Mergând pe Calea Numerelor

 
Durata articol - 4 minutes

Tramvai

Realizez că a trecut o perioadă de când nu am mai scris un articol pentru acest site, cu toate că nu am ieșit de sub sfera de influență a Numerologiei. Explicația este una simplă: în răstimpul care a trecut am schimbat rezidența, poposind în glorioasa capitală a României.

Această schimbare marchează și schimbarea locului de muncă. Acest nou loc de muncă a venit cu un număr crescut de ore de lucru și, implicit, mult mai puțin timp liber pe care îl pot dedica diverselor mele pasiuni.

Trebuie să recunosc că nu îmi pare rău, întrucât această nouă conjunctură mi-a adus numeroase noi provocări și șanse de a crește și de a mă dezvolta ca Om Întreg. Am decis să descriu în acest articol nu atât detaliile vieții mele profesionale, cât drumurile care „mă duc” acolo unde mă duc în fiecare zi.

Știu că sună puțin a ghicitoare, așa că voi renunța la mister și voi trece direct la detalii. În prezent lucrez în București, așa cum am menționat cu câteva rânduri în urmă, în zona Parcului Carol. Ceea ce este interesant, și sunt convins că vei fi de acord cu mine, este conjuncția dintre anumite numere prezente în harta mea numerologică și numerele pe care le întâlnesc în drumul meu zilnic…

Harta Numerologica Andrei StingaAceasta este harta mea numerologică (varianta simplificată). La o primă vedere ar părea că ea nu spune nimic în mod special, dar dacă aducem în scenă tramvaiul 7,  tramvaiul 47 și strada 11 iunie, povestea devine deja ceva mai interesantă. Să începem însă cu începutul…

Dimineața mă trezesc între 6:30 și 6:45, fac un duș de aproximativ 8-9 minute, iau micul dejun, citesc câteva pagini din cartea pe care o citesc într-un anumit moment, iar între 7:20 și 7:30 plec de acasă. Iubita mea iese pe ușă în jurul orei 7:10, astfel că e ceva mai expeditivă decât mine.

Îmi place să merg ușor, să admir copacii, să observ detalii pe care nu le-am observat până atunci și îmi încep dimineața cu voie bună. Mă îndrept către metrou și merg cu el până la stația de metrou Unirii 1. De acolo mă îndrept spre bulevardul Regina Maria. Când am venit pentru prima zi de lucru, am mers pe jos de la stația de capăt a tramvaiului 32, pe bulevardul Regina Maria până la Parcul Carol, acolo unde firma la care lucrez are birourile. Mă grăbeam să ajung la timp, căci nu cunoșteam zona și nici nu știam unde trebuia să ajung.

În cele din urmă am ajuns unde trebuie, la timpul potrivit. A doua zi m-am gândit să iau tramvaiul, și nu mică mi-a fost mirarea atunci când am aflat că tocmai tramvaiul 7 mă ducea acolo unde voiam eu să ajung. Și nu numai tramvaiul 7, ci și tramvaiul 47! Această „coincidență”, ignorată, poate, de cei mai mulți dintre oameni, m-a lăsat cu gură căscată… dar surprinderea mea a atins punctul climatic atunci când am constatat că străduța pe care mă ducea când tramvaiul 7, când tramvaiul 47, se numea: 11 iunie (11-6).


Vizualizare hartă mărită
Iată, așadar, cum 4 dintre numerele mele principale(11, 4, 7, 6)  se regăsesc  în drumul meu zilnic… și ori de câte ori mă urc în tramvai sau parcurg drumul pe jos, îmi amintesc de acest lucru. 

Ca amator al artei numerologice, mi-a fost imposibil să ignor această „coincidență” și nu am putut decât să trag concluzia că, dincolo de evidentele semnificații numerologice, mă aflu pe „drumul cel bun și drept”.

În cele din urmă, pot spune că această conjuncție minunată m-a ajutat să înțeleg ceva mai clar alegerea pe care am făcut-o atunci când am hotărât să intru în acest nou capitol al vieții mele.

Sunt convins că și tu ai cel puțin o poveste cel puțin asemănătoare, și m-aș bucura dacă ți-ai face timp să îmi vorbești despre ea.

O zi frumoasă îți doresc!

P.S.: Câteodată, când ies de la serviciu, iau și autobuzul 232 (2+3+2=7) pentru a ajunge la Piața Unirii… :))

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *