Web Design

Durata articol -

webdesign[1]Este primul lucru care mi-a venit în minte să îl trec pe listă, întrucât este cel care m-a ajutat să încropesc această platformă pe care o vedeți astăzi, aici.

Primul meu blog s-a născut pe o platformă veche weblog, parcă așa îi spunea, apoi am trecut pe blogger.com, serviciul oferit de google, apoi am trecut pe wordpress. Sincer, nu mi-a plăcut de la bun început ca în denumirea sit-ului să apară și alte cuvinte decât cele pe care le voiam eu. Ex: hartanumerologica.blogger.com

Astfel m-am pus cu burta pe carte și am început să explorez acest domeniu. Am descoperit că lucrurile nu sunt chiar atât de complicate pe cât ar vrea să ne facă să credem șmecherii din IT, și, mai mult, dacă ești cu adevărat harnic, îți poți crea un site complet funcțional în mai puțin de o oră.

Prin urmare, oricare ar fi natura activității tale, fie că vrei să îți împărtășești gândurile, poeziile, desenele, poznele copilului tău, sau pur și simplu vrei să creezi un website profesional pentru afacerea ta, magazinul tău virtual, cu costuri minime, poți avea toate aceste lucruri în doi timpi și trei mișcări, fără a fi limitat de constrângerile platformelor obișnuite.

Cu toate că nu sunt un expert în ceea ce privește html și CSS (limbajele de bază ale web design-ului), mă descurc cu aproape toate provocările care ar putea apărea. Dacă este ceva în mod particular deosebit pe care nu știu să îl fac, îți voi spune din start.

Chestii minime pe care ar trebui să le știi:

Crearea unui website presupune mai multe tipuri de costuri:

Costuri fixe:

Înregistrarea domeniului (ex. domeniu.ro) are un preț fix pe o perioadă de un an (cca 13Euro/an) sau de 99 de ani (cca 40Euro). Prețurile includ T.V.A..

Serviciul de Hosting. Costul acestui serviciu (spațiul de stocare a site-ului și a conținutului său) variază în funcție de necesitățile clientului. Personal, eu am ales pentru acest site un pachet de găzduire modest care mă costă 18 lei pe lună, cu tot cu T.V.A., dar care acoperă toate nevoile mele curente și viitoare.

Costuri variabile:

Manoperă (în funcție de funcțiile, necesitățile, preferințele și excentricitățile clientului);

Training în utilizare diverselor instrumente și funcții și funcționalități ale website-ului;

Optimizare SEO, pentru o relație armonioasă cu motoarele de căutare… :));

Pe lângă toate acestea, îți ofer toate sfaturile și indicațiile pe care aș fi vrut să le primesc și eu atunci când am început. Te voi învăța toate șmecheriile pe care le cunosc, și îți voi face cinste și cu o cafea! 🙂

Una peste alta, cu costuri fixe și variabile cu tot, pentru un website cu funcționalități obișnuite, precum cel pe care te afli acum, prețul este de 100 de euro. Atât și nimic mai mult! 

Pentru mai multe funcționalități/magazin virtual, etc, prețul va fi negociat ulterior. Pentru a comanda acest serviciu folosește pagina de Contact.

Nu am un portofoliu propriu-zis, în afară de website-urile mele, dar sunt convins că în timp acesta va crește și va fi plin cu clienți încântați!

www.andreistinga.ro

www.hartanumerologica.ro

Comments are closed.

  • Testimonials

    Dana BadeaMultumesc, Andrei! O lucrare in care dincolo de profesionalism si multa munca, se simte daruire, o particica din sufletul tau frumos si multa pasiune in ceea ce faci. Multumesc, ca mi-ai dat ocazia sa privesc lucrurile si din alta perspectiva asupra fiului meu. Cu respect, Dana Badea Ștefan Andrei Badea15 martie 2013București