[Carte] Sincronicitate. În spatele evenimentelor se află țesătura subtilă a destinului

 
Durata articol - 2 minutes
Sincronicitate. În spatele evenimentelor se află țesătura subtilă a destinului.

Sincronicitate. În spatele evenimentelor se află țesătura subtilă a destinului.

Această carte este poate una dintre cele mai bune cărți pe care le-am citit în ultima vreme. Nu este un roman sau o poveste de dragoste, ci este o lucrare teoretică, o adevărată incursiune în semnificația și metodica sincronicităților sau, altfel spus, a coincidențelor. 

Cu toții am trăit acele coincidențe stranii în care parcă cineva potrivește totul astfel încât să rămânem cu toții uimiți în acele clipe. Te gândești la o persoană anume, iar în acea clipă primești un telefon chiar de la acea persoană, sau te întâlnești cu ea, în ziua aceea, deși nu ai mai văzut-o de ani de zile. Ratezi autobuzul, din cauză că nu își găsești cheile, doar ca să afli mai târziu că acel autobuz a suferit un accident. Fiecare dintre noi are astfel de povești extraordinare, dar oare ce anume se ascunde în spatele lor? Ce le determină? Care este semnificația lor?

Pe parcursul acestei cărți autorii te vor conduce printr-o seamă de domenii aparent neînrudite între ele, de la fizică cuantică la mitologie și rugăciune, prin intermediul cărora vei înțelege pas cu pas care este natura fundamentală a acestor coincidențe, numite de către ilustrul cercetător al sufletului omului – Carl Gustav Jung – sincronicități.

Prima parte a cărții te bulversează complet cu un întreg noian de informații, teorii și explicații pe care cu greu poți să le combați. A doua parte însă te ajută să pui totul în contextul potrivit și să reușești să prinzi esența lucrurilor, astfel încât la sfârșitul lecturii să te simți îmbogățit.

Un ultim lucru pe care aș vrea să îl menționez este faptul că o mare parte dintre cei care au citit această carte, autorul acestui articol inclusiv, au constatat o creștere semnificativă în apariția acestor sincronicități pe parcursul sau în perioada imediat următoare citirii cărții. 😀

Pentru a achiziționa această carte, apasă pe imaginea de la începutul articolului. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *