Compatibilitate Numerologică

Durata articol - 3 minute

Compatibilitate Numerologică
Este o lucrare la care mă gândesc de multă vreme, dar am început să mă gândesc serios la ea odată cu rugămintea unei cliente de a-i realiza o astfel de lucrare, dorind a obține un feedback cu privire la compatibilitatea ei numerologică cu doi bărbați din viața ei. Din câte știu, este singura lucrare de acest gen pe plaiurile noastre mioritice, cu atât mai mult cu cât țin cont și de configurațiile astrale din hărțile celor doi parteneri.

Ce cuprinde lucrarea de compatibilitate astro-numerologica?

 • – Analiza indicatorilor astrologi privitori la relații, și aspecte dintre planetele fiecărui partener
 • – Analiza celor 5 indicatori principali din harta numerologică a fiecărui partener;
 • – Analiza compatibilității numerologice a partenerilor cu accent pe temele asupra cărora se poate lucra în relație
 • – Informații introductive despre arhitectura unei hărți numerologice personalizate complete.

Lucrarea poate fi realizată pentru relația dintre o persoană și 1, 2 sau mai multe alte persoane.

Premizele fundamentale

În realizarea unei astfel de lucrări am plecat de la următoarele premize:

 1. Nu există persoane 100% compatibile sau 0% compatibile.
 2. Într-o relație în care există bunăvoință din partea părților se poate ajunge la un consens în privința celor mai multe cazuri.
 3. Personalitatea și caracterul unui individ sunt fluctuante în timp (personalitatea mai mult, caracterul mai puțin), iar aceste fluctuații pot fi influențate puternic prin voință și lucru atât în individual cât și în echipă.

Plecând de la premizele de mai sus și de la propria mea experiență relația curentă de 11 ani, am ajuns la concluzia că doi oameni conștienți pot lucra împreună astfel încât să construiască o relație puternică și sănătoasă, o relație care va dăinui în timp.

De ce o astfel de analiză numerologică?

Am ajuns în sfârșit la ultimul punct al acestei prezentări. De ce aș face o analiză numerologică pentru a investiga compatibilitatea dintre mine și o altă persoană, fie ea o persoană iubită sau o persoană cu care doresc să colaborez?

Răspunsul simplu este că aș face-o din dorința de a cunoaște mai bine mecanismele psihologice intrinseci (inițial inconștiente), care se declanșează atunci când două sau mai multe persoane interacționează, în speranța că astfel voi putea gestiona mai bine și mai conștient aceste relații, pentru a le putea conduce ulterior către cel mai înalt potențial de fructificare al lor.

Sunt de părere că toate relațiile pe care le avem cu cei din jurul nostru pot fi optimizate astfel încât să atingem în cele din urmă potențialul ultim al relațiilor interumane: acela de a ne cunoaște unii pe alții și pe noi înșine, pentru a putea trăi viața în cel mai frumos și mai armonios mod cu putință.

Acest proces de optimizare se poate realiza în cazul de față cu ajutorul numerologiei care, prin prisma arhetipurilor numerelor și a unui fundal de cunoștințe de psihologie și psihanaliză, ajută la descifrarea interacțiunilor interumane.

Pentru mai multe detalii vă stau la dispoziție pe mail sau pe pagina de Facebook.

Comenzile le puteți plasa aici:

[price_table id=3396]

Modalități de Plată

Plata se poate face prin următoarele mijloace:

 1. Transfer bancar (LEI)
 2. Western Union
 3. Paypal (se include și comisionul de retragere)

Durata de realizare este de circa 1 săptămână pentru 2 persoane, 2 săptămâni pentru 1+2 persoane, și așa mai departe. Analiza se livrează în format pdf printabil.

Comments are closed.

 • Testimonials

  Enache RodicaImi place harta numerologica a numelui meu. Stiu ca nimic nu este intamplator si chiar aveam nevoie sa fac un remember al vietii mele pentru a-mi raspunde unor intrebari care ma mistuiau. Harta numerologica mi-a oferit acest lucru, acum stiu. Este foarte bine calculata si descrisa conform literelor numelui meu. Multumesc! Enache Rodica19 martie 2013București