intermediul numerelor din a doua hartă a numelui, cea de după căsătorie. Pentru mine este uimitor să descopăr o astfel de configurație rară și deosebită și să o urmăresc manifestându-se atât de pregnant în viața unui om.

În ceea ce privește ansamblul hărții, aș spune că energia este în mod covârșitor canalizată în direcția celor discutate mai sus, și prea puțin în direcții materiale, concrete (aspect revelat de absența numerelor pare, pasive). Acest lucru îmi spune că, pentru dna Valeria, aspectele ce țin de planul material (nu în mod exclusiv financiar) solicită un aport de energie mult mai mare decât în cazul celorlalte aspecte native (expresivitatea, capacitatea de auto-analiză și aprofundare). Canalizarea energiei în direcții practice, materiale, constructive necesită un efort conștient mai mare, un grad de concentrare ridicat și de persistență, cu atât mai mult cu cât, tradițional, cifra 7 este asociată cu imaginea celui ce se depărtează de material, ațintindu-și privirea asupra idealurilor subtile, imateriale ale vieții. Astfel, ancorarea în planul real, material, solicită, în cel mai probabil caz, un efort conștient susținut, nu lipsit de meritele sale.

Celelalte numere nu fac decât să sublinieze direcția revelată până acum. Numărul Destinului 5 (ziua nașterii 23=5) descriu magnetismul pe care dna Valeria îl emană și care face ca oamenii să fie fascinați de prezența dânsei, iar Numărul Maturității 3, un număr care prinde amploare după vârsta de 45 de ani, descrie natura sa din ce în ce mai sociabilă și mai deschisă față de oameni.

VALERIA DOINA OGASANU

VALERIA DOINA OGĂȘANU

În ceea ce privește numele după căsătorie, putem spune că lucrurile nu se schimbă teribil de mult (cei trei de șapte sunt prezenți în continuare), dar apar elemente noi. Numărul Destinului 9 este numărul artiștilor și al vizionarilor, al teatrului, actoriei și al tuturor artelor de expresie, și conferă caracterului dnei Valeria Ogășanu o anumită distincție, chiar un aer nobil, demn. Numărul personalității 11 aduce un plus de dinamism și forță, și aduce revoluții și transformări la nivel de personalitate exterioară. Mai exact, modul în care dna Valeria tinde să se înfățișze pe sine ia nenumărate forme, adesea surprinzătoare, neașteptate, reușind totuși să ne conducă spre profunzimile sufletului propriu, dar numai pe cei care au curaj suficient încât să se arunce în gol…

Și aici ca și în cazul hărții natale, provocarea majoră este planul material, real, concret, cu toate încercările aferente. Frecvența cu care apare cifra 7 poate exprima o anumită tendință de a se închide în sine, de a rumega în tăcere diferitele probleme care o macină, fără a le împărtăși cu cei din preajma sa; lucrând de una singură la reîntregirea forului interior.

Concluzii

Iată-mă ajuns și la finalul acestui articol interesant. Dna Valeria are poate una dintre cele mai interesante hărți pe care le-am văzut în ultima vreme, și pot spune că această analiză mi-a adus multă bucurie, cu atât mai mult cu cât mă consider norocos și binecuvântat că am șansa de a arunca o privire timidă în forul interior al acestor oameni minunați, și că pot rămâne în urma acestei experiențe cu o seamă de lecții pe care altminteri poate cu greu le-aș fi învățat.

Revenind la dna Valeria, sărbătorita noastră de astăzi, pot spune că ceea mi-a transmis cel mai puternic harta dânsei a fost acel sentiment de expresivitate însoțită de profunzime, care face ca înălțimea urcată în lumea exterioară să fie echivalentă cu adâncimea parcursă în adâncul sufletului.

La mulți ani, dna Valeria!

Cu drag,

Andrei, Mihai și Laura Anne Marie

Află mai multe despre destinul tău

Dacă te-am făcut curios în legătură cu cine ești cu adevărat, și vrei să continui călătoria de cunoaștere de sine, îți recomand Cursul Gratuit de Numerologie Hermetică, sau oricare din analizele natale și predictive din secțiunea SHOP a acestui site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *