Calea Vieții 5

 
Durata articol - 2 minute

V - HierofantulNumărul 5 este unul cu adevărat fascinant! Cei care se nasc pentru a merge pe această Cale a Vieții sunt întreprinzători, curajoși și încrezători. Au o mare poftă de viață, trăiesc pentru a experimenta totul, adoră călătoriile, neobișnuitul, experiențele noi și viața la limită.

În tarot, acestui număr îi corespunde a cincea arcană majoră – Hierofantul.

Mulți dintre cei născuți sub acest număr sunt persoane puternice, au un caracter magnetic și par mereu că se ocupă cu ceva nou. Nu suportă rutina, și ar face orice ca să nu fie țintuiți într-un singur loc. Libertatea este un subiect extrem de important pentru aceștia, și trebuie să simtă că nu le este îngrădită libertatea, pentru a se putea manifesta în voie. Au tendința de a sări din floare în floare, fie că e vorba despre relații sau proiecte.

Relațiile lor apropiate au tendința de a fi dificile, deoarece au nevoie de parteneri care să înțeleagă nevoia lor de libertate de mișcare… și să nu insiste asupra regulilor și constrângerilor. Din punct de vedere profesional, ar fi ideal ca aceștia să învețe să își concentreze eforturile într-o singură direcție astfel încât să poată dobândi un nivel înalt de expertiză în domeniul ales.

Altfel, riscă să își risipească energia și timpul în mult prea multe direcții contraproductive. Deși sunt maeștri în arta comunicării și convingerii, au mult de lucrat asupra relațiilor apropiate cu oamenii. Este indicat să învețe valoarea și utilitatea limitelor și să fie atenți să nu cadă în capcana exceselor.

Sunt predispuși către excese de tot felul, și au tendința de a lăsa lucrurile neterminate. Caută să fie întotdeauna în pas cu timpurile, poate chiar înaintea lor, este extravagant și surprinzător. Sunt adepții schimbării, se adaptează cu ușurință noului și chiar fac tot ce le stă în putință pentru a aduce noutatea în viața lor. Sunt aventurieri și le place să își asume riscuri.

Sunt înzestrate cu o sexualitate debordantă și sunt persoane foarte senzuale. Sunt considerați atrăgători de către sexul opus și împrăștie în jurul lor un magnetism căruia cu greu îi poți rezista.

Printre slăbiciunile lor se numără: temperament coleric, egotism, impulsivitate, împrăștiere, gelozie, invidie, lacomie, instabilitate, lăudăroșenie, perversitate, autoindulgență, depravare.

Calculează aici Calea Vieții tale!

Personalități care au Calea Vieții 5:

  (sursa foto)

  Află mai multe despre destinul tău

  Dacă te-am făcut curios în legătură cu cine ești cu adevărat, și vrei să continui călătoria de cunoaștere de sine, îți recomand Cursul Gratuit de Numerologie Hermetică, sau oricare din analizele natale și predictive din secțiunea SHOP a acestui site.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  * Copy This Password *

  * Type Or Paste Password Here *