Mă vor suna pentru un interviu? [Astrologie Orară]

Durata articol - 2 minute

get_a_job_with_no_experience[1]

Pentru mulți dintre noi căutarea unui job nou poate însemna o experiență dificilă, marcată de zile, săptămâni sau chiar luni întregi de întrebări, angoase și tot felul de analize și scenarii interioare.

Pentru a elibera din presiunea sau tensiunea care se poate acumula în astfel de cazuri, Astrologia Orară ne pune la dispoziție o tehnică prin care putem examina probabilitățile de concretizare ale proiectelor, planurilor și aspirațiilor noastre.

Astăzi, un prieten și-a depus CV-ul pentru un job și mi-a adresat următoarea întrebare: „Mă vor suna pentru interviu?” Am fost de acord să îl ajut în încercarea de a afla un răspuns pentru arzătoarea sa întrebare și am ridicat o hartă orară pentru această ocazie.

Mai jos se află harta orară pentru întrebarea sa.

Oportunitate Job

Pentru a afla răspunsul la întrebarea sa trebuie să ne uităm la factorii implicați:

  • Casa I – Ascendentul și Guvernatorul său – Balanță / Venus
  • Casa X – Mijlocul Cerului și Guvernatorul său – Rac / Luna
  • Luna – ca și co-semnificator al obiectivului

Guvernatorul Ascendentului reprezintă persoana care întreabă, în timp ce guvernatorul Casei X (Mijlocul Cerului) reprezintă interviul – obiectivul profesional al nativului. Luna, este al doilea semnificator al obiectivului nativului.

În cazul nostru, lucrurile se simplifică destul de mult, întrucât guvernatorul Casei X este tot Luna.

Pasul următor este de a obține mărturiile pro și contra în ceea ce privește obiectivul dorit de prietenul meu.

Mărturii contra

  • Luna se află în Capricorn – în cădere, și în opoziție cu propriul său domiciliu (Rac)
  • Luna se află în ultimul grad din Capricorn și nu mai face alt aspect înainte să iasă din zodie. Se află într-o poziție nefastă cunoscută ca „Void of Course”.
  • Venus, în calitate de reprezentant al prietenului meu, se află în „combustie”, la 3 grade de Soare, deci foarte slăbită
  • Venus primește un aspect negativ de la Marte (opoziție)

Din păcate nu am găsit mărturii pro care să susțină concretizarea unui interviu, dar dacă însă ar fi existat, ar fi trebuit să fie foarte puternice pentru a contracara mărturiile negative.

Concluzii

Ținând cont de mărturiile obținute mai sus, am tras concluzia că prietenul meu nu va fi sunat de către firma la care a depus CV-ul

Este desigur prea devreme pentru a afla dacă analiza a fost corectă, dar voi reveni cu un update peste o lună, când îl voi întreba pe prietenul meu dacă a fost sunat pentru un interviu de către firma cu pricina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

  • Testimonials

    MarinaHarta numerologica este o descoperire relativ recenta pentru mine, o minunatie a numerologiei care dovedeste din nou in felul sau unic faptul ca nimic nu este intamplator. De cum am auzit prima oara de aceasta practica am ramas fascinata si mi-am dorit sa stiu mai multe. Si uite, cu ajutorul unui bun prieten acest lucru a devenit posibil. 🙂 a putea sa te scufunzi intr-o harta a ta personala cu ajutorul lui 123 aduce zambetul pe buze oricui mai ales cand realizezi cu stupoare ca se si potrives… Marina Reslescu2 Aprilie 2013București