Numărul 5 – Cifra Aventurierului

 
Durata articol - 5 minute

5

Persoana reprezentată de această cifră este activă și schimbătoare, și este adesea sufletul petrecerii. Lecția pe care aceștia trebuie să o învețe este evitarea exceselor.

Pentru a afla dacă acest număr se află printre numerele tale principale, urmează instrucțiunile de pe pagina Introducere în Numerologie!

Simbolismul cifrei 5 este reprezentat de un individ care privește din afară un grup de 4 persoane care muncesc. Această persoană realizează că munca fără distracție/destindere conduce la stagnare și încearcă să modifice tiparul gândirii celor 4 astfel încât să îi ajute să privească viața dintr-o nouă perspectivă. Sunt supranumiți și Aventurieri.

 

Aspecte pozitive ale personalității numărului 5

Ai nevoie de distracție și amuzament în viața ta? Caută persoanele care au această cifră în harta lor numerologică. „Plin de viață” este expresia care îi caracterizează cel mai bine. Ei sunt artiști ai comportamentului animat, curajos și viguros. Vor aduce bucurie, entuziasm și aventură în viețile partenerilor, colegilor de muncă și prietenilor.

Din punct de vedere al romantismului, aceste persoane par să atragă în mod natural persoane de sex opus. Sunt ca niște magneți iar nu pot rezista în fața șarmului și felului lor de a fi. În plus, toată acea energie pe care numărul 5 o are nu poate fi altfel dedicată decât pentru a-i ajuta pe cei din jur să simtă că trăiesc și să se bucure de lumea din jurul lor.

Cei mai mulți dintre cei născuți cu această cifră în harta lor numerologică au o tendință naturală de a se adapta la cele mai multe dintre situațiile care apar. Câteva dintre motivele care animă adaptabilitatea sa nativă sunt curiozitatea naturală și abilitatea de a-și comunica dorințele, nevoile și preferințele. Ei trebuie să învețe să își folosească puterea de a se adapta pentru a nu se mai arunca cu capul înainte în orice situație. Când vor învăța lecția răbdării, ei vor avea mult mai mult succes în canalizarea energiilor lor în proiecte mai productive.

Este foarte important să permiți unei persoane cu o astfel de cifră în harta ei să își păstreze libertatea. Ei iubesc să exploreze și pot petrece ore în șir, dar nu suportă să fie controlați, manipulați sau să li se spună ce să facă. Restricțiile nu sunt indicate în cazul adulților, dar pot servi drept un factor motivator puternic pentru copiii care se nasc cu această cifră în harta lor.

Cartea din tarot care îi reprezintă pe aceștia este Hierofantul/Papa, iar semnul astrologic este de obicei cel al Gemenilor (deși unii spun că Leul li se potrivește mai bine). Motivul pentru care constelația Gemenilor este aleasă ține de faptul că este un semn de aer, ceea ce se traduce în abilitatea lor de a se adapta și de a avea succes în atmosfere sociale.

Ca o notă finală asupra trăsăturilor lor pozitive, putem spune că acestora în general nu le plac în mod special schimbările, deși sunt printre cei care se adaptează cel mai bine la schimbări și știu când să introducă schimbarea în viețile celor din jurul lor.

 

Aspecte negative ale personalității numărului 5

 Aspectele negative ale celor cu o astfel de personalitate se regăsesc în linii mari și printre cele mai pozitive aspecte ale personalității lor. Schimbarea, spre exemplu, atunci când este privită în sens negativ, poate reprezenta un individ care evită schimbarea sau, mai rău, îi forțează pe cei din jur să se schimbe înainte ca el însuși să fie pregătit să o facă.

În aceeași măsură, ei pot fi uneori puțin prea plini de energie, într-un sens de impulsivitate și rebeliune. Când acționează în această manieră e bine să te dai din calea lor și să îi lași în pace.

Un alt lucru care este asociat cu cifra 5 este dependența. Alcoolul, drogurile, mâncarea, sexul și altele asemenea transformate în deseori se regăsesc în hărțile indivizilor care prezintă această cifră. Cu toate astea, e posibil ca ei nu să nu fie cei care suferă de o anumită dependență, ci să atragă persoane dependende.

Cei mai mulți dintre cei născuți cu această cifră vor avea suficiente oportunități de a deveni activi din punct de vedere sexual. În fapt, nu este neobișnuit ca cei în harta cărora se află această cifră să prefere o doză de varietate în viața lor sexuală. Acest lucru este încadrat ca o trăsătură negativă, deoarece excesul în toate direcțiile în cele din urmă ajunge să fie dăunător.

Lecția pe care acești indvizi trebuie să o învețe este temperanța. Câteva lucruri bune de știut despre cei cu personalitatea marcată de numărul 5:

–          Evită să le spui că nu pot schimba lucrurile.

–          Evită să le spui că sunt inflexibili.

–          Recunoaște și laudă eforturile lor.

–          Evită să îi etichetezi.

–          Permite-le să fie iubitori și afectuoși.

–          Returnează-le dragostea.

–          Evită să îi obligi să intre într-un angajament – nu le place să fie forțați.

Urmărind aceste câteva indicații te vei putea împrieteni cu ușurință cu o astfel de persoană și vei avea parte de o relație fructuoasă cu unii dintre cei mai buni prieteni pe care i-ai putea găsi.

Află mai multe despre destinul tău

Dacă te-am făcut curios în legătură cu cine ești cu adevărat, și vrei să continui călătoria de cunoaștere de sine, îți recomand Cursul Gratuit de Numerologie Hermetică, sau oricare din analizele natale și predictive din secțiunea SHOP a acestui site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *