Ghicește subiectul următoarei hărți numerologice!

 
Durata articol - 2 minutes

Crown

Bine ai venit!

Fiindcă s-au întâmplat multe lucruri minunate în viața mea (și am avut atât de puțin timp liber pentru a mă ocupa de articole), m-am gândit să ofer, pe lângă tradiționala hartă numerologică gratuită (nu am uitat de tine, Elena!) să ofer o altă hartă numerologică gratuită, celor ce vor ghici (ghidați de intuiție și de eventualele indicii oferite de mine) subiectul propus pentru următorul articol marca „Harta Numerologică”.

Tot ce trebuie să faci este să lași un comentariu la acest articol, încercând să ghicești personalitatea la care m-am gândit acum doar câteva momente și căreia îi voi realiza o hartă numerologică la sfârșitul acestei săptămâni.

Pentru a veni în sprijinul tău, m-am gândit să îți ofer un mic indiciu care să te ajute să restrângi puțin aria potențialilor candidați.

Așadar și prin urmare indiciul este: „un rege modern”.

Regulament

– Fiecare participant poate comenta (ghici) de maxim 5 (cinci) ori;

– Prima persoană care ghicește corect (după ordinea comentariilor) este desemnată câștigătoare!

Vă doresc mult succes!

 În cazul regretabil în care niciun participant nu ghicește corect subiectul, nu îmi va rămâne decât să dezvălui surpriza în momentul publicării articolului și să vă doresc tuturor mai mult succes la următorul concurs!

Articole

Personalitățile pentru care am realizat deja hărți numerologice și care nu vor mai face obiectul altor articole sunt următoarele:

5 comentarii

 1. Buna Andrei ,
  Cred ca este vorba de printul Willem-Alexader fiul reginei Beatrix din Olanda .Ea a abdicat si acum are loc acest eveniment istoric in Olanda .El are 47 de ani si este casatorit cu Maxima(41 ani)de origine argentinianca. Se spune ca urca pe tron cel mai tinarsuveran din Europa ,si ca este si cel mai modern deoarece el nu tine atit de mult sa fie numit ,,alteta” si ca lasa poporul sa-i spuna cum le vin lor mai comod si nici nu a tinut neaparat sa aibe acelasi protocol ce ar fi trebuit sa-l aibe un rege la incoronare .

 2. Juan Carlos de Bourbon

 3. sau….Carol I

  😉

 4. Regina Beatrix a abdicat. Willem-Alexander, noul rege al Olandei.ieri a fost incoronat!!

 5. Andrei Stîngă

  Bună dimineața, tuturor!

  Câștigătorul este Elena Răducanu, care a ghicit răspunsul corect pe pagina de facebook a site-ului.
  Subiectul este: Michael Jackson – Regele Muzicii Pop. :))

  Vă doresc mai mult succes data viitoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *