Despre mine

Durata articol - 3 minute

Salutare, tuturor!

Numele meu este Andrei, iar Numerologia, Astrologia și Tarotul sunt vechi pasiuni de-ale mele… așa cum se poate observa cu ochiul liber și printre rândurile acestui website.

Sunt născut în zodia Balanței, cu ascendent în Gemeni, și sunt mândru că m-am născut în această țară minunată și pe acestă pământ frumos. Nu mă pricep la paginile de genul ăsta așa că voi scrie ce îmi trece prin cap.

De ce numerologia?

Pentru că este cea mai accesibilă dintre științele ezoterice și, totodată, o poartă prin care poți pătrunde în mistere din ce în ce mai adânci. Scrierea acestor articole (semnificația numelor, hărțile numerologice) este o veritabilă provocare pentru mine.

Care este scopul pe care îl urmăresc?

Acest website întrupează un obiectiv pe care mi l-am propus cu ceva timp în urmă. Obiectivul meu este acela de a ajuta cât mai mulți oameni să se descopere pe sine prin intermediul acestei arte minunate a numerelor și nu numai.

Ce poți spune despre analiza hărților numerologice?

Când am început să învăț tainele acestei arte am folosit ca bază de studiu propria mea hartă. Analizând diverșii indicatori și trăgând diverse concluzii am înțeles că este util să aprofundez mai departe această artă. Pot spune că o cunosc pe dinafară, dar pe de altă parte mă cunosc și pe mine însumi destul de bine. Mult mai des însă mă uit pe hărțile personalităților celebre sau ale clienților mei. Mă fascinează faptul că pot afla atât de multe lucruri despre oameni pe care nu îi cunosc deloc.

Garantezi 100% pentru ceea ce scrii?

Nu. Nimeni nu o poate face, și așa e și bine să fie. Vreau ca analizele mele să reprezinte doar puncte de pornire (nu sentințe categorice), care să îndrume oamenii în direcțiile potrivite, astfel încât, în cele din urmă, să reușească să iasă din propriile tipare și să devină stăpâni pe viața și existența lor. Acesta este scopul ultim al acestor arte.

Cât timp îți ia să faci o analiză astr0-numerologică?

La o hartă numerologică lucrez aproximativ o săptămână. Așa cum spuneam mai sus, este o adevărată provocare pentru mine. Ca o notă: la harta lui Mihai Eminescu, am lucrat aproape două săptămâni.

Care sunt persoanele care te inspiră?

Mihai Eminescu, Constantin Brâncuși, Petre Țuțea, Arsenie Boca, Nicolae Șteinhart, Mircea Eliade, Constantin Noica, Octavian Paler, C.G. Jung, Goethe, Mozart, George Enescu, Părinții mei, și toți oamenii frumoși pe care i-am întâlnit în viața mea.

Va urma!

19 Comments

 1. Felicitari! Foarte adevarat si instructiv.

 2. O intrebare, ce se intampla in cazul calcularii pentru o femeie casatorita. Calculul se face pe numele de fata sau pe numele dupa casatorie?
  Multumesc si spor!

 3. Succes Andrei. Si eu sunt pasionata de ezoterism, partea mistica, numerologie, astrologie, psihologie. Iti multumesc ca impartasesti cu noi din cunostiintele tale.

  Iulia

  • Bună din nou, Iulia,

   Îți mulțumesc pentru apreciere și îți doresc mult succes în tot ceea ce urmărești să înveți și să dobândești în această viață!

   Pe curând,
   Andrei

 4. Salut din negura si Lumina timpurilor si Atemporalului, Andrei! Bine te-am (re)gasit.

  Putere tot inainte, dincolo de Bine si de Rau,
  Alex

  • Salutări, Alex!

   Mă bucur de regăsire, deși m-aș bucura și mai mult dacă mi-aș putea aminti cine ești. Adresa ta de e-mail nu îmi pare cunoscută.

   Andrei

 5. Pentru Lucia, Raluca, Denisa nu s-ar putea face analiza numerologica???? Multumesc anticipat!

  • Bună, Raluca,

   Mi-ar face plăcere să fac analiză numerologică pentru toate numele românești, dar timpul este veșnica problemă (am și un job full time, care îmi ocupă circa 10-12 ore pe zi). Am o listă kilometrică cu sugestii atât pentru nume cât și pentru profile numerologice celebre. Mi-am propus să refac întreaga interfață grafică a site-ului, și să scriu o nouă serie de articole despre indicatori numerologici. Îți mulțumesc pentru vizită și te mai aștept pe aici…

   Andrei

   P.S.: Ai putea tu însăți să înveți să faci o astfel de analiză numerologică. Aș fi mai mult decât bucuros să te învăț.

   • Bună ziua,

    În numărul dumneavoastră apar ceva încecărcări, este adevărat, atât în tinerețe cât și la bătrânețe. Din câte observ, s-ar putea să aveți de furcă în mod particular cu lucrurile materiale, cu stabilitatea, cu direcția sau lipsa unei direcții clare (indicată de absența numerelor pare din viața adultă. Ați avut poate parte de o copilărie marcată de disciplină, rigurozitate? Un părinte cu o mână fermă? În adolescență și până la maturitate apare o criză existențială, urmată de o transformare radicală, în jurul vârstei de 30 de ani. Sunteți o fire activă, energică, dinamică și antrenantă, dar lipsa practicalității vă poate aduce prejudicii.

    Nu este de bine, nici de rău, este viața cu încercările ei. Nu este greu de interpretat, mai ales dacă vă uitați prin comentariile anterioare, dar, în orice caz, nu ar trebui să vă bazați pe acest „cod”.

    Vă doresc multă sănătate și puterea de a vă cunoaște, și la bine, și la rău.

    CU drag,
    Andrei

 6. Felicitari pentru site.
  Ma pasioneaza si pe mine numerologia.
  Multumesc pentru informatii si pentru disponibilitatea de a oferi atat de multe celorlalti

  Cele mai bune ganduri

 7. Bună, Adriana,

  Îți mulțumesc pentru apreciere, înseamnă mult pentru mine. Articolele pe care le scriu sunt întradevăr exerciții și experimente, pentru mine, dar le scriu în așa manieră încât să fie instructive și pentru ocazionalii pasionați de numerologie.

  Mă bucur că mi-am îndeplinit un obiectiv.

  Te mai aștept pe aici.

  Cu drag,
  Andrei

 8. buna Andrei ma numesc Simona si sunt nascuta tot in zodia balanta, sI oarecum ma regasesc in descrierile tale. as dorii sa te intreb daca cu numele complet poti face o analiza personala?
  Multumesc mult!

  • Bună, Simona,

   Îți mulțumesc pentru vizită. Sigur că pot face o analiză personală pe baza numelui tău. Pentru mai multe informații despre analiza completă a unui nume accesează pagina .

   Cu drag,
   Andrei

 9. Felicitari pt. site! Intradevar, nu ma priveste pe mn dar as avea o intrebare! Intr-un articol ati scris “Dumnezeu(nu cel biblic) este perfect”. Ca evreica crestina trb sa va aduc la cunostiinta ca este o erezie grava!
  Fiecare crede in ce vrea, nu vreau sa va conving nimic! Nu stiu cat ati acordat atentie studiului biblic dar sa stiti ca e enorm si mai fructos ca numerologia. Poate ati auzit expresia “crede si nu cerceta”… nu stiu cati mai cred ca e un paragraf biblic, insa eu imi fac datoria si va reamintesc ca nu e. Eu insa va indem contrariul acestui paragraf nebiblic, “nu crede si cerceteaza”. Va provoc sa aprofundati studiului biblic o saptamana, asa cum nu ati mai facut-o niciodata de mult. Ofer cu drag chiar si numele unor carti bune.

  Sper sa nu-mi luati in nume de rau intentia. Vreau sa va ajut cum si dvs vreti sa ajutati!

  • Buna,

   Iti multumesc pentru vizita si pentru grija. Intradevar, ar fi trebuit sa fiu ceva mai atent cu formularea respectiva. Eram destul de tanar pe atunci si nu eram obisnuit cu anumite rigori in exprimarea ideilor. La vremea respectiva mi se parea ca Dumnezeu este cu mult mai mult decat poate fi cuprins intr-o carte, fie ea si revelata prin credinta. Mai mult, reprezentarea lui Dumnezeu in biblie (in speta VT vs NT) parea a fi contradictorie. In VT Dumnezeu pare a avea o personalitate, are anumite solicitari din partea oamenilor etc., in timp ce in NT aceste caracteristici nu mai apar. De-a lungul anilor, am aprofundat si studiul biblic, printre picaturi, in masura timpului disponibil, iar daca am inteles ceva este ca aprofundarea textelor biblice necesita multa pregatire si pricepere a mintii, oricare ar fi tainele pe care aceasta le poate sau nu revela. Iti marturisesc ca inca nu am dobandit acea pregatire si pricepere a mintii, dar lucrez la asta.

   Iti multumesc inca o data pentru indrumare.

   Toate cele bune,
   Andrei

 10. Sa specific:
  “– Dumnezeu(nu cel biblic) este perfect.”
  erezia este ca nu recunoasteti perfectiunea “Dumnezeului biblic”. Desi, imi cer scz din nou dar notiunea de “Dumnezeu biblic” in sine e gresita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

 • Testimonials

  Balogh MargaretaMultumesc! Mi-am citit cu atentie harta, se potriveste ca o manusa. Dar mi-a deschis si ochii in niste directii pe care nu le intelegeam chiar eu, dar ceilalti? Asa sunt “croita”si raman asa, doar ca am acuma alta viziune. O zi minunata! Margareta Balogh05 martie 2013Satu Mare