Viața lui Vladimir Putin – Președintele Rusiei

 
Durata articol - 7 minute

Vladimir Putin Harta Numerologica

Uneori, este necesar să rămâi singur pentru a dovedi că ai dreptate.”

„Am fost educat în stradă. Să trăieşti şi să fii educat în stradă este ca şi când ai trăi în junglă. Eram neascultător şi nu respectam regulile şcolii.”

— Vladimir Putin

Recentul conflict din Ucraina (absurd, din punctul meu de vedere), m-a determinat să acord un interes particular șefului de stat al Rusiei, mai mult, cred, dintr-o curiozitate păcătoasă. În încercarea de a înțelege sensul acestui conflict, m-am gândit să arunc o privire în configurația numerologică a unuia dintre actorii săi principali: Vladimir Vladimirovich Putin.

Voi încerca în cele ce urmează să fac o analiză echilibrată, fără a mă lăsa influențat de acțiunile și deciziile sale în scena geopolitică mondială, și voi căuta să pictez un portret numerologic cât mai fidel al personalității și caracterului său.

Harta Numerologică a lui Vladimir Putin

VLADIMIR PUTIN - Harta Numerologica

Harta Numerologică a lui Vladimir Putin

Ceea ce surprinde încă de la bun început este frecvența cu care apare cifra 7 în configurația numerologică a numelui său. Cele mai importante și mai evidente apariții sunt următoarele: Calea Vieții, Numărul Destinului, Esența Numelui (Vladimir) și Ziua de naștere.

În această configurație interesantă recunoaștem cu destul de mare ușurință atitudinea rece, distantă, calculată, scrupuloasă, aprecierea sa pentru precizie, rigurozitate și disciplină. De altfel, aceste lucruri se pot vedea destul de limpede și în expresiile și trăsăturile sale faciale. Întotdeauna m-am întrebat de ce este Vladimir Putin atât de rigid și, deseori, inexpresiv. Acum știu…

Cifra 7 are o pondere destul de mare în portretul personalității sale, și este responsabilă pentru o mare parte dintre trăsăturile sale de caracter. Ea denotă aici un puternic spirit cerebral, o atitudine critică asupra tuturor aspectelor și evenimentelor din viața sa, dar și capacitatea de a se autocritica în mod sever. Aș adăuga: severitate, datorie și conștiință.

Având în vedere cele de mai sus, aș spune că șeful de stat al Rusiei nu ia nicio decizie, nu adoptă nicio strategie fără să o gândească până la cap și să o cântărească pe toate părțile, căutând punctele slabe, punctele tari, avantajele și dezavantajele.

Tot aici însă, cum am mai remarcat și în articole anterioare legate de cifra 7, putem vorbi despre un anumit egocentrism, despre o concentrare puternică asupra propriei sale persoane. Dacă numărul 7 ar fi o persoană, ar fi o persoană taciturnă, gânditoare, reflectivă, dornică de a se cunoaște pe sine și de a-și explora, dar și dezvolta, universul interior, concentrată în mod aproape obsesiv asupra propriei existențe.

De aici și natura oarecum distantă, impenetrabilă, calculată a persoanelor marcate de a acest număr. Cu toate acestea, depinde de fiecare individ cum alege să exprime roadele cunoașterii de sine dobândite în decursul existenței sale. Este drept că în acest caz particular, vorbind despre unul dintre cei mai puternici oameni din lume, tendința de a dezvolta un zid de protecție, o mască, este mult mai puternică decât în cazul oamenilor obișnuiți.

Vladimir Putin - Arte Marțiale

Vladimir Putin, doborând un adversar.

În mod interesant, una din pasiunile lui Vladimir Putin este practicarea artelor marțiale. Este nu doar un pasionat, ci și un practicant serios. A dobândit centura neagră în Judo, iar în tinerețe a scris și o carte despre acest sport.

Pasiunea lui Vladimir Putin pentru arte marțiale este o cale de a-și manifesta expresivitatea, o cale pe care o are în comun cu Bruce Lee, o altă personalitate interesantă, care are atât Calea Vieții 7, cât și Numărul Destinului 7.

Cu toate că au avut drumuri diferite în viață, cei doi au multe lucruri în comun. Acolo însă unde Bruce Lee a căutat să se dedice dezvoltării capacității sale de a se exprima prin intermediul corpului său, Vladimir Putin pune multă greutate pe cerebralitate, și pe capacitatea sa de a înfăptui viziunea pe care o are cu privire la viața, destinul și misiunea sa, atât ca om, cât și ca șef de stat.

Tind să cred că, pentru Vladimir Putin, cele două ipostaze – cea de om, și cea de șef de stat – sunt mult mai întrepătrunse decât ar părea să se vadă.

Dorința Inimii 11 ne vorbește despre un om care își asumă existența în mod serios. Când avem de-a face cu un număr supra-încărcat (11, 22 și 33), vorbim despre potențialul unei viziuni și capacitatea de a o pune în practică. Acest număr ne arată că lui Vladimir Putin nu îi este teamă să își asume riscuri, să ridice în discuție probleme spinoase sau să ia decizii dramatice. Acest număr, în această poziție, ne arată o persoană căreia nu îi este teamă să își asume viața și să trăiască pe muchie de cuțit, având mereu în minte idealul și viziunea care o animă să meargă înainte. Totodată, el indică cerebralitate, intuiție dezvoltată și spirit revoluționar.

Numărul Personalității & Numărul Maturității 5

Acești indicatori vorbesc aici despre puternicul spirit patriotic al lui Vladimir Putin. Este mereu interesant de observat această conotație, care nu este atât de evidentă atunci când studiezi caracteristicile cifrei 5. Totodată, ea descrie aici și caracterul temerar al șefului de stat, pasiunea pentru sporturi (mai mult sau mai puțin extreme) și pentru natură, ceea ce aduce o notă de dinamism în plus caracterului său complex (cântă și la pian, din când în când).

V. Putin la vânătoare de tigri

V. Putin într-o expediție științifică de identificare (tigrul este doar sedat)

Concluzii

Din ceea ce am văzut până acum, pot spune că Vladimir Putin este un om puternic, organizat, disciplinat și riguros, atent la detalii și permanent la curent cu tot ceea ce se întâmplă în jurul său, atât în ceea ce privește scena politică, geopolitică, dar și personală. Este capabil de a dezvolta raționamente complexe, de a extrapola și trage concluzii pe baza unei multitudini de informații și este veșnic în căutare de noi stimuli senzoriali. Este cu siguranță o persoană dificilă, nu tocmai comunicativă, și predispusă către egocentrism, chiar megalomanie.

În sfârșit, pot adăuga că Vladimir Putin este o persoană care își ia în serios responsabilitățile și nu admite jumătăți de măsură, atât în viața privată, cât și în cea de șef de stat al Rusiei.

Află mai multe despre destinul tău

Dacă te-am făcut curios în legătură cu cine ești cu adevărat, și vrei să continui călătoria de cunoaștere de sine, îți recomand Cursul Gratuit de Numerologie Hermetică, sau oricare din analizele natale și predictive din secțiunea SHOP a acestui site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *