Viața lui Smiley – Cavaler cu Inimă de Aur

 
Durata articol - 4 minute
Smiley - Andrei Tiberiu Maria

Smiley a.k.a. Andrei Tiberiu Maria

„Pot spune că sunt doar un Om, că povestea mea-i ca toate celelalte. M-am născut, trăiesc și-am să mor… și voi fi judecat după fapte, dar sigur am drumul meu, nu am niciun semn de întrebare. […]

Vreau să cânt, să visez și să râd, să nu uit să mă joc câteodată. Și-atunci când în lume voi pleca… să nu uit să mă întorc acasă.”

— Smiley, „Acasă”

Fiindcă astăzi este ziua lui de naștere, m-am gândit să îi fac o surpriză și să scriu un articol despre configurația numerologică a numelui și a datei sale de naștere.

Pentru cei ce nu știu, numele lui Smiley este Andrei Tiberiu Maria, și s-a născut în data de 27 iulie 1983. Harta lui numerologică este alcătuită din elemente care se îmbină armonios, după cum vom vedea în cele ce urmează.

Harta Numerologică a lui Smiley

n. 27 iulie 1983

n. 27 iulie 1983

Privind harta sa numerologică, am început să înțeleg mai bine anumite aspecte ale personalității lui Smiley. Dinamismul (1), pasiunea pentru muzică, dans și arte în general (6), dar și o anumită doză de înțelepciune și un fel de aură misterioasă, ca și cum ai bănui că dincolo de zâmbetul etern prezent pe chipul său se ascunde un izvor de viață pe care rareori îl întâlnești în viață și care te inspiră să mergi mai departe, să treci dincolo de limitările tale și de imaginea pe care o ai despre tine și despre viață.

Smiley - Ambasador UNICEFNumărul 7 (Dorința Inimii și Numărul Maturității) este cu siguranță responsabil pentru aerul său misterios (cum de altfel sunt toți șeptarii), dar și pentru interesul față de adevărurile mai înalte cu privire la viață, destin și Om în general. O dovadă în acest sens am observat-o în unele dintre melodiile sale recente („Acasă” este una dintre ele), dar și în faptul că a acceptat să reprezente UNICEF în calitate de Ambasador. Este o responsabilitate enormă, care nu poate fi asumată doar de dragul publicității. Ea implică devotament față de cauza pe care alegi să o reprezinți și un anumit set de credințe și de idei care concordă cu aceasta.

Dacă vrem să fim cu adevărat metodici, putem observa că spiritul umanitar poate fi atribuit și abundenței cu care apare numărul 9 în configurația numelui său (apare de 7 ori), dar și de esența prenumelui Andrei (33), care, întâmplător sau nu, este un număr Maestru asociat cel mai adesea cu arhetipul Vindecătorului, sau al Învățătorului, așa cum numărul 9 este caracteristic pentru oamenii idealiști, vizionari, cu un interes pronunțat pentru campanii umanitare, sociale și altele asemenea.

Recent am aflat acest lucru, dar nu îl găsesc surprinzător. Revenind la harta sa numerologică, vreau să vorbesc puțin și despre latura sa practică, materială. Din câte văd, ea este bine reprezentată, având drept sprijin independența, capacitatea de a inova, încrederea în forțele proprii și dinamismul specific numărului 1 (Calea Vieții), dar și spiritul organizatoric, disciplinat, orientat pe o viziune de ansamblu asupra modului în care diferitele acțiuni sau strategii se îmbină pentru a conduce la îndeplinirea obiectivelor personale sau profesionale, împreună cu capacitatea de a duce la bun sfârșit orice sarcină și proiect (Numărul Personalității 8(44)). Este harnic și devotat muncii și carierei sale (cei doi de 4 care conduc la Numărul Personalității), dar nu se pierde în muncă și nu devine sclavul ei.

Așa cum ne arată numerele absente din numele său, lecțiile pe care el ar trebui să le învețe în această viață (6, 7 și 8) pot fi rezumate prin compasiune față de semeni, înțelepciune, cunoaștere de sine, dar și o viziune mai înaltă asupra vieții.  Per ansamblu, Smiley are o hartă numerologică puternică și echilibrată.

Toate acesea, laolaltă, m-au determinat să rezum esența hărții sale numerologice prin apelativul „Cavalerul cu Inimă de Aur” (chiar și cu riscul de a suna kitschios… :)) ). Unul dintre lucrurile pe care le apreciez la el este chiar faptul că zâmbește mereu și că este o persoană deschisă.

Îți mulțumim, Smiley!

La mulți ani!

Andrei

Află mai multe despre destinul tău

Dacă te-am făcut curios în legătură cu cine ești cu adevărat, și vrei să continui călătoria de cunoaștere de sine, îți recomand Cursul Gratuit de Numerologie Hermetică, sau oricare din analizele natale și predictive din secțiunea SHOP a acestui site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *