Numărul 4 – Cifra Muncitorului

 
Durata articol - 6 minute

4Cei care se nasc sub acest număr sunt acei oameni care susțin țin totul sub control, chiar și în cele mai puternice crize.  Din această cauză au tendința de a deveni puțin prea serioși.

Pentru a afla dacă acest număr se află printre numerele tale principale, urmează instrucțiunile de pe pagina Introducere în Numerologie!

Simbolismul acestui număr este reprezentat de către pătrat. Pătratul reprezintă ordinea universului și este văzut ca fiind stabil și solid. Atâta timp cât toate laturile sale sunt puternice și muncesc laolaltă, el reprezintă ideea de stabilitate. Dar atunci când când una din acele laturi dispare sau se destramă și restrul structurii se află sub riscul de a se destrăma.

 

Aspecte pozitive ale personalității numărului 4

Nu există alt număr mai stabil și mai calculat decât acesta. În analiza personalității numerologice, oamenii reprezentați de această cifră sunt cei care au tendința de a fi liantul care ține lucrurile laolaltă. Orice s-ar întâmpla, acești muncitori sunt capabili de a-și menține calmul și echilibrul interior astfel încât să treacă cu brio peste orice.

Ei sunt foarte practici și metodici și sunt înzestrați cu o voință de neclintit. Disciplina, rezistența și puterea de a îndura totul până la capăt sunt aspecte pozitive ale personalității acestora. Un lucru e cert: acei oameni care sunt binecuvântați să aibe în viața lor pe cineva cu o personalitate de tip 4 vor fi întotdeauna marcați de o puternică senzație de siguranță.

În ceea ce privește relațiile, acești indivizi sunt foarte practici, realiști și de încredere. Cu toate că ei iau viața în serios, această seriozitate le permite să treacă peste nenumărate greutăți și obstacole în așa fel încât să pară că o fac cu ușurință. În plus, ei aduc organizare și disciplină în viața celor din jurul lor.

În sfârșit, oamenii născuți sub această cifră sunt constructori. Ei sunt extrem de capabili de a pune un plan în mișcare și de a-l executa până la cele mai mici detalii. Atunci când cifra 1 se întâlnește cu cifra 4, nu există limite pentru ceea ce ei pot realiza, atâta timp cât 4 îi permite lui 1 să fie cu adevărat un lider. Personalității 4 îi face o mare plăcere să depună efort și dedicație, în special atunci când au ocazia de a vedea munca lor transformându-se într-o răsplată bine meritată.

Este important de notat că aproape toți cei născuți sub această cifră învață să aibă credință. Întrucât mulți astfel de indivizi sunt înzestrați cu o minte analitică și bine organizată, ei tind să se lase prinși în mult prea multe detalii tehnice. Învățând să aibă credință și să fie deschiși tuturor posibilităților este una din lecțiile acestei cifre. Ei învață că atunci când se străduiesc să fie un liant pentru cei din jurul lor, de multe ori cei pe care i-au ajutat nu vor fi dispuși să facă la fel pentru ei. Prin urmare, ei învață că prietenii adevărați sunt comori rare.

„Împăratul” este cartea de tarot care reprezintă cel mai bine cifra 4. Această carte ne aduce aminte de importanța de a ține sub control atât mediul înconjurător cât și emoțiile. Atunci când ne pierdem controlul asupra emoțiilor putem lua decizii greșite. Taurul este semnul astrologic asociat cel mai adesea cu numerologia acestei cifre.

 

Aspecte negative ale personalității cifrei 4

Unul dintre primele aspecte care iese la iveală este faptul că cei născuți sub această cifră par foarte plictisitori pentru cei din jur. Ei au tot felul de hobby-uri interesante, doar că majoritatea celor cu care ei se asociază nu le înțeleg. Poate că ar înțelege mai bine dacă acești indivizi nu și-ar petrece cea mai mare parte a vieții muncind.

Cei care nu își canalizează energiile în direcțiile potrivite (care aproape întotdeauna implică a construi ceva important sau a ține un grup de oameni laolaltă) se vor găsi adesea în stări de confuzie și tristețe. Acest fapt poate avea un impact asupra atmosferei și stării celor care chiar vor să petreacă timp cu ei. Poată dacă indivizii născut sub această cifră ar învăța să vorbească mai mult și să nu mai fie atât de închiși în ei, ei ar evita cu ușurință multe dintre problemele cu care ajung să se confrunte în relațiile lor.

Un alt lucru iritant este faptul că acești oameni au tendința de a avea opinii foarte rigide despre bine și rău. În plus, ei au obiceiul de a-și apăra poziția cu încăpățânare chiar și atunci când știu că nu au dreptate. Da, este nevoie de un miracol să convingi o persoană cu numărul 4 să își schimbe opinia.

Cu toate că de cele mai multe ori poți conta într-o relație pe o astfel de persoană, adesea au tendința de a avea atât de mult bun simț încât par a nu avea niciun fel de emoție. Spre deosebire de cifra 3 care se lasă cu totul învăluită în drame și conflicte, numărul 4 evită pe cât posibil orice fel de dramă, și ar ajuta cu bucurie pe oricare dintre prietenii săi să evite astfel de situații emoționale dramatice.

Cei care se nasc cu această cifră proeminentă în harta lor devin frustrați atunci când cei din jurul lor nu își iau munca în serios. Pentru ei există un timp pentru toate lucrurile, iar timpul pentru muncă trebuie dedicat muncii.

Dacă muncești cu seriozitate și sârg în preajma unei persoane cu cifra 4, vei avea ocazia rară de a-l vedea relaxându-se și chiar distrându-se.

Află mai multe despre destinul tău

Dacă te-am făcut curios în legătură cu cine ești cu adevărat, și vrei să continui călătoria de cunoaștere de sine, îți recomand Cursul Gratuit de Numerologie Hermetică, sau oricare din analizele natale și predictive din secțiunea SHOP a acestui site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *