Semnificația numelui Sebastian: Augustul

 
Durata articol - 3 minute

Semnificația numelui Sebastian

Etimologie

„Răspândit și destul de frecvent astăzi, Sebastian fem. Sebastiana, repro duce numele pers. lat. Sebastianus, cunoscut numai în perioada imperială lucru absolut normal dacă ținem cont de faptul că avem de-a face cu un sinonim al lui Augustus (-> Augustin). Cuvântul grecesc sebtastos „venera bil, august”, folosit chiar și de romani (care îl deriva de aici pe Sebastianus) apare prima oara cu valoare de nume propriu în legatura cu împaratul Caius Iulius Caesar Octavianus Sebastos (în loc de Augustus, de ex. h Strabon) și devine obișnuit nume imperial (fem. Sebaste, supranume a împarateselor romane, este sinonimul lui Augusta).”

(sursa)

Analiză numerologică

SEBASTIAN

Din punct de vedere numerologic, numele Sebastian este un nume cu o vibrație foarte puternic, caracterizat prin numere ce fac parte din octava superioară a acestora. Bărbații care poartă acest nume sunt onești, cinstiți, altruiști, înțelepți, idealiști și individualiști. Preocupările lor sunt adesea intelectuale și cu o puternică tentă umanitară.

Una dintre cele mai puternice dorințe ale lor este să înțeleagă viața, să îi cunoască tainele. Acești bărbați sunt sensibili, profunzi și carismatici, cu toate că preferă să vorbească doar atunci când pot vorbi despre ceea ce îi pasionează cu adevărat.

Au o personalitate fascinantă, dar au mult de lucru cu ei înșiși pentru a reuși să transmită ceea ce se află cu adevărat în sufletul lor. Este posibil ca în copilărie să fi fost puternic timorați.

Lecția pe care aceștia o au de învățat, din punct de vedere numerologic, este aceea de a-și asculta inima și de a-și dedica viața pentru a face lumea un loc mai bun. Capacitatea lor de a observa cu acuitate incredibilă tot ceea ce se întâmplă în jurul lor îi conduce, în cele din urmă, pe acest drum, ca singura opțiune viabilă.

Trăiesc viața intens, sunt extrem de inteligenți și au nevoie de stimulare intelectuală ca de aer. Printre slăbiciunile lor se numără tendința de a deveni egoiști și de a se transforma în victime atunci când planurile lor se năruiesc. Au ambiții înalte, dar este foarte important să se concentreze pe rezultate practice, concrete, altminteri riscă să nu își atingă idealurile și să se prăbușească sub greutatea acestora.

Au un fler pentru dramatism, sunt activi și energici și au tendința de a se atașa de toate lucrurile. În relații personale, au tendința de a fi oarecum impersonali, iubind pe toată lumea.

Una din provocările vieții lor este aparenta lipsă de practicalitate. Nu ar fi atât lipsiți de practicalitate, cât sunt lipsiți de puterea de a se concentra într-o singură direcție când sunt atâtea de făcut!

În esență, pentru a fi cu adevărat fericiți în această viață trebuie să învețe să ofere și să ajute oamenii din jurul său.

Află mai multe despre destinul tău

Pentru un tablou cu adevărat personal, care să îți descrie caracterul și personalitatea, semnificațiile numerelor din acest articol trebuiesc privite prin prisma întregii hărți Numerologice sau Astrologice.
Dacă ești în căutarea unei analize practice și concrete pe baza Vieții și Destinului tău, poți continua călătoria cu una din analizele de mai jos, sau oricare din analizele din secțiunea SHOP a acestui site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *