Semnificația numelui Ana

 
Durata articol - 3 minute

Semnificația numelui AnaAm ales să continui seria articolelor despre semnificația numerologică a numelor cu acest nume atât de răspândit pe plaiurile noastre mioritice. Într-un articol trecut, vorbeam despre semnificația numerologică a numelui Ana Maria. De data aceasta, vom arunca o privire asupra numelui Ana, un nume scurt, dar foarte puternic.

 

Unul dintre cele mai raspândite și frecvente prenume feminine, Ana reproduce un vechi nume personal ebr. Hannah, purtat de mai multe personaje biblice. Specialiștii apropie numele ebraic de vb. hanah „a avea milă, a binevoi”.

(Sursa)

În ceea ce privește configurația numerologică a numelui, am obținut următoarele numere:

ANAAstfel, la prima vedere, acest număr prezintă anumite provocări, cel puțin așa cum îl văd eu. Numerele care intră în componența numelui sunt 1 și 5, numere masculine prin excelență. Asta mă duce cu gândul la o anumită tendință spre caracteristici tradițional bărbătești: curaj, antreprenoriat, aventură, independență, explorare.

Femeile care poartă acest nume sunt fără îndoială persoane îndrăznețe, puternice, încrezătoare și încăpățânate. Le place să facă lucrurile așa cum cred ele de cuviință și nu suportă să li se spună ce să facă.

Sunt persoane active, energice, vioaie, originale dar sunt înzestrate cu o sensibilitate sufletească pe care puțini ajung să o cunoască. Sunt deosebit de empatice, prietenoase și caută să ajute întotdeauna, acolo unde pot.

O calitate a lor este că sunt etern curioase și dornice să cunoască, să afle mai mult. Le face plăcere să învețe lucruri noi, sunt perfecționiste și caută întotdeauna să își depășească limitele. Acest aspect este întărit și poate chiar și amplificat de energia masculină a numerelor din numele lor.

Printre slăbiciunile lor se numără: egoismul, încăpățânarea, lipsa de practicalitate, tendința de manipulare. Au tendința de a fi egoiste și individualiste. Viața de familie nu le atrage în mod special, decât dacă există o astfel de predispoziție în restul hărții lor numerologice, dar vor simți în orice caz nevoia de independență, de libertate și de aventură.

Concluzii

În sfârșit, femeile ce poartă numele Ana sunt femei puternice și independente. Se spune că „esențele tari se țin în sticluțe mici”. Acest lucru este valabil și în privința acestor doamne și domnișoare care sunt făcute a fi spirite originale, inventive și capabile de a conduce. Se simt bine în poziții de conducător, dar trebuie să fie atente să nu uite că rolul unui lider este acela de a îndruma și nu de a dispune după cum dorește de „resursele” sale. Cu toate astea nu sunt genul de oameni care se aruncă să își asume responsabilitatea pentru destinele altora și care caută să rezolve toate problemele lumii. Vorbesc rar, dar când vorbesc o fac cu pasiune și zel, și vorbesc numai despre ceea ce le pasionează.

Lecțiile importante pe care acestea trebuie să le învețe sunt cunoașterea de sine, auto-controlul, aflarea și depășirea limitelor, înțelegerea raportului și a limitelor dintre lumea practică și cea spirituală.

Află mai multe despre destinul tău

Pentru un tablou cu adevărat personal, care să îți descrie caracterul și personalitatea, semnificațiile numerelor din acest articol trebuiesc privite prin prisma întregii hărți Numerologice sau Astrologice.
Dacă ești în căutarea unei analize practice și concrete pe baza Vieții și Destinului tău, poți continua călătoria cu una din analizele de mai jos, sau oricare din analizele din secțiunea SHOP a acestui site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *