Analiza Natală Fundamentală

Durata articol - 9 minute

Analiza Natală Fundamentală

Harta Astrologică Siderală

Harta Astrologică Siderală

Este un format nou de analiză care folosește instrumente precum:

 • Harta Astrologică Tropicală
 • Harta Astrologică Siderală,
 • Harta Numerologică
 • Astrologie Orară
 • Tarot, etc., pentru a descifra și sintetiza din acestea câteva dintre premizele importante de care avem nevoie pentru a începe un amplu proces de cunoaștere de sine.

Dacă îți dorești un instrument care să te ajute să te cunoști mai bine, să îți înțelegi punctele tari și punctele slabe, să înțelegi ce înseamnă predestinarea și liberul arbitru în viața ta, citește în continuare, iar dacă ai vreo nelămurire, trimite-mi un mesaj înainte de a comanda și voi încerca să îți alung toate îndoielile.

Zodiacul Tropical vs. Zodiacul Sideral

Detalii suplimentare... »
Mai mult, în cadrul analizei Astrologice se face o diferenţă şi o sinteză între Zodia Tropicală (cea pe care o cunoşti deja) şi Constelaţia Siderală în care se află Soarele la naşterea ta. Puţini cunosc acest lucru, dar Zodia în care ne naştem nu este întotdeauna aceeaşi cu constelaţia zodiacală în care se află efectiv Soarele la naştere!

Acest lucru se datorează unei diferenţe de circa 25 de grade între Zodiacul Tropical şi cel Sideral. În imaginea de mai jos se poate observa cum Zodia Tropicală a Berbecului se suprapune aproape în întregime peste Constelaţia Peştilor.

Zodiac Sideral vs. Zodiac Tropical

Zodiac Sideral vs. Zodiac Tropical

Iată şi o imagine cu realitatea astronomică a constelaţiilor. În imaginea de mai jos se observă cum pe 21 martie 2016 Soarele se află în Constelaţia Peştilor (Pisces), deşi pe 21 Martie începe zodia Tropicală a Berbecului cea cu care o persoană născută pe 21 martie se identifică de obicei.

21 Martie - Echinocţiul de Primăvară în Constelaţia Peltilor

21 Martie – Echinocţiul de Primăvară în Constelaţia Peştilor

Aşadar, cineva născut în zodia Berbecului, este cel mai adesea Peşti în zodiacul Sideral. Această “dualitate” apare fiindcă zodiacul tropical se mişcă “înapoi” în raportul cu constelaţiile, datorită mişcării de “precesie a echinocţiilor”. Pe scurt, Zodiacul Tropical a apărut acum circa 2000 de ani, când Constelaţia Berbecului corespundea cu Zodia tropicală a Berbecului, adică cele două sisteme zodiacale erau sincronizate. De atunci însă, Zodia Tropicală a Berbecului s-a deplasat înapoi raportat la sistemul constelaţiilor, şi se suprapune acum cu zodia Peştilor. Peste aproape 200 de ani, Zodia Tropicală a Berbecului se va suprapune cu Constelaţia Vărsătorului, iar peste încă 2200 de ani se va suprapune cu constelaţia Capricornului, şi tot aşa.

Zodia Tropicală a Berbecului va corespunde din nou cu constelaţia Berbecului peste cca 23.000 de ani, atunci când va face o rotaţie completă, după care se vor desincroniza din nou…

Zodiacul Sideral al Constelaţiilor este aşadar fix, în timp ce Zodiacul Tropical este în mişcare.

Acest lucru are implicaţii importante asupra practicii Astrologice şi necesită o revizuire fundamentală a principiilor filozofice pe care se bazează aceasta pentru a rezolva această dualitate.

În practică, Astrologia pe care o cunoaştem astăzi în Occident este în mod exclusiv Tropicală  şi supra-simplificată (adică ia în considerare doar zodiacul tropical şi ignoră constelaţiile). Pe de altă parte, în Orient (în tradiţia hindusa spre exemplu) Astrologia este practicată în mod exclusiv pe principii Siderale (ignorând zodiile tropicale), dar este mult mai complexă decât cea occidentală.

Scurt Istoric al celor două Zodiacuri

Detalii suplimentare... »
Dezbaterea dintre Astrologia Siderală şi cea Tropicală durează de mai bine de 2000 de ani (atunci când sistemele zodiacale erau sincronizate), fiecare tabără susţinându-şi teoria ca fiind cea “corectă”. Cu toate acestea, din cercetările recente reiese că Astrologia la originile sale era întradevăr duală, adică se foloseau ambele sisteme zodiacale, atât cel Sideral cât şi cel Tropical, atribuindu-le funcţionalităţi diferite. Această metodologie o abordez şi dezvolt şi eu.

Hartă Astrologică Siderală din 650 î.en, Nineveh, Mesopotamia

Hartă Astrologică Siderală din 650 î.en, Nineveh, Mesopotamia

Ambele tradiţii au deci o origine comună în Astrologia Mesopotamiană, apărută pentru prima oară în Sumer undeva prin milenul V înainte de era noastră şi cristalizată undeva prin milenul I î.e.n. Această formă cristalizată (încă siderală) a ajuns prin Egipt la Greci prin secolul VI-IV î.en, care au preluat-o şi au aşezat-o pe principii  filosofice platonice (astăzi se numeşte Astrologie Elenistică), de unde a ajuns şi în Orient, la Hinduşi (Astrologie Vedică).

ptolemeuÎn secolul II e.n. (după aproape şapte-opt secole), Ptolemeu (care nu era astrolog) îşi scrie tratatul ştiinţific Tetrabiblos în care încearcă să dea o formă ştiinţifică Astrologiei şi renunţă la o bună parte din conceptele astrologice mesopotamiene/egiptene şi proclamă Zodiacul Tropical ca fiind cel “corect” pentru că se potrivea mai bine cu teoriile sale despre fizică, chimie, astronomie, matematică etc. Din păcate Ptolemeu a rămas timp de aproabe 1800 de ani singura autoritate în Occident în ceea ce priveşte originile sistemului Astrologic, conducând până în zilele noastre la degradarea şi supra-simplificarea întregului sistem, de nerecunoscut astăzi pentru gânditorii care au conceput prima oară sistemul astrologic.

În ultimul secol însă au fost descoperite şi traduse tratate originale din perioada elenistică şi din perioada sumeriană/babiloniană care au aruncat o lumină nouă asupra întregii arhitecturi a sistemului Astrologic şi au detronat definitiv autoritatea lui Ptolemeu, readucând în prim plan tehnici şi concepte astrologice pierdute care confirmă utilitatea ambelor sisteme zodiacale, validând în primul rând Sistemului Sideral.

Concluzii

Din motivele enunţate mai sus, am ales să aprofundez şi să lucrez cu Astrologia Mesopotamiană/Elenistică, în care se regăseşte sistemul astrologic în întreaga sa complexitate şi funcţionalitate. Această formă de analiză este mai complexă decât ceea ce am cunoscut până acum în Occident şi ia în calcul atât poziţiile planetare siderale, cât și pe cele tropicale, apoi stelele fixe care compun constelaţiile, și nu în ultimul rând Loturile Hermetice care sunt la origine comparabile cu cele şapte virtuţi creştine.

Indicatorii folosiți în realizarea Analizei Natale Fundamentale:

Detalii suplimentare... »
 • Introducerea cuprinde informații detaliate despre scopul şi caracteristicile analizei care te ajută să dobândești o imagine de ansamblu asupra procesului analitic astro-numerologic și al utilității pe care îl poate avea în viața noastră.
 • Consideraţii astronomice menite a clarifica diferenţa dintre Zodiacul Tropical şi Zodiacul Sideral
 • Analiza premizelor fundamentale ale Astrologiei pentru a te familiariza cu universul astrologic şi pentru a avea ocazia de a proba personal validitatea premizelor sale.
 • Identificarea Zodiei Siderale
 • Consideraţii generale privind indicatorii astrologici care dau semnificaţii privind calitatea nativităţii, eminenţa, norocul şi succesul în viaţă, sau calitatea încercărilor şi provocărilor în viaţă
 • Analiza planetară detaliată pentru a reliefa demnităţile şi/sau slăbiciunile astrologice ale acestora
 • Prezentarea Modelului de Destin care stă la baza analizei
  • Destinul Corpului Fizic
  • Destinul Liberului Arbitru
  • Destinul Providenței Divine
 • Analiza Astrologică a celor 12 sectoare vitale (cele 12 case-zodii astrologice) – Sunt analizate pozițiile siderale şi tropicale ale planetelor, stelelor fixe, la momentul nașterii tale, și evaluate potrivit rolului pe care îl au în subiectele de mai jos.
  • Vitalitate și Sănătate
  • Finanțe
  • Rude, părinți, copii
  • Dragoste și căsătorie
  • Profesie, meserie, călătorii, prieteni
  • Destin și Liber Arbitru
 • Analiza Numerologică – aici se găsesc cei 5 vectori esențiali ai hărții tale numerologice. Ei au cea mai mare greutate în ponderea profilului tău numerologic. În studiul introductiv al acestei secțiuni îți prezint un model conceptual bazat pe vechile principii filozofice elenistice unde numerologia a apărut pentru prima oară ca aplicație practică menită să ne ajute să înțelegem mai bine dinamica dintre destin și liber arbitru în viața noastră.
  • Calea Vieții
  • Numărul Destinului
  • Dorința Inimii
  • Numărul Personalității
  • Numărul Maturității
 • Concluzii şi sinteza analizei natale – În acest capitol voi încerca să adun laolaltă într-o manieră sincretică ceea ce am descoperit pe parcursul celor 12 capitole, asemenea celor 12 munci ale lui Hercule.
 • Analize Predictive generale –  Este o analiză preliminară comparativă a nivelului de energie și a potențialului de succes profesional, pe diferite perioade de timp.
  • Descrierea unei metode predictive de bază pe care o poți aplica în fiecare an de viață
 • Concluzii

Oferta Curentă

aNALIZA natală DE BAZĂ

INTRODUCERE

analiza unui DOMENIU de viață

ASTROLOGIE NATALĂ tropicală

nUMEROLOGIE

SESIUNE VIDEO PE skype

înregistrareA SESIUNII

200 ron

ANALIZA natală FUNDAMENTALĂ 

INTRODUCERE

EXPUNEREA MODELULUI DE DESTIN

analiza 12 DOMENII DE VIAȚĂ 

aSTROLOGIE nATALĂ tropicală

nUMEROLOGIE

SESIUNE VIDEO PE SKYPE

inregistrareA SESIUNII

Analiza Astrologică siderală 

ANALIZA PREDICTIVĂ DE BAZĂ

(400 ron) 300 RON

OFERTA

Modalități de Plata

Plata se poate face prin următoarele mijloace:

 1. Transfer bancar
 2. WesternUnion/Moneygram
 3. Paypal (se adaugă și comisionul de retragere)
  1. Dacă se alege plata prin PayPal la prețul ofertei se adaugă și comisionul de retragere
  2. Adresa de mail va fi comunicată ulterior

Detalii

 • Analiza se face prin Skype și este complet personalizată şi unică pentru persoana analizată.
 • Sesiunea prin Skype este înregistrată de mine (audio+video) și trimisă ulterior în format mp4 pentru vizualizare.
 • Toate informațiile, datele și analizele sunt complet confidențiale.

Pentru a comanda, folosește formularul de contact.

Testimoniale

MarinaHarta numerologica este o descoperire relativ recenta pentru mine, o minunatie a numerologiei care dovedeste din nou in felul sau unic faptul ca nimic nu este intamplator. De cum am auzit prima oara de aceasta practica am ramas fascinata si mi-am dorit sa stiu mai multe. Si uite, cu ajutorul unui bun prieten acest lucru a devenit posibil. 🙂 a putea sa te scufunzi intr-o harta a ta personala cu ajutorul lui 123 aduce zambetul pe buze oricui mai ales cand realizezi cu stupoare ca se si potriveste 😀 Primesti sfaturi cat de poate de practice fata de alegeri de viata existentiale. O vad ca pe ghidul personal spre o viata reusita implinita si deci de nelipsit  la casa omului. Trageti cu ochiul si va veti convinge si voi 😉 Marina Reslescu2 Aprilie 2013București

Comenzi şi durata de realizare

 • Comenzile se fac pe bază de programare („primul venit, primul servit”), iar analizele se livrează online pe Skype, conform programului stabilit de comun acord.
 • O sesiune durează în medie 2-3 ore.

Pentru programări vă rog să apăsați folosiți formularul de contact.

Până te hotărăști, poţi frunzări celelalte articole astrologice de pe site:

Comments are closed.

 • Testimonials

  Balogh MargaretaMultumesc! Mi-am citit cu atentie harta, se potriveste ca o manusa. Dar mi-a deschis si ochii in niste directii pe care nu le intelegeam chiar eu, dar ceilalti? Asa sunt “croita”si raman asa, doar ca am acuma alta viziune. O zi minunata! Margareta Balogh05 martie 2013Satu Mare