Câștigătorii hărților numerologice (Martie 2013)

 
Durata articol - 2 minutes

Harta Numerologică Gratuită!

Salutare!

În ultima vreme am fost foarte ocupat cu treburile vieții mele personale (printre altele, mă pregătesc pentru mutarea în București), dar cu ceva momente în urma m-a trăznit gândul că nu am anunțat în mod formal câștigătorii hărților numerologice de până acum.

Acestea fiind spuse, și fără alte comentarii, norocoșii câștigători ai hărților numerologice gratuite oferite de mine în fiecare lună sunt:

1. Eugenia Stoenica (Ianuarie 2013) – O femeie puternică, sensibilă și cu o personalitate electrică.

2. Daniela Anca Manu (Februarie 2013) – O tânără domnișoară hotărâtă, practică, determinată și chitită pe lucruri mari!

3. Elena Daniela Păunei (Martie 2013)  – În lucru

Observ cu surprindere că suflarea femeiască e ceva mai norocoasă la aceste trageri la sorți, cu toate că primele adrese de e-mail care au fost trase la sorți în lunile Februarie și Martie 2013, au aparținut unor bărbați. Aceștia însă au fost poate mult prea ocupați cu tumultul vieții de zi cu zi pentru a răspunde solicitărilor mele scrise… „Cu atât mai bine pentru noi” a spus una din fericitele câștigătoare.

Așadar și prin urmare, te invit să te abonezi la postări, dacă nu ai făcut-o deja, pentru a intra în tragerea la sorți pentru harta numerologică gratuită a lunii Aprilie 2013!

Condițiile și detaliile participarii la acest concurs le găsești aici! Dacă încă  nu știi ce este o hartă numerologică (supranumită și matrice numerologică, profil numerologic, etc), aruncă un ochi aici, pentru a afla mai multe detalii, sau acceseazî forumul de numerologie atașat acestui site pentru a-mi pune toate întrebările care te frământă. Te provoc să găsești cele mai dificile întrebări la care te poți gândi!

Apoi, dacă totuși și totuși nu ești lămurit(ă) îmi poți adresa un mesaj, folosind pagina de contact, iar eu voi fi mai mult decât bucuros să îți răspund la întrebări. Sunt întrutotul la dispoziția ta!

Îți doresc mult succes și fie ca sorții să fie de partea ta!

Cu drag,

Andrei Stîngă

Administrator Harta Numerologică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *