Program de Dezvoltare Personală și Spirituală

Durata articol - 3 minute

Despre Program

Crearea acestui program este un obiectiv pe care l-am avut în minte încă de pe vremea când începeam să fac primii pași în labirintul misterios și magic al cunoașterii de sine.

Acum, după mai bine de un deceniu de căutări, am reușit să sintetizez și să aduc la un numitor comun, în cadrul acestui program, cele patru mari pasiuni ale vieții mele: Cunoașterea de Sine, FilosofiaStudiul Artelor Ezoterice și Transformarea Spirituală.

Dacă îți dorești un instrument care să te ajute să te cunoști mai bine, să îți înțelegi calitățile și defectele, să înțelegi ce înseamnă predestinarea și liberul arbitru în viața ta, citește în continuare…

Structura Programului

Astrologie în Carieră

Programul este gândit și construit în jurul analizei natale, respectiv ale celor 12 case astrologice, corespunzătoare celor 12 domenii majore ale vieții, depășind însă limitele analizei natale fundamentale prin expunerea unui model de dezvoltare și transformare a vieții tale, particularizat experienței tale de viață.

Pe scurt, în fiecaredin cele 12 sesiuni, plecăm inițial de la Analiza Natală Fundamentală a unui domeniu de viață (Programul include, de altfel, întreaga Analiza Natală), după care mergem mai departe și încercăm împreună, prin transformarea și adaptarea percepțiilor tale, să dezvoltăm un model de lucru care să te ajute pe termen în lung în procesul cunoașterii de sine, cu scopul final de a înțelege coordonatele destinului tău, îmbunătăți condiția de viață și a-ți pune la dispoziție acele instrumente care să te ajute să dobândești echilibrul atât de necesar unei vieți armonioase.

Cele 12 module de lucru sunt următoarele:

 1. Naștere, Viață, Corp – Ascendentul ca și cârmă a vieții
 2. Suportul Material al Vieții – Nevoi primare
 3. Principiile fundamentaleale Gândirii
 4. Dinamici Relaționale – Modele, Ttipare, și Scheme Cognitive
 5. Dragoste, Plăceri, Copii – Actul Creativ
 6. Munca și Echilibrul Vieții – Procesul Alchimic al Ființării
 7. Căsătorie, Parteneriate, Relații – Modelul Relațiilor Arhetipale
 8. Inconștient, Frici, Tabu – Lucrul cu Sinel
 9. Filosofie, Religie, Vise, Divinație
 10. Profesie, Carieră, Viață Sociale
 11. Misiune, Vise, Speranțe
 12. Moartea și Modelul Metafizic de înțelegere a Vieții

Oferta Curentă

ANALIZA natală FUNDAMENTALĂ 

INTRODUCERE în doctrina astrologică

EXPUNEREA MODELULUI DE DESTIN

analiza 12 DOMENII DE VIAȚĂ 

aSTROLOGIE nATALĂ tropicală

nUMEROLOGIE

1 SESIUNE VIDEO PE SKYPE

duRATA: 3 ORE

inregistrareA SESIUNII

Analiza Astrologică siderală 

ANALIZA PREDICTIVĂ DE BAZĂ

300 ron

programul de dezvoltare personală

și spirituală

Prezentarea programului

EXPUNEREA MODELULUI DE DESTIN

analiza 12 DOMENII DE VIAȚĂ 

expunere 12 module dezvoltare

Teme de lucru

aSTROLOGIE nATALĂ tropicală

nUMEROLOGIE

12 SESIUNi VIDEO PE SKYPE

duRATA: 12 ORE (1h/săptămână)

inregistrareA SESIUNII

Analiza Astrologică siderală 

ANALIZA PREDICTIVĂ DE BAZĂ

1200 ron

OFERTA

Modalități de Plata

Plata se poate face prin următoarele mijloace:

 1. Transfer bancar
 2. WesternUnion/Moneygram
 3. Paypal (se adaugă și comisionul de retragere)
  1. Dacă se alege plata prin PayPal la prețul ofertei se adaugă și comisionul de retragere
  2. Adresa de mail va fi comunicată ulterior

Detalii

 • Programul se desfășoară pe Skype și este complet personalizat şi unic pentru tine.
 • Fiecare dintre cele 12 sesiuni pe Skype este înregistrată de mine (audio+video) și trimisă ulterior în format mp4 pentru vizualizare.
 • Toate informațiile, datele și analizele sunt complet confidențiale.

Pentru întrebări și comenzi, folosește formularul de contact.

Testimoniale

MonicaBuna, Andrei! Voi incepe cu un citat care, din punctul meu de vedere, ti se potriveste ca o manusa: “Pastreaza-ti visele vii! Intelege ca, pentru a realiza ceva trebuie sa ai credinta si incredere in tine, viziune, munca, determinare si daruire. Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred” by Gail Devers. Le ai pe toate acestea, Andrei: “credinta si incredere in tine, viziune, munca, determinare si daruire”. Indemnul meu este, doar, “sa-ti pastrezi visele vii!”. Este extraordinar ceea ce faci! Iti multumesc pentru harta numerologica si pentru extraordinara interpretare! La cat si cum te cunosc eu, ma asteptam la ceva aparte, deosebit, special, iar, asteptarile nu mi-au fost inselate. Sunt impresionata de precizia si acuratetea interpretarilor. Pe cele mai multe le stiam, le constientizam, pe altele, mai putin, poate le ignoram, insa, cert este ca, ai reusit, prin aceasta lucrare, daca o pot numi asa, sa faci un rezumat, cu ajutor numerelor a ceea “ce” sau “cine” sunt eu. Este remarcabil cum ai reusit sa-mi creionezi “portretul” cu ajutorul numerelor, aparent fara vreo insemnatate anume. Te-as descrie ca pe “un pictor al oamenilor, prin numere”. Aceasta harta numerologica, cu interpretarile ei, m-a ajutat sa ma opresc putin din alergatura cotidiana si sa reflectez mai mult asupra unor aspecte din viata mea. Ma bucur nespus ca am facut-o! Iti multumesc ca te-ai tinut de promisiune! Apreciez la tine pragmatismul, perseverenta, daruirea si sinceritatea cu care faci toate acestea! Sunt mandra ca faci parte, din cercul meu restrans de prieteni, oameni de calitate care, nu se limiteaza numai la a “vorbi”, ci, merg pana la “a face”. Multa bafta in continuare si sunt sigura ca succesul iti este garantat in orice vei hotari sa faci, pe viitor! Cu deosebita stima si consideratie, Monica Monica Nedea08 Aprilie 2013București

Comenzi şi durata de realizare

 • Comenzile se fac pe bază de programare („primul venit, primul servit”), iar analizele se livrează online pe Skype, conform programului stabilit de comun acord.
 • O sesiune durează în medie 1 oră, în total 12 sesiuni/12 ore.

Pentru programări vă rog să apăsați folosiți formularul de contact.

Până te hotărăști, poţi frunzări celelalte articole astrologice de pe site:

Comments are closed.

 • Testimonials

  DanielaANDREI, Sincera sa fiu nici nu stiu cum, si cu ce sa incep aceasta , hai sa-i zicem “epistola virtuala” , daca nu , cu primul cuvant,( care poate parea banal ,dar rostit din suflet de mine) care-mi vine acum in minte : M U L T U M E S C !…….mai mult de atat , mi se pare inutil….in sensul , ca am senzatia , dovedita dealtfel , ca tu Stii , despre mine ….mai multe chiar decat mine , tocmai prin intermediul lucrarii cerute de mine si interpretata atat de magistral de tine. Asa cum iti scr… Daniela Buculei27 martie 2013Terni, Italia