Calea Vieții 6

 
Durata articol - 4 minute

ÎndrăgostițiiSimbolismul numărului 6 își regăsește ecoul într-un caracter sensibil, armonios, puternic, preocupat întotdeauna de oamenii din jur. Cei născuți sub acest număr sunt drepți, cinstiți, și au o fire de artist.

În tarot, acestui număr îi corespunde a șasea arcană majoră – Îndrăgostiții.

Adoră să se implice în tot și în toate, și nu se pot abține să nu încerce să rezolve problemele tuturor. Sunt înzestrați cu un puternic spirit al compasiunii și sunt genul de oameni care își asumă responsabilitatea. Se simt responsabili, încă de la vârste fragede, și nu își doresc nimic altceva decât să ajute și să fie folositori.

Familia este foarte importantă pentru aceștia și acordă o considerație deosebită căminului și armoniei familiale. Sunt adesea oamenii către care membrii familiei se îndreaptă întotdeauna atunci când au probleme, știind că vor găsi rezolvare.

Sunt buni consilieri și terapeuți, chiar și fără studii de specialitate, și sunt ascultători extraordinari. Înțeleg mult prea bine suferința oamenilor, datorită sensibilității și empatiei lor, și au tendința de a se sacrifica sau de a-și neglija propriile nevoi pentru a putea ajuta.

Acești oameni ajung deseori să aibă convingeri spirituale pronunțate, iubesc fără a face discriminări și sunt părinți extraordinari, oferind căldură, protecție, dragoste și înțelegere. Sunt modești și grațioși, dar este posibil să poarte o mândrie adâncă ce poate fi rănită cu ușurință.

Cea mai mare provocare pentru acești indivizi este, contrar așteptărilor, să se lase iubiți și apreciați. Au așteptări foarte înalte de la ei înșiși și de la cei din jur, și au impresia constant că nu fac suficient de multe sau că nu sunt suficient de buni. Au tendința de a se critica în mod exagerat și pot deveni extrem de rigizi. Ar fi ideal să învețe să se destindă și să înțeleagă că este în regulă să greșească. Dacă reușesc să se relaxeze, să învețe din propriile lor greșeli și să își asculte propriile sfaturi, sunt puține lucrurile pe care aceștia nu le vor putea realiza.

Sunt ușor impresionabili și, din dorința sinceră de a ajuta, pot cădea cu ușurință victimele manipulării. Această dorință de a ajuta este ca un „drog” pentru ei și trebuie să învețe să discrimneze între cei pe care îi pot ajuta, cei pe care nu îi pot ajuta și cei care vor doar să profite de pe urma lor.

Dacă ajung în cealaltă extremă, pot cădea în capcana de a credea că sunt salvatorii lumii și că trebuie să poarte poverile tuturor pe umerii lor.

Este posibil să fie înzestrați cu talent muzical, actoricesc sau creativ, dar acest talent poate fi suprimat dacă nevoia de a se exprima pe sine este mai mică decât aceea de a ajuta și de a se sacrifica pe cei din jur. Nevoia lor de a ajuta se reflectă direct în nevoia lor de apreciere și dragoste. Au cel puțin la fel de mult ajutor ca și cei pe care se străduiesc atât de mult să îi ajute.

Lecția pe care acești indivizi trebuie să o învețe este aceea a compasiunii și a echilibrului. Este important să învețe să se aprecieze și să se iubească pentru ceea ce sunt, în ciuda „nenumăratelor” defecte și neajunsuri pe care le-ar putea găsi la ei înșiși. Sunt persoane harnice, serioase și dedicate, și pot dobândi succes și faimă într-un domeniu în mod necesar plăcut inimii lor.

Printre slăbiciunile lor se numără: băgăreț, stresant, sufocător, secretos, sâcâitor, ipocrit, doritor de lingușiri, depresiv, vanitos, tiranic.

Calculează aici Calea Vieții tale!

Personalități care au Calea Vieții 6:

(Sursă foto)

Află mai multe despre destinul tău

Pentru un tablou cu adevărat personal, care să îți descrie caracterul și personalitatea, semnificațiile numerelor din acest articol trebuiesc privite prin prisma întregii hărți Numerologice sau Astrologice.
Dacă ești în căutarea unei analize practice și concrete pe baza Vieții și Destinului tău, poți continua călătoria cu una din analizele de mai jos, sau oricare din analizele din secțiunea SHOP a acestui site.

Un comentariu

  1. Mulțumesc, am recunoscut multe lucruri ! Dar din fericire, aici apar mai mult calitățile, ca să nu ne descurajăm. 🙂

    Mulțumim pentru tot, Sărbători fericite, și un An Nou cu bine !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *