Calea Vieții 9

 
Durata articol - 4 minute

Arcana Majora 9 - ErmitulNumărul 9 este un număr destul de „pretențios”, iar cei care se nasc cu această Cale a Vieții vor întâmpina numeroase provocări de-a lungul vieții. Deși este ultimul dintre numere, și, așa cum se spune, cel mai împlinit dintre toate, cei mai mulți dintre nativii acestui număr sunt departe de a atinge această stare ideală.

Arcana majoră asociată acestui număr este arcana cu numărul 9. În mod tradițional, caracteristicile asociate acestei arcane sunt înțelepciunea, inteligența, idealismul și dorința de a-și închina viața unui scop mai înalt.

La fel ca personajul misterios înfățișat în această arcană, nativii acestui număr sunt atinși de o dorință puternică de a realiza ceva glorios cu viața lor, de a lăsa o urmă adâncă pe pământ, de a transforma lumea sau de a se lăsa transformați de ea. Sunt idealiști, puternici, visători, romantici și iubesc tot ceea ce le apare în cale. Debordează de un optimism molipsitor și sunt genul de oameni pe care îi vrei mereu lângă tine.

Au un fler aparte pentru a insufla încredere și îți dau senzația că pot muta munții din loc dacă le oferi ajutorul tău. Sunt creativi, pot fi artiști deosebiți, mai cu seamă în artele vizuale și scris, și au un gust desăvârșit. Se spune deseori că au o fire aristocratică.

Cu toate acestea, slăbiciunile lor sunt pe măsura darurilor cu care sunt înzestrați. Idealismul lor exacerbat îi determină deseori să creadă că pot realiza mult mai multe decât le stă în putere într-un anumit moment, iar aceasta îi poate duce, în ultimă instanță, către situația în care se pot prăbuși sub greutatea viselor lor. În acest punct, ei transformă imensul lor potențial într-un izvor de suferință cu care își otrăvesc existența și o amărăsc pe a celor din jur.

Au nevoie de sprijin și de încredere pentru a trece peste perioadele dificile, și nu sunt făcuți pentru a trăi existențe solitare. Au nevoie de oameni la fel de mult pe cât au și oamenii nevoie de idealurile lor înalte și nobile. În ceea ce privește relațiile, sunt persoane extrem de romantice și de dedicate, dar pot avea tendința de a-și concentra părți din ce în ce mai mari din energia și afecțiunea lor către proiectele și întreprinderile lor de suflet.

Cei mai mulți dintre ei sunt înzestrați cu o inteligență naturală dezvoltată, au o intuiție puternică și sunt încrezători în destinul lor. O bună parte din ei mărturisesc o credință puternică într-o formă de divinitate și adoptă o conduită interioară înaltă și, deseori, religioasă. Mai mereu poți descoperi o anumită universalitate într-un anumit segment al vieții lor.

Numărul 9 reprezintă capătul drumului și tot el pregătește toate cele necesare pentru începerea unui nou ciclu. În aceeași măsură, nativii acestui număr au sarcina și datoria de a pregăti terenul pentru cei ce vin în urma lor, ajutând la clădirea unei lumi mai bune, mai frumoase și mai nobile. Chiar dacă nu toți ajung făuritori de lumi și de societăți, mulți dintre ei devin adevărate modele pentru oamenii care îi iubesc și îi apreciază. Ei ascund în adâncurile sufletelor lor viziunea lumii ce urmează să vină, și au nevoie de încrederea oamenilor pentru a o putea scoate la suprafață și pentru a o manifesta.

Slăbiciuni: prefăcătorie, defetism, auto-victimizare, minciună, iluzii de grandoare, prozelitism, superficialitate, evitarea responsabilităților.

Personalități care au Calea Vieții 9

 

Află mai multe despre destinul tău

Pentru un tablou cu adevărat personal, care să îți descrie caracterul și personalitatea, semnificațiile numerelor din acest articol trebuiesc privite prin prisma întregii hărți Numerologice sau Astrologice.
Dacă ești în căutarea unei analize practice și concrete pe baza Vieții și Destinului tău, poți continua călătoria cu una din analizele de mai jos, sau oricare din analizele din secțiunea SHOP a acestui site.

4 comentarii

 1. De cand asteptam articolul acesta 🙂 Multumesc!

 2. Multumesc frumos , pentru raspunsul dumneavoastra. Un lucru care mi se pare ciudat, dar de destul de des intalnit. Spre exemplu, sotul meu este nascut pe data de 29.01.1950, dar parintii l-au declarat in documente cu 1.02.1950, ceea ce mi se pare extrem de ciudat este faptul ca aceste doua date de nastere dau ca rezultat cifra 9, in cazul lui totul este mai mult ca exact. Apoi, va mai spun un lucru, sotul meu se prezinta in documentele bisericii unde a fost botezat cu 5 nume, in documentele oficiale este trecut doar cu cele anagrafice normale. In acest caz, secondo voi, care ar trebui luat in calcul. Pentru numele lung cifra este 8, pentru cel anagrafic este 4. destul de incurcat nu ? Imi puteti oferi o explicatie convenabila ?

  • Bună ziua,

   În ceea ce privește data de naștere, este întradevăr o practică des întâlnită. Cazul dvs. e fericit, întrucât se păstrează vibrația generală. În ceea ce privește numele, situația este puțin mai complexă. În mod normal, nici nu se iau în considerare mai mult de 4 nume (Picasso avea vreo 20 de prenume, din câte îmi amintesc). Cu toate astea, eu aș lua în calcul cele patru nume înscris pe certificatul oficial. Mă mai uit apoi la combinația de nume folosite în mod uzual (nume de familie + primul prenume), întrucât puține persoane se prezintă în viața de zi cu zi cu toate prenumele sale. Analiza rezultată urmărește îmbinarea tuturor acestor vibrații într-un profil de personalitate care să fie cât mai apropiat de realitate. În cazul lui Picasso, ca o notă suplimentară, se poate face o analiză numerologică doar plecând de la acest nume, ignorându-le pe restul. Sigur, această analiză ar înfățișa doar o anumită parte a personalității sale…

   Nu știu cât de convenabilă este explicația mea, dar sper că îți este de ajutor.

   Cu drag,
   Andrei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *