Despre mine

Durata articol - 2 minute

MOTTO-UL MEU: CUNOAȘTE-TE PE TINE ÎNSUȚI ȘI VEI CUNOAȘTE UNIVERSUL ȘI ZEII TOȚI.

Dacă ți-ai găsit drumul către această pagină înseamnă că ai o dorință puternică de a te cunoaște și de a înțelege care sunt forțele care acționează în psihicul și în ființa ta interioară.

Numele meu este Andrei și merg pe această cale încă din adolescență când, în urma unui vis simbolic, am început să bănuiesc că există realități mult mai subtile ale existenței, și am înțeles că aceste realități își au corespondentul în propria noastră ființă, în adâncurile noastre nesondate.

De atunci am încercat să mă formez și să mă dedic dezvoltării mele personale și spirituale, prin toate mijloacele posibile. Am început prin a studia psihologia omului, unde mi-am asumat provocarea de a descifra arhitectura psihicului nostru și a forțelor care îl animă, după care am continuat cu inițieri în științele oculte și marile mistere ale cunoașterii umane. Dintre acestea pot enumera Numerologia, Tarotul și Astrologia.

Nu am ales întâmplător acestei trei arte, întrucât fiecare dintre ele prezintă instrumente de analiză complementare și, mai mult decât atât, au un fond comun foarte important: Simbolul. Atât Numerologia, cât și Tarotul și Astrologia lucrează cu Simbolul ca și conținător de informație subtilă.

Numerologia este o artă străveche, descoperită poate cu milenii înaintea erei noastre, de către oameni care au năzuit să afle secretele Universului. Ea a fost și este o artă regească la care aveau acces doar cei mai înalți reprezentanți ai templelor inițiatice antice. Aceste temple secrete se întindeau din egiptul antic până în cele mai îndepărtate regiuni ale Asiei. Numerele sunt vii și fac parte din viața interioară a omului încă de când omul preistoric a devenit conștient de multitudinea obiectelor.

În decursul mileniilor și secolelor, mici urme ale acestei arte pierdute s-au strecurat până în zilele noastre captând din ce în ce mai mult mintea și imaginația omului. Care este legătura fundamentală dintre numere și viață? Sunt multe de spus, multe de aflat și multe trepte de pășit… dar totul începe de undeva.

Începe-ți călătoria descoperind între aceste pagini acele frânturi de cunoaștere care te vor conduce către calea pe care o cauți.

 

19 comentarii

 1. Felicitari! Foarte adevarat si instructiv.

 2. O intrebare, ce se intampla in cazul calcularii pentru o femeie casatorita. Calculul se face pe numele de fata sau pe numele dupa casatorie?
  Multumesc si spor!

 3. Succes Andrei. Si eu sunt pasionata de ezoterism, partea mistica, numerologie, astrologie, psihologie. Iti multumesc ca impartasesti cu noi din cunostiintele tale.

  Iulia

  • Bună din nou, Iulia,

   Îți mulțumesc pentru apreciere și îți doresc mult succes în tot ceea ce urmărești să înveți și să dobândești în această viață!

   Pe curând,
   Andrei

 4. Salut din negura si Lumina timpurilor si Atemporalului, Andrei! Bine te-am (re)gasit.

  Putere tot inainte, dincolo de Bine si de Rau,
  Alex

  • Salutări, Alex!

   Mă bucur de regăsire, deși m-aș bucura și mai mult dacă mi-aș putea aminti cine ești. Adresa ta de e-mail nu îmi pare cunoscută.

   Andrei

 5. Pentru Lucia, Raluca, Denisa nu s-ar putea face analiza numerologica???? Multumesc anticipat!

  • Bună, Raluca,

   Mi-ar face plăcere să fac analiză numerologică pentru toate numele românești, dar timpul este veșnica problemă (am și un job full time, care îmi ocupă circa 10-12 ore pe zi). Am o listă kilometrică cu sugestii atât pentru nume cât și pentru profile numerologice celebre. Mi-am propus să refac întreaga interfață grafică a site-ului, și să scriu o nouă serie de articole despre indicatori numerologici. Îți mulțumesc pentru vizită și te mai aștept pe aici…

   Andrei

   P.S.: Ai putea tu însăți să înveți să faci o astfel de analiză numerologică. Aș fi mai mult decât bucuros să te învăț.

   • Bună ziua,

    În numărul dumneavoastră apar ceva încecărcări, este adevărat, atât în tinerețe cât și la bătrânețe. Din câte observ, s-ar putea să aveți de furcă în mod particular cu lucrurile materiale, cu stabilitatea, cu direcția sau lipsa unei direcții clare (indicată de absența numerelor pare din viața adultă. Ați avut poate parte de o copilărie marcată de disciplină, rigurozitate? Un părinte cu o mână fermă? În adolescență și până la maturitate apare o criză existențială, urmată de o transformare radicală, în jurul vârstei de 30 de ani. Sunteți o fire activă, energică, dinamică și antrenantă, dar lipsa practicalității vă poate aduce prejudicii.

    Nu este de bine, nici de rău, este viața cu încercările ei. Nu este greu de interpretat, mai ales dacă vă uitați prin comentariile anterioare, dar, în orice caz, nu ar trebui să vă bazați pe acest „cod”.

    Vă doresc multă sănătate și puterea de a vă cunoaște, și la bine, și la rău.

    CU drag,
    Andrei

 6. Felicitari pentru site.
  Ma pasioneaza si pe mine numerologia.
  Multumesc pentru informatii si pentru disponibilitatea de a oferi atat de multe celorlalti

  Cele mai bune ganduri

 7. Bună, Adriana,

  Îți mulțumesc pentru apreciere, înseamnă mult pentru mine. Articolele pe care le scriu sunt întradevăr exerciții și experimente, pentru mine, dar le scriu în așa manieră încât să fie instructive și pentru ocazionalii pasionați de numerologie.

  Mă bucur că mi-am îndeplinit un obiectiv.

  Te mai aștept pe aici.

  Cu drag,
  Andrei

 8. buna Andrei ma numesc Simona si sunt nascuta tot in zodia balanta, sI oarecum ma regasesc in descrierile tale. as dorii sa te intreb daca cu numele complet poti face o analiza personala?
  Multumesc mult!

  • Bună, Simona,

   Îți mulțumesc pentru vizită. Sigur că pot face o analiză personală pe baza numelui tău. Pentru mai multe informații despre analiza completă a unui nume accesează pagina .

   Cu drag,
   Andrei

 9. Felicitari pt. site! Intradevar, nu ma priveste pe mn dar as avea o intrebare! Intr-un articol ati scris „Dumnezeu(nu cel biblic) este perfect”. Ca evreica crestina trb sa va aduc la cunostiinta ca este o erezie grava!
  Fiecare crede in ce vrea, nu vreau sa va conving nimic! Nu stiu cat ati acordat atentie studiului biblic dar sa stiti ca e enorm si mai fructos ca numerologia. Poate ati auzit expresia „crede si nu cerceta”… nu stiu cati mai cred ca e un paragraf biblic, insa eu imi fac datoria si va reamintesc ca nu e. Eu insa va indem contrariul acestui paragraf nebiblic, „nu crede si cerceteaza”. Va provoc sa aprofundati studiului biblic o saptamana, asa cum nu ati mai facut-o niciodata de mult. Ofer cu drag chiar si numele unor carti bune.

  Sper sa nu-mi luati in nume de rau intentia. Vreau sa va ajut cum si dvs vreti sa ajutati!

  • Buna,

   Iti multumesc pentru vizita si pentru grija. Intradevar, ar fi trebuit sa fiu ceva mai atent cu formularea respectiva. Eram destul de tanar pe atunci si nu eram obisnuit cu anumite rigori in exprimarea ideilor. La vremea respectiva mi se parea ca Dumnezeu este cu mult mai mult decat poate fi cuprins intr-o carte, fie ea si revelata prin credinta. Mai mult, reprezentarea lui Dumnezeu in biblie (in speta VT vs NT) parea a fi contradictorie. In VT Dumnezeu pare a avea o personalitate, are anumite solicitari din partea oamenilor etc., in timp ce in NT aceste caracteristici nu mai apar. De-a lungul anilor, am aprofundat si studiul biblic, printre picaturi, in masura timpului disponibil, iar daca am inteles ceva este ca aprofundarea textelor biblice necesita multa pregatire si pricepere a mintii, oricare ar fi tainele pe care aceasta le poate sau nu revela. Iti marturisesc ca inca nu am dobandit acea pregatire si pricepere a mintii, dar lucrez la asta.

   Iti multumesc inca o data pentru indrumare.

   Toate cele bune,
   Andrei

 10. Sa specific:
  „– Dumnezeu(nu cel biblic) este perfect.”
  erezia este ca nu recunoasteti perfectiunea „Dumnezeului biblic”. Desi, imi cer scz din nou dar notiunea de „Dumnezeu biblic” in sine e gresita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *