Joaca de-a Dumnezeu sau determinarea sexului copilului

 
Durata articol - 2 minute
Ghici ciupercă ce-i!

În acest articol voi prezenta două dintre metodele prin care poate fi cunoscut/calculat sexul unui copil nenăscut. Viitoarea mamă sau viitorul tată care vrea să afle sexul viitorului său copil nu trebuie să cunoască decât câteva operații aritmetice simple.

Varianta Numerologică (poți face chiar tu calculele)

 1. Adună vârsta mamei/viitoarei mame cu luna concepției (atenție la sfârșitul/începutul lunilor). Dacă rezultatul este impar, va fi băiat, dacă rezultatul este par, va fi fată.
  Ex. O tânără mamă are 22 de ani iar luna concepției copilului său este Noiembrie (11): 22+11 = 33 => Copilul va avea sexul masculin.
 2. Adună anii de naștere ai soților și ultimele două cifre ale anului de concepție. Ex. Bărbatul este născut în anul 1960, femeia în anul 1966, iar anul concepției este 1986. 1960 = 1 + 9 + 6 + 0 = 16 = 1 + 6 = 7 1966 = 1 + 9 + 6 + 6 = 22 = 2 + 2 = 4 7 + 4 = 11 = 1 + 1 = 2 (cifra anilor de naștere a soților)
  Copil 1: 1986 = 8 + 6 = 14 = 1 + 4 = 5 ==> 2 + 5 = 7 ==> Băiat!
  Copil 2: 1990 = 9 + 0 = 9 ==> 9 + 2 = 11 = 2 ==> Fată!
  Acest calcul poate fi făcut și mai simplu adunând anii după cum urmează: 1960 + 1966 + 86 (Copil 1) = 4012 = 4 + 0 + 1 + 2 = 7 ==> Băiat!
 3. Adună zilele de naștere (fără lună) ale ambilor soți cu luna concepției (atenție la sfârșitul/începutul lunilor).
  Ex: Soțul este născut pe data de 19 iulie, iar soția este născută pe data de 23 aprilie. Luna concepției este Ianuarie (1) (copil 1). 19 + 23 + 1 = 43 = 7 ==> Băiat!

Varianta Astrologică

Spre deosebire de metoda numerologică de mai sus, metoda Astrologică de aflare a sexului unui copil după concepție se bazează pe o analiză astrologică orară, precum și pe o analiză a potențialului fecundității din harta astrologică natală.

Analiza orară permite aflarea sexului copilului, în timp ce analiza natală permite aflarea, înainte de a concepe, potențialul în ceea ce privește căsătoria, dragostea și copiii.

14 comentarii

 1. Mereu ma surprinzi ! Stiam de metode de clacul a viitorului sex al copilului insa, includeau alt tip de calcul.
  Nu am mai auzit sau citit de astfel de calcul si il consider super.
  Referitor la finalul articolului…acum ceva timp sexul copilului se afla abia la nastere. Lumea evolueaza, acum exista, dupa cum bine stii ecografia care iti permite sa stii cu mult timp inainte de nastere, ce sex va avea copilul.
  Si, ca tot ce este in acesta lume, atat timp cat e utilizat cu masura, e ok.

  • În cazul ăsta, presupunând o marjă de succes de 80-90%, vei apela la această metodă pentru a încerca să forțezi puțin mâna destinului? :))

   Mulțumesc pentru vizită!

 2. Nu, nu cred. 🙂 Merg pe mana destinului.

 3. A da viata , este o minune ! Prefer sa fie minunea deplina … deci , nu 🙂

 4. Foarte interesant, după fiecare metodă eu trebuia să ies băiat. Din păcate pentru algoritm, nu sunt :))

  • Buna. Esti sigura ca ai calculat corect? E foarte usor sa gresesti cu aceste metode. Acestea fiind spuse, nici eu nu am mare incredere in ele. :))

   Andrei

   • Este foarte interesant ,dar cum ati spus,trecerea de la o luna la alta face mai greu calculul.Mai e si data conceptiei care nu o poti spune cu exactitate.Mie la ambii copii a iesit exact cum spune calendarul chinezesc.

    • Dupa calcule nu a iesit nimic si nici nu am gresit nimic,ca le-am facut pe toate si la fiecare copil imi iesea fix invers.Deci calendarul chinezesc are mare precizie daca nu e trecerea de la o luna la alta.Sora mea a conceput copilul chiar in perioada cand se scimba varsta.

 5. Hihi, foarte sigură!

 6. Cred că acest lucru se întâmplă totuși destul de des. În orice caz, am să încerc să adun aici toate metodele pe care le găsesc. Dacă ai cunoștință de vreo altă metodă, o poți scrie aici, ca să o testăm. :))

  Numai bine!

 7. Nu e bun metoda de calcul.La prima mi- a ieșit ca va fi fata ,iar la a 2 a ca e băiat.Așa ca aștept ecografia mai bine pe baza la calculatoarele astea …. Îmi ies gemeni nu?

 8. Cea mai buna metoda e calendarul chinezesc, este cel mai precis daca putem spune asa. Dupa metoda de aici copilul meu reiese ca ar fi fost fata si e un super baiat:))) si la mine arata eronat, imi spune ca sunt baiat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *