Numărul 9 – Idealistul

 
Durata articol - 5 minute

Numărul 9

Persoanele marcate de această cifră sunt pline de compasiune, dragoste și blândețe. Cu toate astea, neputința de a renunța la trecut îi poate împiedica să meargă înainte. În numerologie cifra 9 simbolizează sfârșitul unui ciclu, succesul, realizarea scopurilor și sfârșiturile de toate tipurile.

Pentru a afla dacă acest număr se află printre numerele tale principale, urmează instrucțiunile de pe pagina Introducere în Numerologie!

Semnele astrologice Pești, Scorpion și Vărsător intră în componența personalității tipice a indivizilor născuți sub această cifră. Ei sunt reprezentați în tarot prin arcana majoră cu numărul 22 – „Universul” – ce reprezintă sfârșitul călătoriei inițiatice, manifestarea lumii întregi.

Atât Maica Tereza cât și Mahatma Gandhi au avut Calea Vieții 9, și întocmai prin viețile lor putem înțelege natura iubitoare, plină de compasiune și umanitate a acestui număr.

Aspectele ale personalității numărului 9

Numărul 9, așa cum am menționat mai devreme, este considerat a fi un umanitar. Nu este neobișnuit pentru indivizii a căror personalitate este marcată de această cifră să își dorească să salveze/să ajute lumea sau măcar oamenii din comunitatea din care fac parte. Cei mai mulți dintre cei născuți cu această cifră proeminentă în harta lor sunt altruiști, generoși și toleranți.

Acești indivizi sunt aici sa să învețe să îi înțeleagă pe cei din jur și să muncească spre binele tuturor. Lecțiile adiacente sunt marcate de necesitatea de a învăța să renunța la trecut și la ceea ce este vechi precum și să îi ierte atât pe cei care greșit față de ei, cât și pe ei înșiși. Una din caracteristicile principale ale acestui număr este nevoia de a învăța să renunțe la ceea ce nu mai folosește prezentului, pentru a putea privi înainte, către viitor.

Persoanele marcate de această cifră au un puternic spirit creativ și un șarm personal deosebit. Mai mult, mulți dintre aceștia își vor petrece o mare parte din viață încercând să realizeze un vis utopic, un ideal măreț, sacrificând bani, timp și energie pentru a crea o lume mai bună. Ei descoperă satisfacția și succesul oferind lumii ceea ce au mai frumos.

Printre carierele potrivite pentru acești indivizi se numără: decorațiuni interioare, avocatură, artă, teologie, vindecare și artă fotografică. Carierele urmărite de aceștia în general implică un anumit grad de creativitate și/sau dorința de a restabili ordinea socială.

Mulți dintre ei au o credință puternică (indiferent de religia sau credința la care aderă) și nu acceptă cu ușurință să le fie pusă la îndoială această credință. În plus, ei au nevoie atât să iubească cât și să fie iubiți, iar acesta este un aspect foarte important al vieții lor.

Este important de reținut că mulți dintre cei născuți sub această cifră întâmpină dificultăți atunci când trebuie să ia decizii, pentru că nu vor să îi rănească pe cei care ar putea fi atinși de implicațiile acelor decizii. Prietenii și partenerii de viață ar trebui să înțeleagă acest aspect și să fie dispuși să își ofere punctul de vedere și, dacă este necesar, să intervină în mod direct.

Un alt aspect important este faptul că ei trebuie să învețe că realitatea vieții nu este întotdeauna „roz” sau pe măsura viselor și idealurilor lor utopice (se poate spune despre ei că sunt „cu capul în nori”). Prietenii și partenerii lor ar trebui să îi sprijine și să îi încurajeze să își realizeze visele, ancorându-i în același timp, cu blândețe, în realitatea vieții de zi cu zi.

Datorită acestor realități ale vieții și nevoii de pace și liniște, mulți oameni marcați de această cifră se simt puternic atrași de animale și de natură. Un animal de companie este un lucru obișnuit pentru un individ care area Calea Vieții 9. Aceste vietăți iubitoare le servesc drept confidenți și prieteni de nădejde. De asemenea, atunci când se află în mijlocul naturii ei descoperă o pace și o liniște interioară foarte profundă pe care nu o pot dobândi cu ușurință în mijlocul vieții de zi cu zi.

Concluzii

Numărul 9 este unul dintre cele mai iubitoare și mai pline de compasiune numere din numerologie. Această dragoste și compasiune provin din dorințele și aspirațiile lor umanitare care îi caracterizează pe parcursul întregii vieți. Datorită acestora, ei au tendința de a se agăța de trecut și de a acorda mai puțină atenție viitorului. Oamenii născuți sub influența acestei cifre învață să iubească și să fie iubiți și să își împlinească visele mărețe.

Continuă călătoria…

Dacă vrei să continui această călătorie pe care ai început-o aici, călătoria cunoașterii de sine, îți recomand să citești și despre oferta de analize personale de mai jos.

[supsystic-price-table id=9]

2 comentarii

  1. Mi s-a spus că sunt persoana cu numărul 7/ 9 magic 8 8. Ce semnificație are?

    • Nu as sti sa iti spun… nu inteleg nimic din ce ai scris. Pe de alta parte, nu cred in numere norocoase in sensul comun al cuvantului.

      Numai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *