Calea Vieții 3

 
Durata articol - 2 minute

III - ÎmpărăteasaOamenii născuți sub acest număr sunt înzestrați cu un mare potențial pentru creativitate și expresie de sine. Mulți scriitori, poeți, actori și muzicieni se nasc cu Calea Vieții 3.

În tarot, acestui număr îi corespunde a treia arcană majoră – Împărăteasa.

În numerologie, numărul 3 descrie oamenii ageri, mereu în mișcare, care adoră lumina reflectoarelor și își doresc încă din copilărie să devină artiști. Au o expresivitate atât de bogată și de diversificată încât un singur domeniu de activitate nu este suficient! Au nevoie însă de disciplină și de capacitatea de a se dedica pentru a-și putea aprofunda cu adevărat talentele și aptitudinile.

Cea mai mare provocare pentru aceștia este să se concentreze pe un singur lucru la un moment dat. Sunt atâtea de văzut în lume, atâtea de făcut, atâtea de gândit, atâtea idei, atâtea de spus, atâtea de ascultat… încât le este foarte greu să se canalizeze într-o singură direcție. Cu toate astea, trebuie să o facă. Altminteri riscă să atingă decât superficial totul, fără a aprofunda nimic. Este important de asemenea să finalizeze lucrurile pe care le încep, chiar și când tentația de a începe altele este mare. În special atunci!

Orice ar face, creativitatea și expresivitatea lor este o parte integrantă a vieții. Sunt foarte sociabili, deschiși, glumeți, petrecăreți și populari. Simpla lor prezență este o inspirație și o gură de aer proaspăt. Finanțele nu sunt punctul lor forte și trebuie să lucreze mult cu ei înșiși pentru a dobândi stabilitate și siguranță materială. Succesul însă este de partea lor și se numără printre cei mai norocoși oameni în viață…

Printre slăbiciunile lor se numără: superficialitatea, cinismul, schimbări bruște de temperament, sensibilitate la critică, sarcasm, tendința de a exagera totul, gestiune proastă a conflictelor și tulburărilor emoționale.

Calculează aici Calea Vieții tale!

Personalități care au Calea Vieții 3:

(Sursa foto)

Află mai multe despre destinul tău

Pentru un tablou cu adevărat personal, care să îți descrie caracterul și personalitatea, semnificațiile numerelor din acest articol trebuiesc privite prin prisma întregii hărți Numerologice sau Astrologice.
Dacă ești în căutarea unei analize practice și concrete pe baza Vieții și Destinului tău, poți continua călătoria cu una din analizele de mai jos, sau oricare din analizele din secțiunea SHOP a acestui site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *