Întrebare despre finanțele personale [Astrologie Orară]

Durata articol - 2 minute

Finante - Astrologie OrarăIeri am fost întrebat de către o clientă care este starea finanțelor sale. Având o meserie în care veniturile fluctuează de la o lună la alta, spre deosebire de un job cu salariu fix, era curios să știe cum îi merge în această perioadă.

Astrologia orară este o tehnică potrivită pentru acest gen de întrebări punctuale, cu rezultate simple și precise.

Am ridicat o hartă orară pentru întrebarea sa și am analizat factorii implicați urmărind structura unui raționament deductiv compus din: Premize, Argumente și Concluzie.

Ridicarea hărții s-a făcut în ziua și ora planetară a Soarelui – o planetă din aceeași triplicitate ca și Saturn (Nativul) – confirmare că întrebarea este întemeiată.

Premize

 • Casa I – Ascendentul (Săgetător) și guvernatorul său (Jupiter) – reprezintă Nativul
 • Casa II – Finanțele (Capricorn) și guvernatorul său (Saturn) – reprezintă obiectul întrebării sale.
 • Luna este cosemnificator al obiectului.
 • În calitate de semnificator al obiectului întrebării, Saturn este benefic, nu malefic.

Argumente

 • Saturn (Finanțele) se află în Săgetător (Casa I – Nativul) – Un argument foarte favorabil
 • Saturn se află în decanul Lunii și în limitele lui Venus, două planete benefice – Argument favorabil
 • Jupiter (Nativul) se află în casa X (Profesia), în decanul și limita lui Venus (planetă benefică) – Argument foarte favorabil. Indică faptul că Nativul este eficient în job-ul său.
 • Luna (Finanțele) se află în casa IV, în Pești, în decanul și limita lui Jupiter (benefic), semnificator al Nativului – Argument foarte favorabil
 • Luna aplică spre un careu cu Saturn și o opoziție cu Jupiter – Aspecte stresante, dar favorabile. Indică anumite obstacole, dar rezultatul este benefic, ținând cont de restul argumentelor
 • Jupiter formează un careu separant cu Saturn – Aspect stresant, dar favorabil.
 • Lotul Norocului se află în Casa IV – Pești, împreună cu Luna, și se află pe domeniul lui Jupiter (Nativul) – Aspect favorabil.

Concluzie

Luând în considerare argumentele favorabile de mai sus, am dedus că starea finanțelor clientei respective este pe un trend ascendent în această perioadă, un trend coroborat cu o ascensiune profesională și o eficiență crescută în job-ul său.

Clienta a confirmat concluzia oferită, spunând că prin întrebarea pusă urmărea o confirmare a ceea ce simțea deja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

 • Testimonials

  Nicolae Stoian Salut Andrei, Multumesc mult pentru harta numerologica si interpretarea ei; iti marturisesc ca nu stiam ca este o munca de o asemenea anvergura; probabil ca daca as fi avut constienta asupra efortului necesar pentru intocmirea acestei lucrari, fie nu ti-as fi cerut asta, fie as fi actionat cu multa prudenta, in ideea in care sa nu te impovarez cu acest exercitiu, mai ales facut la modul voluntar. Ma gandesc sincer sa incerc sa-ti recompensez efortul, de indata ce acest lucru va deveni posi… Nicolaie StoianBucurești