Întrebare despre finanțele personale [Astrologie Orară]

Durata articol - 2 minute

Finante - Astrologie OrarăIeri am fost întrebat de către o clientă care este starea finanțelor sale. Având o meserie în care veniturile fluctuează de la o lună la alta, spre deosebire de un job cu salariu fix, era curios să știe cum îi merge în această perioadă.

Astrologia orară este o tehnică potrivită pentru acest gen de întrebări punctuale, cu rezultate simple și precise.

Am ridicat o hartă orară pentru întrebarea sa și am analizat factorii implicați urmărind structura unui raționament deductiv compus din: Premize, Argumente și Concluzie.

Ridicarea hărții s-a făcut în ziua și ora planetară a Soarelui – o planetă din aceeași triplicitate ca și Saturn (Nativul) – confirmare că întrebarea este întemeiată.

Premize

 • Casa I – Ascendentul (Săgetător) și guvernatorul său (Jupiter) – reprezintă Nativul
 • Casa II – Finanțele (Capricorn) și guvernatorul său (Saturn) – reprezintă obiectul întrebării sale.
 • Luna este cosemnificator al obiectului.
 • În calitate de semnificator al obiectului întrebării, Saturn este benefic, nu malefic.

Argumente

 • Saturn (Finanțele) se află în Săgetător (Casa I – Nativul) – Un argument foarte favorabil
 • Saturn se află în decanul Lunii și în limitele lui Venus, două planete benefice – Argument favorabil
 • Jupiter (Nativul) se află în casa X (Profesia), în decanul și limita lui Venus (planetă benefică) – Argument foarte favorabil. Indică faptul că Nativul este eficient în job-ul său.
 • Luna (Finanțele) se află în casa IV, în Pești, în decanul și limita lui Jupiter (benefic), semnificator al Nativului – Argument foarte favorabil
 • Luna aplică spre un careu cu Saturn și o opoziție cu Jupiter – Aspecte stresante, dar favorabile. Indică anumite obstacole, dar rezultatul este benefic, ținând cont de restul argumentelor
 • Jupiter formează un careu separant cu Saturn – Aspect stresant, dar favorabil.
 • Lotul Norocului se află în Casa IV – Pești, împreună cu Luna, și se află pe domeniul lui Jupiter (Nativul) – Aspect favorabil.

Concluzie

Luând în considerare argumentele favorabile de mai sus, am dedus că starea finanțelor clientei respective este pe un trend ascendent în această perioadă, un trend coroborat cu o ascensiune profesională și o eficiență crescută în job-ul său.

Clienta a confirmat concluzia oferită, spunând că prin întrebarea pusă urmărea o confirmare a ceea ce simțea deja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

 • Testimonials

  testimonial Buna seara! Am avut o mare surpriza cand am inceput sa citesc analiza trimisa de d-voastra, a fost ca si cum mi-as fi pus o oglinda in fata sufletului si mi-as fi citit reflectia. Cred ca cele spuse acolo se potrivesc intr-o proportie de 90%! As avea si o intrebare…cum se explica faptul ca numerele pot avea o influenta asa de mare asupra oamenilor? (imi cer scuze daca e raspunsul dat deja in pdf, am sarit peste unele lucruri, dornica sa citesc analizele concrete). Va multumesc mult pentru efo… Roxana Elena Gîngu24 August 2013București