Profil de Destin: Ion Iliescu

 
Durata articol - 2 minute

Ion Iliescu este una dintre acele personalități care au marcat profund istoria recentă a neamului nostru. În exercițiul ce urmează, păstrând o notă pe cât posibil de obiectivă, vom încerca să deslușim câteva elemente de destin din harta sa astrologică și din principiile numerologiei hermetice aplicate numelui său.

Harta Astrologică

Fiindcă nu cunoaștem ora nașterii lui Ion Iliescu nu putem spune multe lucruri cu precizie, dar putem observa că este un nativ născut în zodia Peștilor, o zodie stăpânită de Jupiter, iar Jupiter joacă un rol important în harta sa, după cum vom vedea în continuare.

  • Soarele se află în domiciliul și în decanul lui Jupiter.
  • Saturn se află în decanul și limitele lui Jupiter
  • Marte se află în Limitele lui Jupiter
  • Venus se află în domiciliul și decanul lui Jupiter
  • Jupiter se află în decanul propriu, dar și în limitele proprii

În sfârșit, și poate cea mai importantă piesă a acestui puzzle, Jupiter se află în conjuncție cu una dintre cele mai strălucitoare stele de pe cer (Aldebaran).

Din cele de mai sus reiese că Jupiter este cea mai autoritară planetă în horsocopul său, dar fără ora nașterii nu putem preciza în ce sector al vieții se manifestă, sau dacă are conotații benefice sau malefice în viața sa.

Jupiter astfel plasat descrie o persoană publică, de rang înalt, puternică, „jovială”, longevivă.

Considerații Numerologie Hermetică

Expresia numerică a numelui (575) este un număr masculin deficient, descriind o viață care are nevoie să acumuleze pentru a se împlini. Mai mult, expresia numerică a numelui său este circulară, ceea ce descrie o reîntoarcere și o raportare constantă la sine și la nevoile sale.

Cuvinte cu aceeașie expresie numerică

Cuvintele din limba română care au aceeași expresie numerică ca cea numelui nostru ne spun o poveste cu tâlc, povestindu-ne despre această viață (unică față de toate celelalte vieți care au luat naștere în acea zi de 3 martie 1930), și invitându-ne să îi descoperim tâlcul:

  • afurisenie, anticritică, apucat, asfințit, asinitate, blăstămat, chitanțier, ciubotă, consonanță, contraindicare, deplinătate, distinct, dreptate, emasculare, fundație, impostare, ineligibilitate, împleticit, înfeudat, înfiorător, maculat, măsluire, nesatisfacere, neveridic, nostomanie, oracular, păsuire, pedestraș, (a) persista, pingeluire, pretorian, prostănac, scriitorie, sfâșiitor, sfințită, simulare, sinucidere, stricăcios, șerpește, tâlcuială, tâmbălău, viperă, vrednicie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *