Calea Vieții 7

 
Durata articol - 3 minute

VII - CarulÎn numerologie, numărul 7 este un număr important. Are o conotație spirituală prin excelență și este considerat numărul lui Dumnezeu. Indivizii născuți sub acest număr sunt misterioși, eleganți, rafinați și aproape întotdeauna lasă impresia unor intelectuali străluciți.

În tarot, acestui număr îi corespunde a șaptea arcană majoră – Carul.

Pasiunea acestor oameni este fără îndoială cunoașterea. Sunt curioși în legătură cu tot, își pun întrebări, studiază, excelează și visează să cunoască Adevărul Suprem. Această dorință este resimțită mai degrabă ca pe o sete arzătoare, care le cuprinde și le incinerează întreaga viață.

De regulă sunt oameni retrași, secretoși, și au o viață interioară extrem de bogată. Cei mai mulți dintre ei, mai devreme sau mai târziu, caută să se dezvolte și să se cunoască pe sine, și există o foarte mare probabilitate ca aceștia să adopte o viziune spirituală sau religioasă asupra vieții. Sunt cercetători în adevăratul sens al cuvântului, fie că e vorba despre știință sau spiritualitate. Sunt înzestrați cu o inteligență ascuțită și au o mare putere de pătrundere în descifrarea dilemelor și misterelor de tot felul.

Mintea lor este însetată după cunoaștere și înțelegere și vor căuta să soarbă din numeroase domenii pentru a-și putea potoli această sete. Sunt obișnuiți să tragă concluzii și paralele între diferite domenii (de la filozofie, la fizică cuantică și dincolo), aparent neînrudite, și sunt adevărați maeștri ai despărțirii firului în patru. Înzestrați cu o răbdare titanică, cercetează tot ceea ce le apare în fața ochilor, fie că că e vorba despre natură, animale, clădiri sau oameni. Drept urmare, sunt buni cunoscători ai firii umane și sunt printre cei mai înțelepți oameni pe care îi poți găsi.

Un aspect interesant legat de acest număr este că ei caută întotdeauna să afle limitele, să le găsească și să le depășească (dacă și numai dacă reușesc să atingă  echilibrul necesar pentru a putea face asta).

Vorbesc rar, sunt adesea taciturni, adânciți în reflecțiile lor, dar când vorbesc, vorbesc doar despre lucrurile care îi pasionează și au un discurs cu adevărat pasional. Au puterea de a te surprinde întotdeauna cu cunoștințele, înțelepciunea și profunzimea lor.

Cu toate astea, ei plătesc un preț scump pentru această înțelepciune. Au un caracter dificil și trăiesc adesea în singurătate fiindcă nu se pricep prea bine la relațiile cu oameni. Le place să lucreze în solitudine, sunt individualiști și extrem de mândri. Relațiile apropiate sunt punctul lor sensibil.

Trebuie să depună un efort conștient pentru a se deschide față de oameni și pentru a le permite celorlalți să se apropie de sufletul lor, trecând dincolo de mantaua rece a precauției native numărului 7. Dacă nu sunt atenți, au foarte mari șanse de a sfârși singuri. Provocarea lor este să se apropie de oameni și să le permită acestora să se apropie de ei, și să își folosească înțelepciunea și cunoașterea în sprijinul omului. Dacă reușesc să se echilibreze, ei devin o adevărată forță a naturii.

Printre slăbiciunile lor se numără: egoismul, individualismul, alienarea de oameni, orgoliul, mândria, supraraționalizarea, megalomania, lipsa de practicalitate, relaționarea proastă, lipsa comunicării, expresivitatea inhibată.

Calculează Calea Vieții tale, aici!

Personalități care au Calea Vieții 7

(Sursă foto)

Află mai multe despre destinul tău

Dacă te-am făcut curios în legătură cu cine ești cu adevărat, și vrei să continui călătoria de cunoaștere de sine, îți recomand Cursul Gratuit de Numerologie Hermetică, sau oricare din analizele natale și predictive din secțiunea SHOP a acestui site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *