Librării Online

Durata articol -

Mistica

Înființată în 2012 și aflată în plină dezvoltare, Editura Mistica propune o gama largă de tituri ce apeleaza la concepte filozofice, experiențe practice și taine oculte esențiale în dezvoltarea personala și atingerea armoniei spirituale.

Free Delivery on all Books at the Book Depository

Bookdepository.co.uk este o librărie online cu peste 6 milioane de titluri și este locul de unde îmi cumpăr acele cărți rare sau deosebite care nu se găsesc la noi în țară. Prețurile sunt reduse și competitive cu cele din România, iar transportul este gratuit. Singurul dezavantaj ar fi durata de livrare – aproximativ 10-14 zile, dar  pentru acea carte pe care ți-o dorești și care nu a pătruns pe plaiurile noastre mioritice, acest lucru este un incovenient minor. Plățile se pot face cu cardul sau prin PayPal. Fiindcă sunt din U.K. nu plătești TVA!

BookCity.ro

O librărie online în care vei găsi cărți, filme, muzică și papetărie la prețuri foarte avantajoase, transport gratuit și reduceri majore!

Libris.ro

Libris.ro este un o librărie online cu peste 20.000 de titluri în limba română și peste 130.000 de titluri în limba engleză. Reduceri de până la 50%!

Elefant.ro - Premium

Cărți, ebooks, jucării, filme, muzică, eReader și tablete! Reduceri de până la 35%.

OKIAN.ro

Una dintre cele mai mari librării online din România cu peste un milion de titluri de carte profesională, educaţională şi beletristică. Categorii: pedagogie, termodinamică, medicină naturistă, sculptură, religie, sport extrem și multe altele.

Nemira

O librărie cu prestigiu în care poți găsi titluri din următoarele domenii: carte beletristica, studii politica, filosofie si religie, carte divertisment.

AdevarulShop.ro - Premium

De acum înainte nu voi mai pierde cărțile care îmi plac, alergând în zadar de la un stand de ziare la altul. :))

Comentariile sunt închise.

  • Testimonials

    EugeniaBună, Andrei, Îți mulțumesc pentru hărțile pe care ni le-ai facut. Azi noapte aproape am făcut noapte albă, nu am putut dormi și am citit mare parte din ce ai lucrat. Sergiu a primit și el și o să îți scrie și el. Mie mi-a spus sărut-mâna, nu se aștepta la o lucrare atât de compexă. Nu le-am printat înca, o să mă ocup și de asta. Îți dai seama cât de curioși am fost să le citim la prima mână. Felicitări pentru pasiunea și munca ta. Cu permisiunea ta, am să… Eugenia Bolea16 Ianuarie 2013Italia